Nr 6 Unga mödrar

Nu liggar jag och kollar på "Una Mödrar" som går på kanal 5, Ganska så farsinerande hur dom klarar av allt det där, de är ungefär lika gammla som jag eller kanske yngre och är mamma förstår inte hur dom klarar det Bra jobbat måste ja säga, inget jag skulle klara av vilket fall det är eett som är säkert!

Lasangen jag gjorde blev faktist väldigt god måste jag säga, 10 poäng till mig ;)

Nu ligger jag här i sängen heelt ensam V har träning så nu ska jag ligga och kolla på en massa halvbra serier och vänta på att han ska komma hem, helskinad hoppas jag. I månags när han kom hem från träningen hade han en jack i läppen då han hade fått en puck där stackarn =/

Imorgon är dagen D då börjar jag skolan, Igen, Då drar det igång Naturkunskap B. Det var bara 4 eller5 stcken som skulle läsa det så vi får väl se hur länge det håller i sig ;) Jag få hålla tummarna för att det är någon vettig person som ska läsa det, då blir det nog genomlidligt ;)

Är lite sugen på att hitta en sistaminuten till solen en vecka bara för att hitta på nått roligt har man inget jobb så får man helt enkelt roa sig på annat sätt, Alla sätt är bra utom dom dåliga;)

Kommentarer
Postat av: Frida A

Jag har faktiskt också blivit ett fan av unga mödrar! :) Följer det, tycker det är skit bra. Bra tjejer det där creed ska dom ha dock inte de flesta papporna :P

2009-01-14 @ 23:58:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0