Nr197 Fullrulle!

Nu har jag varit i Karlstad i 5 dagar och det har verkligen varit fullrull från först stund! Viklet så såå kul :D
 Med skolan & nollning, så idag är jag faktist hemma och andas ut lite in för imorgon när det först är skolan från 8-16 och sen är det välkommsfest hela natten :D:D Kalas :D

I tisdags så var det förfest med hela klassen, lr det är inte alla som är med men ganska så många ändå ;) för att sedan gå ut på Nöjesfabriken där alla anndra noller också var så det var fullt fart skulle man kunna säga. På förfesten fick vi ett litet uppdrag och det var; vi fick EN sopsäck var och en silvertejprulle och dela på och det skulle bli kvällen outefit, så det vara bara fantasin som stoppade oss;)

Igår var det kräfskiva och lite lekar superkul det med, och idag var det utgång igen men jag känna faktist att jag taggar till imorgon istället!! Så har vi ju även fått en inlämning som ska in nästa fredag som jag kännde att ja var tvungen att kolla lite på men vet inte riktigt om jag blivit nå klockare ikväll får nog be om lite hjälp!

jag kom föresten in på mitt första hands val här i krlstad som var sjuksköterska, men kännde att ekonomi känndes lite mer spännade så jag valde helt enklet att tacka nej till den platsen och ge gärnet här på Fastighetsekonomi istället. hoppa jag har gjort rätt ;)

Ciao

Nr196 flyttat hemifrån!

japp nu har jag faktist flyttat hemmifrån! och det känns toppen ;)
Just nu delar jag och Ida på 24 kvadrat och det är kalas!

Första dagen som student på karlstadsuniversitete är avklarad och jag måst såga att det har gått kalasbra :D Även först nollningskvällen är över och det var väldigt lungt ikväll, värre är det nog för lilla stackars ida som ska drick hemgjort vin (hahahahaha) så jag baa väntar på att hon ska komma hem ;) fast det lär dröja!
Våran nollnig idag bestod av lekar och grillning lärakänna varandra helt enkelt ;) massa  trevligt folk så det här känns toppen :D

Imorgon börjar jag 12.15 slutar 15.00 sen är det förfest och utgång! Hujeda mig det här är sååå bra :D

Programmet känns också väldig bra ;)

ciao :-)

Nr195 Karlstad!!!

Ja nu är det faktist inte långt kvar tills jag flytta, för att vara med exakt så går lasset om 19 timmar (ungefär;)
Jag håller på att packar och jag har fööör mycke saker, speciellt när man ska delna på 24 kavdara med en annan :S hoppas jag hitta något annat ganska snart för jag tror Ida kommer bli ganska så trött på alla mina saker (och kanske lite mig också ;) ganska så fort ;) med tanke på att jag är expert på att sprida ut mig med alla mina grejer :S ;P
Men jag tror i kommer klara det gallant så länge vilket fall vi brukar klara det mäste med bravur faktist ;)

Så nu håller jag bara tummarna för att det är rätt program för mig, men det tror jag faktst att det r för det känns väldig väldigt bra så det är såå kul :D:D

Idag har jag varit inne och fixat mobilt bredband så jag ska försöka vara duktigare på att uppdaterna när jag kommer fram så ni får vet hur jag har det :D Nu ska jag käka :)

Ciao

Nr194 Nu har det varit mycke!

Ja nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera men jag har haft fullt upp!

Förra vecak var jag viktor och loppan sen sväng till karlstad och kolla på en super super nice lägenhet som vi tyvärr inte köpte :/.. sen var det även lite jobb tors-sön och på lördagen lyckades vi även trycka in en liten kräfskiva jag och systerryster med en massa kompisar! Så det var har variet en fartfylld vecka ;)

Nu har jag börjat berätta för mig själv att jag faktist ska flytta till karlstad jag förstår nog faktist inte det än men har vilketfall börjat packat lite ;) Tyvärr har jag ju inte hitta någon lägenhet  än så fösta veckorna blir det att jag är lite inneboende hos ida :D och sen om det dröjer ännu längre innan jag hittar lägenhet så har viktors supersnälla kusin o sambo lovat att jag ska få okupera deras gästrum <3 ;)
men vi ska upp till karlstad en sväng till på onsdag ochdumpa lite gräjer på idas rum och sen även kolla en lägenhet till och hoppas det går bättre med den :) Den ligger i Klaraparken eller va det nu hette nära cebtrum vilket fall ;)

Nu ska jag sova en sväng för att imorgon är det lite jobb som gäller på Wallby vi ska möblera om lite och fixa och dona :D

Nattinatti <3

Nr193 Korfu, Harry och Karlstad!

Japp nu har jag och viktor slöat bort en helt underbar vecka på Korfu! Hotellet vi bodde på låga väldigt bra nära till strand och "city", men det var ingen AC så det var väldigt väldigt vramt när man skulle försöka sova. Men vi har haft toppen fint väder och god matt och bara slappat, precis det som var tanken för denhär semestern så det var varit sååå skönt!

När vi kom hem svängde vi förbi ishallen i arboga för att kolla på Kristian som hade match, och när vi kommer dit så sitter det en lite valpt i Charlottes knä bara sådär otroligt söta som bara valpar kan vara! Ja då hade hon köpt hund, och han fick den äran att heta Harry ;)  Såå gullig ;)

Japp och när jag gick it på datorn igår kväll när jag kom hem gick jag ut och kollade på studera.nu för att kolla om jag kommit in någon annanstans på urval 2 och det hade jag gjort! Weei! Nu är det Fastighetsekonomi som gäller i Karlstad! Det känns super bra det ska bli så roligt! men nu gäller det att hitta boende där kan nog bli lite klurigare än V-rås ;)

Idag ska vi till Karlstad till Viktors kusin och hällsa på :)

Ciao

RSS 2.0