Nr211 Gömma godis

Jag ska försöka gömma hodiset för mig själv. Det är nemligen så att jag har köpt godis IDAG som jag ska a på tentan på FRDAG alltså får jag inte äta upp det innan, hur ska det gå? Det är såå himla oeffektivt så så kort minne har jag faktist inte! men det är väl värt ett försök.

Har vrait och kollat lägenhet idag igen en lite 25 kvadratare, jattemysig och fin faktist och så var det inte så många som var och kollade på den :) Så min lilla pappa har fullt upp imorgon med två budgvningar! heja heja !

Idag förövrigt så måste jag berömma mig själv, jag har settat i bibblan från 10 till 16 med lite lucha då men ändå måste jag säga att det var någ närmat domdär 8 timmarna per dag jag varit hittils YES! :)

Ciao

Nr210 Lägenhetsvisning

Idag va det lägenhetsvisning igen, den var inte så fin lägenhet med tanke på att precis hela lägenheten var lila rsa, men me några lite ferg så skulle det nog bli bra :) men tyvärr var det massor med folk så denhär drar väl troligtvis oc iväg i pris!

Sen gjorde jag även debt på sytemet! haha, när jag gick in där tänkte jag verligen till både en och två gånger så jag var heelt såkar på att jag hade fyll 20 år och att det var 20års gräns så de inte hade ändrat de över natten ;)

Ciao

Nr209 Swebus

Nusitter jag på busen på väg till karlstad och troligtvis en ganska så tuff vecka! Jag läntar till på Fredag efter klockan 11 för då är jag klar med tentan!
Nu på förmiddan har vi frågestund i två timmar sen är det plugg som gäller!

Ikväll ska jag kolla lägenhet, ska bli kul, den ser förskräklig ut på bilderna för precis hela lägeheten är RÖD men med några liter vit färg skulle man nog kunna få ordning på den också ;) Hoppas hoppas :)
Ska kolla på en lägnhet i morgon också så nu tycker jag att det borde gå vägen snart!!

Ciao

Nr208 10år!

För 10 år sen fyllde jag tio år! Det var då jag fick min absolu bästa present jag någonsin fått Nellie jag kom och tänka på det idag när jag satt i solen och bara mös med mina små hundar. 


                                                                       Nellie & Smilla

Nr207 Trött!

Nu har jag varit riktigt duktig idag om jag får säga det själv har plugga ända till nu! Men skulle nog behöva plugga lite mycket till idag minst! men blir så sjukt trött i huvet hmmm! Men det är bara att kämpa på i tre dagar till sen är det tenta och det kommer gåå såå bra! Hoppas jag :D

Heja heja mig! ;)

Kram

Nr206 Måndag!

Japp nu är det slut på hel och nu bärjar det verkligen bli allvar! på fredag smäller det då är det tenta. å med anndra odr så et jag vad jag ska roa mig med idag :) Jagblir kvar hemma idag också så åker jag till Karlstad imorgon igen.

Jag hade en toppen födelsedag igå fick massa fin, en rosa kamra, te koppar från bruka, vingals, tallrikar, Tomas shabo armband med några berlocker :) jag älska verkliegn att fylla år ;) hur kul är det inta att få presenter!? jag älskar det! med det är faktist lika kul att ge bort presenter som att få :) Men ska ta lite bilder på presenterna och lägga upp eftersom jag har en kamare nu ;)

men nu ska jag ner och äta en stadig fruust och sen är det plugg som gäller!

Kraam

Nr205 Vilka får inte komma in på Systemet?

HUNDEN KATTEN GLASSEN! Och alla som är födda senare än 27/9-89! Ha ha ha! 20 år blir jag idag, inte en dag förtiding måste jag säga!

Har fått lite paket nu på morgon kvisten tex en rosa koamra <3 sen blir det lite fler under dagen så jag återkommer senare med det :D

Kraam!


Nr204 Ordning och reda!

Japp nu ska det bli ordning och reda på Fröken Pettersson när det gäller ekonomin! Eller det snarare MÅSTE bli det för jag har inte så mycket pengar att jobba med nu när ja är en stakars fattig student! Så från och med idag är det jag som för bankbok på allt jag köper!
Japp jag har börjat på ett sånthär projek förr utan någon framgång, men nu ska jag försöka igen!

Önska mig lycka till :)

Ciao

Nr203 Jobba!

Idag har jag varit på Walby och jobbat! Det måste va det bästa jobbet som finns <3 Härligt!

Dock måste jag värkligen börja plugga på riktigt, men kommer så klart hitta på en massa bra bortförklaringer så jag kan göra något annat, som tex en bortförklaring jag kommer annvända precis hela helgn är: "Jag fyller jag faktst 20 år på SÖNDAG, det gör jag bara en gång!" det låter dock mycket bättre i huvet än i praktiken, tyvärr :S

Ciao :)

Nr202 Hem juva hem :)

Japp nu är jag hemma igen det blev en liten blixt vesit i Karlstad denhär veckan ändast 1.5h förelsning på hela veckan vilket betyder en himla massa plugg, eftersom vi pluggar på helttid betyder det att vi ska plugga 8h om dagen, var vår syo så snäll och berättade för oss! Ofta man orkar med det, finns inte en chans, men man kan ju försöka vliketfall ;)

jaja ikväll är det fotboll som gäller ÖSK-IFK Göteborg mycket spännande. Lite otippad aktivitet med tanke på att det var AnnaP och MalinB som valde det, och jag kan nog inte komma på någon annan som har så dålig koll på fotboll som just dom två damerna ;) Men det kanske är det dom känner dom behöver uppdatera sig lite ;) Haha ska bli jättekul vilketfall :D

Nu har jag precis tryckt i mog 3 bullar på rad som mormor kom förbi med nybakade bullar! Livsfarligt gott måste jag säga!

Ciao

Nr201 Myskväll <3

Idag började dagene med en föreläsning som skulle vara 3 timmar men blev ändast 1,5h Det tackar jag för :) SEn kom vi ävenfarm till att vi flyttar farm lektionen vi har på torsdag till tisdag nästa vecka, vilket betyder att jag inte har några mer lektioner denhär veckan! det tackar jag också för :) Så glad i hågen gick jag hem och beställde bussbiljet till öret till imorgon. Så det bler lite jobb på wallby på torsdag! Kalsa!

Nu ska jag vara duktig och plugga ett par timmar innan jag ska bege mig ner mot stan och Sofia, vi ska laga mat ett gäng från klassen, Taco står på menyn, tänk att man aldrig tröttnar på den rätten! och sen ska vi kolla tv, dricka vin och bara ha det väldigt trevligt var tanken :)

Ciao




Nr200 Fyrvaktaren

ÄNTLIGEN! Jag har väntat sen jag kom hem från thailand på den här boken och idag när jag var på väg och kolla lagenheten så stog den bara där, det var bara att väda på klackarna och gå in och köpa den! Alltså Camilla Läckbergs senaste bok Fyrvaktaren! Jag bara länktar tills jag har lite tid över att läsa något annat än det som handlar om marknadsförning och varumärken och allt va det innebär! :)

Lägenheten jag var och kollade på var superfin. Nu börjar jag faktist bli lite av en veteran innom lägenhetsvisningar för nu börjar mäklarna känna igen med. Men nu är det bara tt börja hålla tummarna IGEN, budgivningen börjar imorgon.

Nu är det TVmys allá Ida och Cili som gäller! En massa kvalitetsprogram ikväll NOT men alldeles lagom kompliserat att kolla på såhär en mådags kväll, :) 

Ciao :)

Nr199 God morgon!?

Nja min morgon började mer ett sms från någon som frågade om jag hade sovit gott, från någon jag inte vet vem det är! Irriterande! Svaret på den frågan är väl att jag sovit gott ända tills jag fick smset!

wellwell nu är jag upp och vaken vilketfall. Idag åker jag tillbaka till Karlstad, dethär skulle jag tippa på att det blir en vecka med lite ångest inför det som komma skall (tentan!) så med andra ord en massa plugg!

Men idag ska jag  även hinna med att titta på en lägenhet (femte i ordningen!) på Kvarnberget 50. Hoppas hoppas hoppas!

En annan ganska rolig ska som hännde igår, eller rolig och rolig men ganska konstig vilket fall va att jag åt haj igår, första gången kan jag säga, vet inte riktig om det var någon smak sensation direkt men det var själva grejen att det faktist var haj! Det var Viktor som hade fiskat upp den!!


Sikken karl jag har ändå ;)
Snyggast är väl ändå den gula kepsen han vad på frågesport i bussen påväg till fisket! ;)

Ciao


Nr198 OJojoj!

Ja jag måste ju börja med att be om ursäkt för en alldeles försvarslöst dålig uppdatering på min lilla blogg som jag igentligen tycker väldigt mycket om även om jag kanske inte visat det på bästa sätt den senaste månaden! Men nu ska jag göra allt som står i min makt för att försöka få ordning på denhär igen :D
Jag går jämt runt och tänker: oj det där måste jag ta med i bloggen  osv, men sen blir det lixom inte riktigt av eller vilketfall inte nu på slutet men som sagt jag ska bättra mig!! :)

Men det har ju hänt en väldigt massa saker nu den senaste månaden! Jag har blivit student, jag har flytta hemifrån fast jag igentligen inte bor nånstans (eftersomm jag inte är folkbokförd i Karlstad för att jag just nu är inneboende hos Ida), Jag har alltså bytt stad helt och hållet, jag har blivit nollad, haft min första inlämning på universitetet (och fick Godkänt! YES) träffat en massa helt underbara människor osv. Som ni kanske förstår så har jag med anndra ord haft fullt upp!

Men det som ligger högst upp på min prio lista just nu är:
1. Plugga som en galning till täntan på marknadsföring 2/10
2. Hitta lägenhet (berättar lite mer om det för det är verkligen en lång historia!)
3. Fixa gymkort och börja träna på allvar!


sen har jag säkert tusen saker till jag ska göra men just nu är dethär som känns viktigast :)


Åter till dethär med lägenhet, nu har jag varit och kollat på 4 stycken lägenheter och börjar bli ett proffs på detdär med visningar, vet precis vilka viktiga frågor man ska fråga mäklaren så man inte låter dum YES! Dock har det inte blivit någon affär än, TYVÄRR men skam den som ger sig det finns ett gäng som jag ska kolla på nu de närmaste veckorna och håller tummarna för att någon blir min skulle verkligen vara toppen! Inte för att det inte är trevlig att dela 24kvadart med Ida men det skulle verkligen vara skönt att få sitt eget! och så saknar jag en ugn så jag kan göra Paj! :)

Nu har jag uppdaterat lite ska helt klart bättra mig nu! Lovar :)

Ciao!

RSS 2.0