Nr192 24 Timmar

Om 24 timmar har jag och Viktor landat på Korfu <3

Nu ska jag iväg och jobba sen är det hem och packa har inte riktigt gjort klart det ;)

Ha det så bra!
Kramar!

Nr191 Lägenhetsletande och lite resfeber!

Nu håller jag på för fullt och letar lägenheter i Västerås, har hitta en super super fin som jag skulle kunna tänka mig att köpa men har dock inte fått tag på ägarinnan så den är väl säkert redan såld :/ Men ska fortsätta ringa ikväll får vi se om jag får napp ;)

Annars känns det som jag är på semester i huvet för det går så himla segt på jobbet, men nu är det faktist inte så långt var ändast en jobbdag kvar sen är det GRekland som gäller för hela slanten ska bli sååå skönt! :D

Ciao


Nr190 Taxfree och csn

Japp igår beställde vi taxfree det blev lite bör 2000:- så blev våran helt okej dyra resa dyr ;) men det får man väl lov att unna sig ibland för mig blev det bland annat två parfymer <3 ;)

Nu ska jag försöka söka studie bidrag/lån ioch det är ju en hel veten skap för att få ordning på det här.. och för attf å fullt lån så är det inte många slantar man får käna på ett ahlv år som jag troligtvis kommer överstiga väldigt snart :S lite knäppt kan man tycka.. Det ska nog gå att lösa på något sätt, hoppas jag!

Nu har jag precis varit ute och sprungit en sväng, det börjar faktist bli en vanan nu att jag är ute och springen i 39 min varje morgon! och det känns väldigt väldigt skönt måste jag säga! :)
Ska alldeles strax äta frukost och sen göra iordning mig för en dag på jobbet! :)

Ciao

Nr189 Trevlig helg!

Japp även denna helg har var5t toppennice! :D Förförfesten börjades hos ida i frövi vi va ett helt gäng där som käkade spelade spel och umgicks, sen åkte vi buss in till linde til förfesten;) som var hos anna, dock var det bara tjejerna som åkte dit :)
Så vara vi där en stund och snackade skit och hade super trevligt, och sen gick vi vidare till Hotellet där det var fullt ös, som vanligt på parkfesterna! ;)
Så åkte vi taxi tillbaka till frövi så sov jag på soffan hos ida och olle :)

Sen idag så hade jag bjudit in mig själv på lunchs hos mormor och morfar, där jag fick supergod mat som alltid! och så började vi kolla på en massa gamla kort. så nu blev jag lite biten, och vill börja sätta in bilder i album det blir så mycket roligare och kolla på bilderna då! Så det hade jag tänkt att jag ska roa mi med nu hela kvällen :) så mysig så att få klippa och klistra litegrann :D

Kraam

Nr188 tröööt!

Usch denhär dagen har jag varit sjukt trött precis hela dagen! Men nu ska jag sart krypa ner i min säng och sova för imorgon är det full fart hela dan! Först är det upp och jobba (tanken är att jag ska springa en sväng innan jobbet också men det får vi se hur det blir med den saken ;)
Direkt efter jobbet åker jag till Ida och förfest och sen är det parkfesten i linde som gäller! Så det gäller ju att vara utvilad helt enkelt :)

Nattinatti :)

Nr187 Myskväll.. själv!?

Íkväll är det fredags kväll och jag är heeelt ensam hemma, eller jag har ju hundarna ;)
Fast det ska faktist bli lite mysigt att har ju kommit in i virkar period nu igen (ja jag är hopplös menjag kan inte låta bli;) så jag ska nog sitte och virka och kolla på tv köp nått gott att äta på.. Så det kommer nog bli en bra kväll :)

Fashion pack på strömpis igår var precis lika bra som förra veckan, om det är fint väder lutar det og åt att vi åker dit nästa torsdag också ;)

Om en vecka så landar jag och viktor närsmohälls på Korfu! Känn väldigt bra måste jag säga :D

Ha en bra dag!
Ciao

Nr186 Strömpis!

Japp ikväll blr det Strömpis igen och lite Fashion Pack ;) Ska bli super mysigt hoppas et inte regnara bara så vi får vara ute :) Ida är det jag Ida Anna och Lottis som ska kolla!

Nu ska jag alldeles strax åka iväg till jobbet, nu är det bara 6 arbetsdagar kvar innan jag åker til solen <3

Jag har varit ute och sprungit nu på morgonen också känns såå himla skönt :D

Ha en bra dag :)
Ciao

Nr185 Nyttig!

Det håller i sig jag tränade crosstrainer och styra igår och var ute på en spring runda i morsen! En guld stjärna ikanten till mig ;)

Igår var det stor REA start på Wallby gård! och det märkets verkligen det var minst 20 bilar utanför innan vi äns hade öppnat och sen var det proppfult med folk pårecis hela dagen! sååå himla roligt :D

Nu börjar nedräkninge 8 jobbagar kavar, det kommer förhoppningsvis går fort innan, vi flyr landet en vecka och bara ska gotta oss <3<3

Ha en bra dag :)
Ciao

Nr184 Korfu!

Nu har jag och viktor bokat resa LOVLEY, den 31 juli drar vi till Korfu :D! Sååå skönt!

Ciao

Nr183 I <3 Fashion Pack!

Det kan havarit det bästa jag sätt på väldigt länge! Fashion pcka var så sjukt bra! Det är rätt så sjukt att killar kan vara så snygga i klänningar ;) Man blev ju en anningens avensjuk på deras ben för dom var inte att leka med ;)
Men det var absolut inte sista gången jag var och kollade på dom :)
Det var några damer vi satt mittemot dom hade följt dem sen det startade och nästa sätt dom varje år ;) så ska jag också bil :P klart värd kväll :)
måste ju bara ge Gustav ett extra + så himla duktig, och så är det ju alltid roligt när man vet vem det är :)

nu har jag precis varit ute och gått en promenad och ska snart gör iårdning lite frukost och sen iväg till jobbet, ikväll bilr det bio som gäller :)

Ha en bra dag :)
Ciao

Nr182 Fashion pack!

Ikväll smäller det ;) då ska jag ida och malin på fashion pack på strömpis! det ska bli riktigt riktigt kul jag och ida har prata hur länge som hälst om att åka och kolla på det men det har aldrig riktigt blivit av men nu änligen blir det de :D

Jag och malin åker direkt från jobbet och ska käka där det öppnar 20.00 men själva showen börjar inte förrens vid 22.00 så så då har vi lite tid på oss att få i oss lite mat :D
Jag är riktigt riktigt taggad :D

ha en bra dag :)
Ciao


Nr181 Motion!

Nu har jag faktist varit duktig igår kväll när jag kom hem gav jag mig ut och spran 5km i hettan ;) och nu i morse blev det en promenad på 5km, jag får min ryck är ducktig men tyvärr försvinner dessa ryck precis lite fort som de kom ;) Men får vara glad för det lila helt enklet :)

Idag kommer Viktor hit så då ska vi nog ut och plocka blåbär, jag har ätit upp alla som mamma plockade till tårtan hon skulle gör så jag måste plocka nya ;) men dom är ju så oemotstånligt goda ;)

Nu ska jag snart iväg till jobbte vi håller på och fixar iording för på månda nästa vecka då smäller det då börjar sommar rean 50% på alla sommarkläder och skor :D ska bli super kul :D

Ha en bra dag :D
Ciao

Nr180 snooz!

Det är något jag annvänder väldigt flitigt typ varje dag! Idag gick jag upp 40 min senare än vad jag ställde klockan på först! men åndå har jag tid att sitta här ;) jagtror helt enkelt att jag är segare än vad jag är ;) men nu har jag precis kökat frukost smootie med blåbär och banan såå himla gott!
och ska bara smika mig lite så är jag redo för en ny arbetsdag! Jag kom på att jag har 6 dagars arbets veckan denhär veckan.. phuu! :)

Ne nu ska jag kila :)
Ha en bra dag :)

Ciao

Nr179 vardag!

Jahopp nu var det vardag igen och en hel vecak jobb framför mig! Hade varit sköt att få vara ledig lite! men nu är det bara tre veckor kvar sen är det lite semesetr inna jag börjar skolan! :D

Ikväll ska vi till Idag och kolla på film och ungås lite ska bli väldigt trevligt :D
Nått annat som händer i veckan är att Ida fyller 20 år i morgon!!! Så på lördag är det kalas som gäller :D

Ha en bra dag :)
Ciao

Nr178 Blåbärspaj!

Idag har jag fått blåbärspaj, och jag måste nog erkännat att det är nog första gången jag har ätit det vilket fall hemma men egenplockade bär! menjag kan lova att det absolu inte blir sista gången det var verkligen super gott! :)

Har varit iväg och hyrt film, Patrik 1,5, jag är nog den ända som fortfarande inte sätt den men det ska det som sagt bli ändrig på ;)

Trevlig kväll :)

Ciao

Nr177 Kalas!

Nu ska jag alldeles strax åka till Nederby och fira lilla kusinen som fyller hela 17 år :) Lilla Ebba Grattis! :D

Idag fick jag och malin sluta lite tidigare från jobbet så vid fyra fick vi åka hem! Super skönt! :)

Ha en trevlig kväll :)
Ciao

Nr176 Skola!

Igår kväll när jag precis skulle somna, jag var verkliegn jättetrött! Hade precis kommit över choken över att man skulle få renda på om man blivit antagen till skolan idag utan trodde nog att det skulle dröja till näste vecka! Då ringer telefonen och det är ingen annan än Malin B som ringde och berättade att svaren låg ute på Studera jag försökte vara cool och somna om och kolla resultatet idag, det gick inte så länge kanske 40 sek sen for jag upp ur sängen och ner till datorn och kollade!
Som väntat kom jag inte in på mitt första hands val i Karlstad och inte anda häller men jag kom in på sjuksköterska i Västerås! Precis när jag såg det var jag väl kanske inte så jättenöjd men när det väl fick sjunka in så kom jag fram till att det kommer nog bli jättebra :) Jag får ju plugga vilketfall det är det som är huvudsaken! :) Så nu kan jag ju faktist andas ut litegrann villket fall  :) sköönt :)

Ska snart göra iordning en god frukost och sätta mig gframför tvn, det är verkliegn en stort + med att börja lite senare om dagarna att man hinner njuta lite av morgonen <3

Ha en bra dag :)
Ciao

Nr175 usch!

Vilket himla väder det ska vara då! en sånhär dag när det bara blåser och regnara villa man bara gosa upp sig i soffan och slå på en bra film, ingenting att käns särsklit lockande faktist! Men det är jobb som väntar och det brukar ju ganska så bra så fort man kommer dit  :)

Ciao

Nr174 Kudd!

Nu är jagbara hem enlite kort sväng från jobbet och byter kläder sen ska jag ner till anna p för at sen åka vidare till örebro där vi ska käka lite och sen spela lite kubb men anna och lottis en jobbarkompis :) hoppas bara vi slipper ofrån regnet ;)

Nu har jag varit ute  och läst på stuera.nu och där står det att vi får svaret närsa vecka så nu kan jag nog pusta ut ett litet litete tag till ;)

Ciao

Nr173 Springtur!

Började dagen med en lite spring tur, det är ju lika skönt som alltid, förutom när man har en liten hund som heter Smilla och bara förstör ens springtur genom att jaga grannarnas katter! Ååå jäkla skithund är hon faktist ibland som typ idag! Men men nu är hon hemma igen och verker inte dugg bekymrad över att alla blänger och säger "Fyy" till henne :P

Jag har börjat få lite panik faktist! Malin berättade för mig att på Fredag börjar dom skicka ut (på mejl) till oss om man kommit in på skola eller inte!(så det är inte alla säkert att jag får nått svar denhär veckan det kan lika gärna dröja till nästa vecka) jag som trodde det var ganska så långt kvar men det var det ju tydligen inte :S så nu går jag runt och har lite halv panik för nått jag inte kan göra ett dugg åt :P Men så ringde mormor i morse och sa att dom hade börjat skickat ut det IDAG så nu blir det ju ännu mer jobbigt ;) men jag inte inte fått nått än vilket fall! men det är bara att hålla tummarna :)

Ikväll blir det troligtvis lite film häng med Anna o Lottis, trevligt det var väldigt länge sen nu faktist! :)

Ha en bra dag :) Ciao

Nr172 Gummistövlar!

Idag ska jag äntligen få använda mina sjukt snygga gummistövlar! Jag köpte dom innan midsommar för det skulle ju spöregna hela helgen, och vi skulle bo på camping så då tycket jag att det var en väldigt bra ide att införskaffa sig ett par snygga sövlar, och det gjorde jag. Men när vi väl kom dit så var det ju fint väder precis hela helgen så jag fick aldrig någon användning för dom (som tur va iförsig ;) Men nu är det regn och rusk här så då får jag pigga upp dagen med mina stövlar ;)

Igår var vi på kalas hos Lena som fyllde år, det var mat och tårta och kakaor så otroligt gott som det jämt är när man får mat och fik hos dom ;) jag är fortfarande mätt om man säger så :)

Idag är det som vanligt jobb och hoppas på att dagen går lika fort som den gjorde igår, för då bara sprag dagen förbi riktigt skönt var det :D

Ha en bra gad :D
Ciao

Nr171 seeg

Imorse när klockan ringde skulle jag ha kunnat gjort ganska så mycket för att få ligga kvar i sängen precis hela dagen! Jag blev ju inte direkt piggare när jag gick och kollade ut och fick se hur otroligt grått det var ute. Men inte så mycket att göra måste ju til jobbet! och så tänkte jag lite på Viktor som gick upp 2 timmar tidigare än mig, då känndes det genast mycket bättre ;) Efter jobbet iväll ska jag på Födelsdegs kalas i kumla, Lena fyller år, Grattis :)

Annars så tror jag inte det händerså mycket mer denhär veckan förrens på lördag då är det 35 års kalas på Lilla Fäboda :) Men man ska aldrig säga aldrig det dyker säkert upp något trevligt under veckan här ;)

ha en bra dag :)
Ciao

Nr170 Söndag!

oj nu var det ett tag sen ja skrev och det har faktist hänt en himla massa saker sen sist jag skrev! i fredags så var det jobb hela dagen fixade in för auktionen som var på lördagen jag bredde bland annat 100 ost/skink mackar plus att det var massa folk i butiken. När vi skulle bege oss hemmåt lev det världens oväder och typ halva våran tomt hemma har helt sönderblåst det hade tydligen gått en lite tromb rakt igenom vår trädgord och vidare!!

igår var det jobb hela dagen på auktionen men jag var mest i butiken! Det var hur kul somhällst, de uppskattade de till ca 1500 persoer där så det var ju hur kul somhällst!! 9 timmars jobb var det och full fark helatiden!
sen efter det var detbara att sätta sig i bilen direkt till Nora för att gå på noradagarna, först liteförfest hos jocke och sen vidare till nån i Nora och sen ut på torge där det bland annat var the poodls! Dockvar jag ganska så trött och kännde inte igen så många låtar så jag stog lite längre bak ;)

och kommer snart mamma och pappa hit till nora oc ska fika lite sen skulle jag tippa på att jag är rätt lätt vaggad ikväll ;)

Ciao

Nr169 Bilder!

Lite bilder från ring-åkar kvällen i Löa med Fanny o Anna :)



                      

                           

Helt klart bra kväll <3

Nr168 Spring tur!

Jag har precis kommit hem från en spring tur i värmen! Det är så otroligt skönt när man väl är klar när man bara kan sätta sig på trappan ute i solen och känna hur duktig man är! ;) Men just nu sitter jag dock framför datrorn och känner hur duktig jag är ;) Det bara rinner svett ifrån mig :)

Igår hade jag och Viktor 16 månader! det är lite sjukt hur fort det verkligen har gått! Och Viktor mitt lilla gullefjun hade köpt en tröja som jag bara var helt säker på att jag skulle köpa förr eller senare för att jag är så sjuk kär i den! En korralröd luvtröja från peak <3 Tusen Tack Älskling!

Nu ska jag göra iordning en god frukost och sätta mig i solen och bara njuta och sen göra iordning mig för att sen åka iväg till jobbet :)

Ha en bra dag :)
Ciao

Nr167 Toppen kväll!

Det var hur mysigt somhällst i går kväll! När jag kom till Löa så hade Anna och Fanny redang gjort iordning feta sallad tzatsiki och vi hade bara att packa ihop oss och åka ner till Båten. Vi åkte ut till en klippa där man sen såg hela solnedgången ;) Vi käkade och sen var det åka ring som gällde! Jäklr va roligt det är :D Vi var ute och lekte i vattnet till halv 11 utan att frysa nånting det va sjukt skönt :) Det kommet troligtvis lite bilder ikväll ;)

Imorse ställde jag och fanny klockan på 6 (Anna med men hon skulle iväg och jobba) så skulle vi upp och träna! Det blev en match i Tennis och sen lite styrka på det super skönt slipper man tänka på det när man kommer hem från jobbet ;)
Nu har jag bara en lite mellan landning här hemma innan jag åker till jobbet :)

Ha en bra dag :)
Ciao

RSS 2.0