Nr77 Phuket Town

Nu ar det bara tva hel dagar kvar har i Thailand!

Nu har vi varit i Kata i tre natter, dar traffade vi Johan och Jennie fran Frovi det var super trevligt! Vi solaade och badade mest dar och njot av solen! En dag akte jag och Ida Fallskarm efter bat det va super haftigt! Och vi hade en lite Thailandare som satt typ pa vara axlar utan att ha en anda sakerhetslina pa sig for att han skulle styra sa vi landade pa stranden istallet for i vattnet! men vi var ju hur hogt uppe somhallst och om ha hade tappat taget hande han ju rammlat rakt ner! Galing skulle jag vilja saga, men jag ar ju tacksam for att han hjalpte till att styra sa landningen gick hur bra somhallst ;)

Igar kvall var i pa Thaiboxning i Patong, det var riktigt haftigt faktist! Det var precis som det ar pa rambo! Taskig lokal, galen publik, svatten skvatte! haha det var faktist riktigt haftigt att se! men det blev lite lang trakigt for det var typ 10 matcher det hade rackt med kanske 5 men som sagt kul att se hur det va! Det var en svensk med som nockade sin motstanadre i forsta ronden, sa han fick man inte se sa mycket av ;)

Idag akte vi fran Kata till Phuket town, kom till vart hotell har som vi hade bokat redna i kata, Royal Phuket City Hotel, super fint med pool och gym och frukost och sa sa vi bara njuter, vi borjade dagen vid poole sen var det ut pa en rundvandring, har narmast hotellet och se om vi kunnde shoppa nagot, det blev en klanning och ett par sandaler till mig ;) men vi ska snart ut en svang till dar vi tror det finns lite mer shopping!

Morgondagen sen nog unbefar ut som idag och aven fredagen, sen aker vi hem lordag morgon 10.50 fram Phuket Airport!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0