Nr105 Tre timmars friskluft!

Nu har jag Vitor Berit och Lars varit ute och spelat golf. tre timmar tog det, hur skönt som hällst jättefint väder så det va väldigt nice :D Det gick ju inte jättebra men inte jätte dåligt häller så måste säga att jag är nöjd :D
Imorgon innan jag åker hem ska jag öva puttar för det är jag riktigt riktigt dålig på! Jag har inte så mycket kännsla om man säger så ;)

sen har jag även en lite uppsatts om knäleden som bara ligger och väntar på att bli gjord, tyvärr blir det inte det av sig själv utan jag måste nog annstränga mig lite, och det är där det tar emot en anningens om man säger så!

Ciao

Nr104 Golfrundan!

Golfrundan gick hel okej idag men det blev bara fyra hål för jag fick så sjukt ont i huvet så det fick helt enkelt räcka! Idag gick det vilket fall bätter för mig äv va det gjorde för Viktor! och det är ju alltid roligt :D så jag är ändå nöjd! Det är ju lite det som är målet jämt! slå Viktor ;)

Nu ska jag snart kolla på Färjan 2 :)

Ciao

Nr103 Trött!

Äntligen måndag! Nu är det helg för mig, Skönt! :)

Men är hur trött somhällst, man ska nog ställa klockan på morgonen så man kommer upp itid annars kan jag ligga i sänge hur länge somhällst och ju längre man ligger kavr ju segare blir man ju, det råder det inga somhällst tvivel om! Men jag har varit ute och gått en sväng men blev inte särskilt mycket piggare av det, men nu är det gjort vilket fall ;)!
Nu ska jag nog städa undan lite på mitt rum sen ska jag åka till Nora vi ska golfa ikväll, hoppas verkligen att det går bätte idag än vad det gjorde förra måndan!

När jag kommer till Nora ska jag börja fila lite på min lilla uppsatts jag ska skriva om knäleden, som ska vara inne nästa torsdag! Får ser hur det går, har inga större förhoppningar på att det kommer gå nå bra men men det ska ju göras det också! ;)

Ciao

Nr102 Lördag!

Gårdags kvällen var mycket trevlig, vi kan väl säga som såhär att det kanske inte riktigt var fotbollen som var i fokus när vi var på fröjevi, men å andra sidan spelar det ju inte så stor roll det var mycket trevlig att komma ut och treäffa lite folk :)

Nu ska jag snart iväg och jobba på Wallby :), Jag började dagen men den långpromenad med mina små monstar (hundarna) det är så sjukt skön start på dagen då har man riktigt vaknat till! och det gör ju ingent att det är strålande sol häller :D

Ikväll är det kalajs hos momor hon fyller år! Trevlig hoppas man får träffa kusninerna det var väldigt väldigt länge sen faktist!

Have a nice day ;D

Ciao

Nr101 Fullfart!

Nu har jag percis kommit hem från jobbet, och ska svida om och så ska jag till Frövi och kolla lite fotboll! Seriepremiär Frövi Ik- ÖSK Söder!

Idag har det varit super lugnt på jobbet, hoppas det blite lite mer fart imorgon :D

Ciao

Nr100

Wow! 100 inlägg inte illa pinkat!

Jag vill bara säga att jag måste varit väldigt dagvild i morsen när jag skerv! Det är ju inte löning idag det är ju faktist i morgon, men det spelar ju inte så stor roll för mig för jag får ändå onga pengar ;P Wellwell, så kan det vara nu ska jag sno ihop lite mat :)

Ciao

Nr99 Lön?

Japp idag är en glad dag för många, för det är ju löning, men för vissar är det lite mindre glad dag, typ för mig och Ida som inte får någon lön denhär månaden! Det känns ju lite sådär måste jag ju säga! Stackars oss! ;)

Nu sk jag vilket fall snart till skolan, sen blir det jobb på håltimmen och sen lite skolla på eftermiddagen. Så denhär dagen har jag fullt upp :)

Ciao

Nr98 JObb!

Nu ska jag snart iväg och jobba!
Jag nämde aldrig hur det gick på golfen i måndags, det finns en annleding till att jag inte gjort det, för det gick så fruktansvärt dåligt, så det är igentligen inte värt att nämna! Men nu har jag gjort det vilket fall! ;) Nu blir det inge mer golf denhär veckan nästa gång blir nog nästa måndag och då ska det nog gå bettre hoppas jag, annars kommer jag också börja kasta klubbor som bröderna Jansson gör, och det verkar så himla onödigt ;)

Ha en bra dag ;)

Ciao

Nr97 Tisdag!

Idag har jag träningsvärk i axlar efter golfen, inte helt okej måste jag ju säga men som sagt så otränad som jag är nu har ja nog aldrig varit tidigare ;P
Nu ska jag snart iväg till jobbet, lite jobbit känns det hade sätt fram emot en ledig dag och inte göra nått ;) Men jobb är pengar och pengar är bra :D

Ha en bra dag!

Ciao

Nr96 Vuxenpoäng

Japp idag har jag skrapat ihop många och väldigt starka vuxenpoäng! Jag fick betala när jag hade varit hos tandläkaren! Dock hade jag ingen plånbok med mig (den låg i golfbaggen i Nora) så jag fick ta det på faktura! Haha så det kan gå ;)
Det finns kanske olika roliga vuxenpoäng och just domhär poängen kanske inte riktigt hör til de roligast, men men är man vuxen så är man ;)

nu har jag varit hos Ida en sväng satt på hennes balkong i solen, huur skönt somhällst. Nu är jag i Nora ska snart åka till golfbanan och möta up Viktor där som komer dirket från jobbet!

Imorgon och på onsdag blir det jobb på Titt-In, mycket bra för min ekonomi ;)

Ciao

Nr95 Golf

Igår var det golf som stog på schemat! Sist jag gick en runda golf vad i maj för snart två år sen, med andar ord så var det väldigt länge sen jag gick en runda! Så vi började med att stå på rangen och slå lite bollar, det gick faktist över förväntan. Sen när vi väl var ute på banan så gick själva utslagen ganska så bra men det var det så kallade "närspelet" som var så dåligt, putta är inte riktigt min grej. Jag har ingen vidare värst kännsla helt enkelt så jag har lite att jobba på! ;P
Men Jag och Viktor ska ut och gå en runda i dag med, hoppas det går lite bätter idag vilketfall! :)

Nu ska jag snart till tandläkaren, kanske det tråkigaste som finns! Sen bär det av till Nora!

Ciao


Nr94 Helgen!

Nu har det varit fullt upp i helgen igen ;), började med att jobba i går förmiddag, gick bara och väntade på att klockan skulle bli två så vi skulle få stänga och åka hem! Men när vi precis skulle få stänga så kommer det inte ett par som frågade när vi stängde, och då svarde vi att vi stänger nu, och då tycket dom att dom hade alll rätt att gå in och prova kläder först i typ en kvart och sen skulle de ha det på olika kvitton och inslaget och det var en massa krongel, så vid halv 3 kom jag där ifrån! Det var inte min favorit kund kan jag lova!

Sen drog jag en sväng till Karolina och Mattias och hälsade på, Mattias såg jag dock aldrig han hade fullt upp med att klyva ved så jag satt med Karolina och hennes en kompis i solen ett tag innan det var dax att dra vidare till Nora för att därifrån åka till Örebro där vi skulle äta mat på Grand och sen bowla!

Supergod mat som vanligt! och Bowlingen var katastrofal i början, först serien fick jag starka 44 Poäng, inte OK! men sen hostade jag upp mig och det gick lite bätter!

Men nu ska jag iväg och hämta bror får återkomma om dagens bravader ;)

Ciao

Nr93 Budbil!

Just nu är min lilla lilla golf en lite budbil skulle man kunna säga, jag ska köra en massa kartonger med kläder från butiken i Linde till den i Arboga! Och alla som har sätt en golf vet att dom är ganska små och duger kanske inte jättebra till att köra kartonger (speciellt inte är dom är väligt stora och många), men det tar inte titt-in någon hänsyn till utan vi proppar in så mycket det går, och nu ser det faktist lite rolig ut ända stället det inte är kartonger är på förar sätet annars är det kartonger överallt!

Så nu ska jag till Arboga först och lämna alla dessa kartonger och sen ska jag till Linde och jobba, Ett himla flängade kan man tycka!

Ikväll ska nog jag och viktor till golfbanan en sväng och testa slå litegrann, det kan bli väldigt spännande, får se hur det går, första rundan får nog bli på söndag om det är fint väder :D

Ha en bra dag!
Ciao

Nr92 Ledig dag!

Idag har jag varit ledig! det var väldigt väldigt skönt! Jag har varit lite huslig på min lediga dag och planterat blommor :D så nu hoppas jag att det börjar växa och blir fina ;)

I veckan är det jobb på Titt-In som gäller, sköönt at få llite timmar, det är ju verkligen behövligt om man säger så ;)

Ciao

Nr91 Långfredag!

Idag har jag jobbat, skulle börja 11 men det var så mycket så jag fick börja vid 10 så vi skulle hinna med och plocka upp allt! Nu har Lacost kommit i massa super fina färger, Det är verkligen dyrt att jobba på Wallby, wellwell, det är det värt ;)

När jag kom hem idag så var jag ute och spreng en sväng, känns att jag har varit på semester i tre veckort och inte gjort många knop, men det finns ju bara en sak att göra åt det, jobbajobba jooobba! :D

Idag gav jag ansvaret till Viktor att fixa mat in för kvällen, han gjorde det väldigt lätt för sig och lyfte på luren till Mona Lisa Pizzeria och beställde pizza ;). Så nu sitter jag och väntar på det, ska bli suuuoper gott va väldigt länge sen jag åt pizza! Sen ska jag bara ligga i soffan och slappa heela kvällen sen är det jobb i morgon som gäller igen :D

Ciao 

Nr90 WollieBollie!

Kenny starfigheter, var så sjukt bra! Det är en film som kommer innhadlas när den kommer ut! <3<3<3

Idag har det varit skola och jobb i Linde! och nu är jag heeelt slut vet inte vad det är med mig men jag ska slappa framför tven precis heela kvällen ska bli så skönt! har hela huset för mig själv, M, P o K är i Leksand, K kar hockey cup! Så jag bara njuter av ensamheten ett litet tag, men imorgon får Viktor komma och hålla mig sällskap ;) 

Cioa!

Nr89 Män som Hatar Kvinnor!

Sjukt bra film!
Nu länktar jag till september, då är det premiär på Flickan som lekte med Älden
och november då är det premiär för Luft slotten som Sprängdes

Ojojoj det kommer bli en mycket bra bio-höst, det gillar jag :D

Så får vi se vad jag tycker om Kenny begins, ska blir riktigt spännande, men det är ju väldigt många bra skådespelare så det borde ju bli bra tycker jag :D
Men innan filmen blir det käk och handbolls tittande, nu håller vi alla tummar vi har för lilla Lindeskolan och hoppas på att dom vinner, det tycke jag dom är värda!! Så Heja,Heja,Heja!! ;)

Nu ska jag iväg och jobba på fritids ett tag vi ska ut i skogen idag sköönt :D

Ciao

Nr88 Älskad elektronik!

Idag kännde jag för att hylla två mycket mycket smarta elektriska saker som gör lite mycket enklare att leva!(?) ;)

Det första är det jag använder precis i detta nu, en laptop det är ju så smart grej så det är helt sjukt! Speciellt nu när det är sjukt fint väder och man bara vill vara ute i solen och njuta! Och då kan ju jag (eftersom att jag är tjej) gör två saker samtidigt, sitta i solen UTE och ha datorn med sig det är fantastiskt! ;)

Den anndra grejen jag vill hylla idag är den innspelbara boxern det är också helt klart en tio poängare! Man spelar in det pogram man vill se, om det tex krockar med ett annat program man vill se eller om man helt enkelt har nått annat på schemat ju precis när det program man vill se går. Då spelar men in och kan kolla på det när man vill, och det absolut besta av allt är ju att man kan spola och pausa, alltså ingen reklam eller någa nyheter behöver man kolla på det är ju ideealiskt!! Enligt mig vilket fall :D

Ciao

Nr87 Ny Vecka, Nya möjligheter!

Japp Nu är det måndag och en ny vecka är igång! Nu förtiden kan jag annvända det otäckt posetiva uttrycker "Äntligen Måndag" som våran klassföreståndare i 7-9 sa varje måndag! Men nu kan jag säga det och verkligen mena det! För Måndag=Helg för mig nu för tiden, så det är alltså; Äntligen Måndag! :D

Idag har jag varit ute och sprungit en sväng, gick faktist över förväntan, men det var nog tack vara vädret, jag blir ju 100 gånger piggaren när det är sånt här nice väder!
Jag har även hunnit tvätta bilen idag, det var ju inte en dag för tidigt om man säger så sist jag gjorde det var innan vinter någon gång, men det blir ju lite roligare när man väntar lite för då ger det ju verkligen resultat när man har ansträngt sig, jag brukar köra på samma teori när det gäller städning av mitt rum; vänta så länge som möjligt, för då märks det så väl när man väl städar det och det är ju kul om det märks när man har lagt ner tid och ork på det ;)

Iveckan ser det ut som det blir två stycken bio besök :D Det bli Männ som hatar kvinnor, med Viktor troligtvis i morgon, och på Onsdag med det, Kenny begins med brudarna, Anna, Fanny och Ida NIce :D

Ciao

Nr86 Torsdag

Idag började jag dagen med att skriva Nauturkunskaps prov, det gick helt okej med tanke på att jag inte har varit med på någon genomgång på de kapitlena som vi hade prov!

Igår fick jag brlev från skatteverket! Det var en mycket trevli läsning det måste jag ju säga ;)

Imorgon blir det lite tjej mys hemma hos Fanny i hennes lilla hus, ska bli mycket mycket trevligt ;) Innan det ska jag jobba på Wallby! Mycket trevligt det också :D

Och nu är Våren här på riktigt,me like a lote! :D

Ciao


Nr85 Underbar dag!

Idag när jag vaknade var vädert bara heeelt underbart! Ska snart ut kan ju inte sitta inne när det är så fint ute !

Idag är det första april det betyder att man får luras! Jag är väldgt dålig på att luras men är väldigt bra att lura för jag går på det mesta faktist..

Min jobb debut på fritids igår gick super bra ;) Barnen var så snälla så först var vi ute lite sen var det mellis sen lite pyssel och så spelade jag lite biljard ;) Så jag tycket det gick toppen, dock förlorade jag biljarden, inte så kul! ;)
Nu ska jag snart till Ås skola och presentera mig så får vi se om jg kanske kan få lite jobb där också någon gång :)

Och sen är det raka vägen hem och plugga naturkunskap! Men det börjar ändå ännssom att jag har lite koll nu så detkänns ju bra vilket fall :D

Ciao

RSS 2.0