Nr361 Tvätta

Imorse var jag uppe med tuppen och tvättade. är snart klar med det.
Resten av dagen har jag just ingentting inplanerat, det kanske skulle bli en fika på stan med Sofia och Malin sen kanske jag ska förlja med Ida när hon ska klippa och färga sig. Japp tuff dag idag ;)
Sen kanske jag ska orka ivg till gymmet ;)

Imorgon är det Studiebesök, kommer inte riktigt ihåg vart det var vi skulle men det ska bli kul att göra något annat än bara sitta i skolbänken, imorgon kvll sen är det utgång på Tempel, ska bli KUL :D


Detdär är en bra grej tycker jag, så sjukt skönt klia sig lite i huvet, eftersom inte fingrarna inte riktigt räcker till ibland då är denhär perfekt! ;)

Ciao

Nr360 Alla <3-dag present, Check!

Japp idag har jag fixat en Alla <3-dags present till Viktor, riktigt nöjd, dock är det så lång till den 14 tills jag får ge presenten, jär är så dålig på att hålla mig, vil ju ge den nu nu nu!! ;) men jag ska försöka hålla mig ;)

Idag var jag en sväng till nJoy, blev inte så hårt blev lite Crosstraier och lite balansplatta, ucsh, jag som trodde jag hade gjort slut med dendär himla balansplattan när jag gjorde slut med fotbollen, men tydligen inte, jag lyckas ju vricka fötterna ändå. SUCK! så nu står man på dendär himla plattan och så står jag på ett ben och blundar när jag borsta trändern (kanske inte låter så klurig men det är svårare än va man tror ;P) allt för att få lite muckler i fotlederna eftersom mina ledband i fötterna är sannerligen inget att lite på nu för tiden! jaja så an det vara bara gilla läget :P

nu är det snart Såld på hus och sen minna vänder är det Paradice Hotell Final, vilken TV kväll!!!

Ciao


Nr359 Vardag

Nu är det vardag igen och fullt ös!

Dock blev det ingen Afro för min del idag, hade inte gått med min fot :( Ska nog vilket fall till nJoy i morgon och köra crosstrainer..

Idag träffades gruppen uppe vid skolan och skrev om Lättbetong, det gick väldigt snabt och enkelt så det var väldigt skönt, efter det möttes jag och Ida upp på stan och tog en fika, mycket mysigt:)

Sen bar det av hem och så var det storstädning som gällde, lr så stort det kan bli på 26 kvadrat ;) Men nu är det klart och det är skinande rent, härligt :)

Nu ska jag koll igenom vad jag ska säga imorgon på redovisningen om Lättbetong, kul kul :)

Ciao

RSS 2.0