Nr166 Löa!

Idag på dan är det som vanligt jobb på Wallby men direkt efter jobbet drara jag halv vägs till Sälen, närmare bestämt Löa och hälsar på Fanny, det kommer nog bli lite åka ring och en massa gott att äta ;) ska bli så mysigt så :D

Igår var det sjukt vramt så efter vi slutat jobbet jag och Malin drog vi till kanalen som liger jättenära jobbet och tog oss ett dopp! det var så himla skönt, det är lite lyx det också att kunna bada klockan 6 på kvällen. Som Malin sa "Det här är verkligen sommar" och jag kan vara hålla med henna <3

igår åt jag även mina sörsta smultron godomligt goda! G'äller att äta upp dom innan Nellie (hunden) får syn på dom flö då äter hon upp allihoppa, det är nämligen en av hennes specialliter, dom sitter på så bra höjd för henna så det bara är att gå och ta ;)

Ha en bra dag :)

Ciao 

Nr165 Måndag!

Nu är det måndag och jag har 6 dagars jobb som väntar mig denhär veckan! För på lördag är det stor gårds aktion på Wallby och det kommer att komma massa människor så vi har nog att göra vela veckan dels för att få ordning för allt in för själva aktionen, men butiken är ju också öppen som vanligt! Så jag hoppas på full fart hela veckan :D

imorgon ska jag til Löa och umgås med Fanny o Anna ska bli supet treligt :D

ha en bra allaesammans :)
Ciao

Nr164 Parkfesten!

Igår var det först softa i solen hela förmiddagen och sen var det först tjejfest hos Fanny med vollyboll badning i ån och grillning! hur mysigt somhällst super söta och trevliga tjejar hade så himla trevligt :D Sen drog vi in till Lindesberg där årets förta parkfest gick av stapeln och då måste man ju självklart närvara ;) Alltid lika tervligt att komma dit man får sen en masa mniskor mna inte sätt på länge!
hela kvällen får helt kart MVG!


Vollyboll var väl kanske inte våran starkaste sidan hos någon av oss ;)



Ida o Malin var kvällens grillmästare!
!




Hungriga efter hård match i vollyboll! ;)


Idag vakande jag och såg att det var strålande väder även idag. Underbart. Jag fick bokstavligen dra upp Viktor för att käka frukost och sen ner till sjön och tog ett morgon dopp! Det är verkligen lyx när man bara han gå till sjön på två minuter och doppa sig <3 Sen har jag legat ute i solen och hoppas på att få lite färg, vet inte riktigt hur det blev med det men lite ska färg ska jag nog allt få :D

och nu ska jag bara mysa ner i sängen och slå på något bra på tven <3 dethär har varit precis som en söndag ska vara mee  like!

Ciao

Nr163 SOOL ch ledig!

Det är inte vanligt attden innträffar samma dag! Sol OCH ledig det är inte illa! jag har tagit mitt först dopp ute för året (jag kör på bäter sent än aldrig)
Ikväll är det kalas hos fanny och sen parkfest det komer bli sååå bra :D:D

ha en bra dag allesammans :D

Ciao

Nr162 Hällarna!

Igår var det först jobb hela dagen sen var det direkt till mormor och morfar där vi skulle fira lillkusin som fyllde 7, men när jag kom dit hade inte riktigt jubelarien kommit än så då vara det bara att sätta sig i solen och vänta lite ;) Det var riktigt riktigt varmt igår och sen skulle jag grilla på det, det blev ju inte direkt svalare ;) men det vra kul att träffa våra små kusiner från skåneland :)

Idag är det som vanlig jobb hela dagen och sen ikväll dra jag och malin B direkt ut till AnnaPs stuga i hällarna där vi ska Bad! (jag har inte badat ut i år än så det är verkliegn på tiden!) sen ska vi grilla och mysa lite ska bli toppen det är hu länge sen somhällst jag var i Hällarna nu ;)

Ha en bra dag allesammans :)

Ciao 


Nr161 Jobb!

Det är så himla typiskt precis samma dag som jag börjar jobba så börjar såklart det fina vädert också! Det är ju så sjukt typisk men ändå så himla självklart med min vanliga otur :S men som tur är börjar ja ju inte förrens vid halv 11 om dagarna så jag hinner ju faktisty vara ute lite i solen på morgonen och tur är väl det annars vet jag inte vad jag skulle ta mig till ;) Plus att jag kan sitta ute och käka lunch så ag får lite sol vilket fall :)

Idag på jobbet var det full fart super kul med mycket folk :D imrogon börjar Malin jobba Weei! det kommer bli så bra :D
Nu ska jag nog käka lite och sen ut och springa en sväng om jag orkar, jag berhöver verkligen göra! Men ibland (tyvärr väligt ofta) är jag för lat för att göra det men var ute i går och sprang och i morse tog jag en promenad! alltid något :)

Ciao

Nr160 Bra midsommar!

Midsommar spenderades alltså i Smögen på CampSmögen! Det var ju helt klart en upplevelse ;)
Det började väl inte så bra kan man väl säga bilen började krongla, oljelampan blinkade klockan var 20.30 och vi var i Uddevalla, vi skulle fylla på med olja men såg att det droppade ganska så mycket med olja så det bästa var nog att hitta en mekaniker som skulle kolla på det men hur många finns det som jobbar halv 9 torsdag innan midsmmar !? Inte så många men vi råkade få syn på Benjaminsons bilmekaniker(<3), så Ida gick och knackade på och frågade om man vra mekaninker, och det var han! Phuu! Dock hade han stängt verkstaden för helgen och även tagit några öl, men efter lite övertlaning så gick han med på att hjälpa oss!!
Det var nått med någon givare va det va som var fel så han bytte den och som tack fick han tre öl, en cider och 300 kr det tycket jag var väldigt snällt måste jag säga ;) Dock var det en givare som igentligen inte passade till Golfen men det gick ändå, men då trodde golfen att det var slut på olja fast det inte var det så den pep hela tiden! Lite irriterande om man säger så men vi kom både till smögen och hem igen och det ska vi nog vara väldigt glad över!!

sen när vi väl kom fram så var det redan full fart på campingen! Fulla och glada var typ alla så det var bara att packa ur bilen och korka upp dock var jag så trött så det blev inte så mycket drag den kvällen. Jag sov typ inte nångting första natten det var svin kallt och det var ett väldans liv utanför tältet det är inte direkt väl ljudisolerat ;) Men sen på självaste midsommarafton var det drag från morgon till kväll! Anna och Lottis kom och hälsade på vilket var riktigt riktigt kul :D Det var lite vollyboll, frisbee, lacross och även lite rullstolsåkning! Och en massa sång prat och skratt ;) Det finns väl massor av bilden men dom kommer ut på facebook förr eller senare ;) På lördagen var det strålande som och vi åkte in till smögen och smögenbryggan och gick runt och kollade lite och käkade sen var det till baka till campingen, dock blev det en lite lugnare kväll :) Men hur mysigt som helst var det verkligen!
Så himla sköt gäng har skrattat mig igenom hela helgen <3<3

Idag började sommarjobbet på riktigt så nu ska jag jobba i 6 veckor och efter det hoppas jag att jag vet om jag kommer in på någon skola så jag ska börja kanske leta boende och så ;)

Nu ska jag slänga mig i tvsoffan och slappa lite :)

Ciao


Nr159 Bra sommar!

Det här kommer bli en bra sommar! Jag och malin ska jobba ihop nästa hela sommaren! :D Det kommer bli så bra det är ju helt övertygad om! :D

Nu ska jag bara plocka ihop det sista sen drar vi! Denhär helgen kommer bli kalas! :D:D

Glad Midsommar allesammans :D
Kram cili

Nr158 Dagen D!

Japp är det dagen D idag drar vi till Smögen och blir kvar där hela helgen :D Tyvärr ser det väl ut att bli ganska så tråkigt väder men det har det ju jämt varit när vi varit ner och firat midsommar dock ska vi ju bo i tält men det ordanr sig nog ;)
Det blir jag Ida och Viktor som åker ner  tillsammans runt 4 i eftermiddag precis när alla andar ska åka ner idag så det kommer nog inte gå så himla fort ner faktist ;) Men vi är ju tre som kan köra så det ska nog gå bra :D
Jag har inte riktigt börjat packat än men jag har ju faktist hela dagen på mig så det ska nog inte bli några problem :D

Nu ska jag nsart till wallby! Malin B ska dit och presentera sig för hon ska jobba där i sommar! Det kommer bli nice jag och malin ska med andra ord bli kolegor i sommar <3 :D

Ha en tervlig midsommar allesammans :D

Ciao

Nr157 Fixar dag!

Idag När jag vaknade och kollade ut var det strålade sol:D Det kan verkligen inte bli en bätter start på morgonene är som det var idag när det är så fint välder :)
Jag gick upp käka frukost och sen packade jag hip mina skaer och åkte hem. Väl hemma var det tvättnig och städning av bilen som stog på programet! Så nu är min lilla bil så ren som den aldrig varit förut, och helt klart färdig för Smögen ;)

Nu ska jag sno ihop en laxpaj var det tänk får se hur det går med det men det kan nog bli gott om jag lyckas ;)

Ciao

Nr156 Shopping dag med Malin B!

Japp idag är de4t shopping som gäller, men Malin ska bli väldigt trevligt faktist ;) Jag ska innhandla en hel del gräjer så får se om jag lyckas hitta allt jag ska ha ;)
Sen ska jag till Nora och sätta upp tältet och se så allt är helt och finns, och sen ut på golfbanan ;)

Äntligen härligt väder! Jag har shorts och linne så skönt är det faktist ute :D

Ciao

Nr155 Stor städar dag!

Idag är det stor städra dag som gäller! Ska börja med min gargerob som fortsätter jag med mitt rum och till sist blir det min lilla bil som också behövs städas! Så kul ska jag ha idag ;) Hoppas att det blir film häng med Anna, Ida och Lottis ikväll vilket fall :D

Igår vara vi på Student fika hos Malin, det var nog det värsat fikat jag varit på (alltså värsta på ett bra sätt) Det var väl typ 12 sorters kakor/bullar och sen en tårta på det herregud så gott! Skönt att ha malin på hemmaplan igan ;)

På torsdag drar vi till Smögen, det ska bli nice hoppas det inte spöregnar precis hele helgen eftersom vi ska bo i tält så känns det lite tyrevligare med solsken, men vi har ju aldrig haft tur med vädret på midsimmar så varför skulle vi ha det iår ;) Men åandar sidan så brukar det ju vara galet kul ändå så jag är inte så oroligt direkt ;)

Ha en bra dag :)
Ciao

Nr154 Student fika!

Nu ska jag alldeles strax åka och hämta upp Anna P och sen ska vi vidare till Frövi där Malin B äntligen har annlänt så vi som inte kunnde åka upp till Torsby och kolla när hon sprang ut, kan fira henne :) Ska bli så tervligt så :)

Annars så har jag och mamma varit ute och gått 1,5h i spöregn, så tilloch med smilla såg lite sur ut det gör inte hon i första taget faktist så det var men andra ord riktigt illa ;)

Ciao

Nr153 Blää!

Imorse mådde jag verkligen oförskämt bra med tanke på går kvällen! Men sen runt klockan två då började gårdags kvällen göra sig påminnd!

Men jag viktor och jocke tog en kebab på berraburra  så blev det lite bätter så nu är jag på banan igen ;)
Bara att ladda om till kvällen :)

Ciao

Nr152 Student!

Igår var det student firade hela dagen!! Det började i Arboga där Gustav tog studenten, jag började nästan gråta när jag såg alla studenter springa runt och var så sjukt glada, det är faktist en mäktig känsla! Dock spöregnade det precis hela tiden när vi var ute och kollade på dom..så astudener va ju helt genomsuran när de hade åkt flak klart.. men dom visseligen lika glada för det ;) Sen åkte vi hem till Gustav skåla i champange och åt en massa god mat :)

Sen vara det bara snabbt hem och byta om så skulle jag möta upp Fanny i linde för lite förfest och sen ut på hotellet i linde! Hur kul somhällst var det! Men man kännde verkligen hur den här kvällen vra studenternas kväll ;)

Senare idag var det tänkt att jag ska kolla på alla studenterna som har balen idag och sen ska jag till Emily på klass fest hoppas att det inte regnar ikvöll för vi ska vara ute och grilla och så och då vill man ju ha fint fäder, eller vilket fall så det inte regna ;)

Ciao

Nr151 Jobba!

Idag har jag jobbat på Wallby hela dagen, det är ett väldigt nice jobb! Minst sagt faktist! Jag står och plockar upp massa fina saker mest hela dagarna i en superfin butik, jag bara går runt och njuter mest hela dagarna när jag är där. Dock är det alldeles för mycke godsaker där typ morotskaka som är fruktansvärt svår att stå emot ;)

Imorgon ska jag dit och öppna så Eva kan gå på sin dotters skol av slutning sen kommer hon och byter av mig så ska jag in och kolla på Kusin Gustav som tar studenen! Ska bli ruper kul, studenten är en sjukt stor dag i ens liv, eller vilketfall i mitt liv det är ett som är säkert!
Jag bara ryser av att tänka på det faktist helt sjukt ;)

Nu ska jag gå och hänga tvätt och sen ska jag ha lite fotvård ikväll ;)

Ciao

Nr150 Dagis o Fotboll!

Idag har jag jobbat på dagis hela dagen och idag vara det (kors i taket) hur söta ungra somhällst som jag fick ta hand om så det har gått så bra så ;)

Nu sitter jag hemma hos Ida, ikväll vankas det pad thai och fotboll! Hoppas verkligen att sverger skärper till sig lite för det börjar faktist vara dax att vinna lite grann ;)

Imorgon blir det jobb på Wallby :)

Ciao

Nr149 Börje o Birger!

Idag har min Morfar Birger namnsdag och min Farfar Börje skulle ha haft namnsdag om han hade varit kvar<3

Domhär två herrarna är dom störrsat Idolerna jag Har haft, har och någonsin kommer att ha! Det råder det ingen somhällst tvekan om <3<3<3

Nr148 Lite bilder!

Lite bilder från Viktors 20års kalas (med betonging på lite för jag glömer jämt bort att ta kort)



Alla är nyfikna på lilla LIsa :)



Snygga killar! Ludvig och morbror Viktor :)



Paket öppning :)

Nr147 Vanilj Latte <3

Ecpresso house har nog världens godaste latte vilket fall! Vanilj Latten kan nog vara bland dom bäst påhitten faktist! Sjukt goood ;D

Tack Clara För hjälp med beskrivninge till att skicka in betygen, men jag hade faktist tur så så dom ringde från Masugene och sa att "Vi kom på att du vet nog inte hur man gör, så vi skickar i dina betyg åt dig" Så lätt ordnade det sig vilket fall ;)

I örebro gick det faktst som på räls måste jag säga ;) Viktor hittade ett par super fina rutiga shorts på Peak, ett par svarta chinos HM och ett par super snygga jeans levis OCH en Driver så han hade verkigen spenderarbyxorna på ida lilla villepille<3 ;)

Imorgon blir det jobb på Titt-In och sen diret till Golfbanan och hoppas på att det går någt bätter än igår ;)

Ciao


Nr146 ????

Nu har ju jag fått betyg i Naturkunskap B och det måste ju jag komplitera med nu och det värsta är att jag inte har en aning om hur jag gör och jag tror att de måste vara inne ganska så snart :S
Nån som har en lien aning kanske !? :)

Ciao


Nr145 Örebro!

Idag ska jag åka in till örebro och möta upp viktor, han ska köpa nått på peka för dom pengarna han fick när han lämnade tillbaa ett as snyggt bälte som jag köpt till honom men som tydligen inte dög ;) Sen ska han nog ut till dormy och kolla om han hittar någon bra driver han vill ha :)

Innan jag åker in till örebro så ska jag faktist ta och göa lite rabarber saft :)
Annar händer det nog inte så mycket spännande idag faktist.

Ha en bra dag :)
Ciao

Nr144 Söndag!

Idag är det sönda och det betyder ju faktist vilodag och det tänkte jag verkligen ta fasta på! Vi ska bara ut på golfbanan en sväng sen är det vila om gäller, lr vilket fall inte gör nått speciellt ;)

Igår var det Kalas för Viktor så hela släkten hans var här, jätte trevligt var det alla så så rara så. Så fick vi även trääffa nytillskotten i släkten Lilla Lisa som verkligen var liten ;) Så söt :) Och så fick vi ju så klart massor av god mat och tårta och kakor ;)

Veckan som kommer är väl väldigt ovis just nu det ända jag vet är att jag ska jobba på torsdag och fredag är det student lördag klassträff och söndag är det student fika hos malin :) Annars är det inget speciellt som händer faktist!

Ha en bra dag :) Ciao

Nr143 Frisör ;)

Nu har jaag preis klippt Viktor, och det blev faktist väldigt bra så det är kanske frisör jag ska sattsa på ;)

Igår var jag och mamma i Strömsholm och kolade hästar, super mysigt var det dck var det lite kallt men vi hade mycket kläder på oss så det gick bra ändå faktist ;)
SEn var det hem och vända och sen hon till Ana där vi snodde ihop till Taco och kollade på Berg flyttar in och klassikern Sune sommar! Det är så rooligt med Sune sommar är at jag säker inte sätt den på säkert 5 år men lik förbannat kan jag alla rubriker och man skrattar lika mycket som första gången man såg den! Det kallar jag kvalitets film! ;)

Sen åkte jag hem och packade lite sen var det bara att åka in till stan och hämta viktor ;)

Idag är det 20 års kalas för Viktor som gäller :)

Ciao

Nr142 Strömsholm!

Idag ska jag och mamma på utflyt! Ska bli super mysigt, vi ska ägna hela dagen åta att kolla på hästar ;) Låter kanske inte så kul med det är det sanneligen visste! ;) Dock hade det ju inte gjort nått om det hade varit lite varmere, men jag får väl helt enklet vara så klämchek och säga "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" :)

Annars är det väldigt många som tar studenten idag så dom måste man ju faktist säga Grattis till!

Ikvälll ska jag nog inte göra nånting ju nu som det ser ut, ska bara hämta viktor på krogen inatt annars är det lungt ;)

Ha en bra dag :) Ciao

Nr141 Wallby

Idag ska jag jobba på Wallby :) ska bli kul! Igår va jag i linde och jobbade på titt in, det är faltist ganska så kul at jobba där också när man inte har varit där på ett tag, så det va me andar ord ganska å kul på jobbet igår också :)

Imorgon ska jag och mamma till strömsholm och kolla på tereng tävlingarna ska bli jätte mysigt. Vi ska göra iordning en god matsäck och hoppas på fint väder sen ska vi bara mysa och kolla på hästar hela dagen <3
Det har vi i familjen haf som tarditon så länge jag kan minnas att åka dit och kolla på dehär tävlingarna men nu var det faktist ett par år sen jag var där så det ska bli jätte kul :D

Ha en bra dag :)

Ciao

Nr140 Grattis!



Va uppe och garatta hjärtat innan han åkte till jobbet allså kl 05.20 ;)
Grattis Grattis Grattis!
<3<3<3

Nr139 Trött!

Inatt satt alltså Jag Ida och Anna båt vakt i frövi hamn. Tanken är att man sa vara vaken hela natt en mendet var jag verkligen inte, men vi sov faktist i omgångar så det var alltid någon som var vaken. Dock blev det inte jätte mycket sömn så imorse när jag skulle till jobbet var jag sådär taggad faktist!

På jobbet var det ute dag och brännboll stod på schemat! Det spr regnade precis hela dagen och blåste kallt, jag packade ju mia saker igår när det var 32 grader varmt så jag tycket att tygskor var ett bra alltenativ, det tycket jag inte längre när jag hade varit u i ca 1 timme. Men jag hade ändå vääldigt tur jag råkade hitta mitt golfparaply i garget hemme igår och tänkta att där gör det ingen nytt utan la det i bilen, det räddade min dag utan tvekan!

Sen fick jag äntligen åka hem då hoppade jag in i duschen och det tog väl minst en kvart innan jag fick känseln tillbaka i fötterna, sen kröp ja ner under täcket och sov ett par timmar innan Viktor kom hem, när han kom hem så skulle vi baka morotskaka han fyller ju hela 20 år imorgon så ha skulle ha med det och bjuda på jobbet, hoppas den smakar bra bara! ;)

Nu ska jag slänga mig i tv soffan och inte gör nåt mer idag, imogon ska jag jobba på titt-in!

Ciao!

Nr138 Båtvakt!

Mormors lilla lunch hon ville bjuda på blev en nätt lite trerätters sååå himla gott!

Nu är jag hemma hos Ida, vi sitter hemma hos henna och ladda in för natten. Anna fick vara ledig imorgon (KOrs i taket) så hon ska komma och umgås med oss :D
Dock ska både jag och Ida iväg och jobba i Nora imorgon 8.00 i morgon bitti ;)

Ha en trevlig natt för det ska vilketfall jag ha med mina brudar <3 ;D

Ciao

Nr137 Lunch hos mormor <3

Idag är jag ledig och har hitentills inte gjort nått bara lehat i solen och bronza ;) och läöst bok har jag också gjort är på slutet av Sjöjunfrun, Av Camilla Läckberg, den är så fruktansvärt bra så det är svårt att slua men nu är det inte många sidor kvar så den är nog utläst till eftermiddan!

Min underbara mormor ringde precis och undrade om jag ville ha lite mat! ganska så dum fråga kan man tycka när man vet att mormor gör den godaste mat som finns! Så svaret på den frågan belv alltså Ja så nu ska jag åka dit och avnjuta en härlig Lunch ;)

En bra dag helt enkelt! :D Sen ikväll ska jag och Ida sitta båtvakt i Frövi! Det klänns lite som tillbaka till högstaidet när vi satt båtvakt har och varannar helg (kanske inte riktig så ofta med ändå ;). Det hela går ut på att man ska sitta upp hela natten och vakta båtarna som ligger där. Det betyder alltså massa gott att äta och en hel del bra filmer<3 sak bli mys pys :)

Cioa

RSS 2.0