Nr327 Sälen!

Nu åker jag till Sälen och ska vara där över nyår! Sweet!

Ciao

Nr326 Ledig

Idag är jag ledig och det känns väldigt väldigt skönt efter det ganska så hård kväll igår ;)

Igår vra det alltså utgång på Lindehotell, det betyder fulltös, och vi lämnar inget till slummpen det var full ös! :D
Förfest hos syskona Hammarström i frövi och sen taxi till Linde, huuur kul som hällst, som vanligt när man träffar det gänget ;) men idag är jag lite seg faktist, ska åka till Nora i eftermidda, kanke ta med min min lilla lagbok och kika lite i den en sväng, skulle verkligen behövas! har inte ängnat många minute åt den sen sista föreläsninge innan jul! Ångets!

Nu är det bara att ladda om in för nyår som jag ska fira i Tandådalen, ska bli riktigt kul, få åka lite skider och parta Sweet! :D

Ciao

Nr325 Juldagen

Åå jag har haft en toppen toppen Julafton, som vanligt!
Började med att åka til faster och kusinerna på den sidan och firade, åt julbord och kollade på kalle anka, efter det åkte vi hem och då kom mormor och morfar med Julgröten, men innan vi högg in på den var det julklapps utdelning!
tänk va snäll jag har vari i år jag fick huur mycke fint somhällst! Tack alla <3

och nu är det juldagen och det betyder att jag ska inte göra nånting jag ska inte änns ut och härja ikväll det tar jag i morgon, nepp denhär dagen ska jag bara njuta av att inte ha nånting in planerat, men det blir nog en långpromenad och sen resten av dagen tillbringas i Tvsoffan. Sköönt! :)

Ciao

Nr324 Dan för dan före dopparedan!

Japp nu är det verkligen inte långt kvra till Julafton jag jag länktar för i år har jag varit riktigt snäll ;)

Nu är det bara det sista stöket kvar, ikväll ska vi ta in granen och pynta den och så ska jag försöka slå in dom sista julklapparna.

Igår hade vi alltså julbka här hemme och i år var det pappa som var värst på klanteri sidan, han hade julskinkan som uppdra (vilket han har varje år) och i år var det ne väldigt stor skinka så det tog sin lilla tid innan den blev klar, vi andra hade gått och lagt oss för länge sen men sen vkanade jag vid 2 nån gång på natten av att brandlarmet går, jag funderar på varför det och och vänder på mig och somna om, men sen på morgonen fick jag höra att det hade blivit lite rökigt i ugnen ;) Haha så kan de gå när Fam Petterssoon jul-stökar! ;)
Härligt!

Ciao

Nr323 Julbak!

Nu är hela familjen Pettersson samlad och ikväll var det då dax för julbak/julgodis fix.
Och som jag hade tippat dröjde det inte länge innan det första OJ:et kom, det var faktist från min väldigt otippat, men sen böörjar dom där riktiga tippade OJ:en komma från Charlotte (såklart) som lyckades bränna chokladen när hon skulle smälta den och nu bara fortsätter det, Det lucktar aningens bränt och vi har just bara börjat, fårgan är verkligen hur det här ska sluta!
Spännande!

Ciao

Nr322 Jullov

Nu har jag verkligen tagit lite julllov det blev lixom lite jullov från bloggen också, händer inte så mycket sännande här hem jag jobbar och står i bara :P
Just nu är det verkliegn som ett vyxort ut precis överallt så underbart fint!
Jag är verklige lika lyrsik som min jobbarkompis syster döttrar som kommer från Australien som är 17 och 19 år och aldrig sätt snö förut. Dom hade bra tajming minst sagt, såhär bra vinter har väl inte vi haft på en herrans massa år!
Det är helt enkelt bara MYS! Och så länktar jag som sjutton till julafton nu börjar bli riktigt riktigt nyfiken på vad det är som gömmer sig i alla klappar ;)

Nu ska det bli en lördags kväll med Taco och Robinsson, precis som när man var barn ;)<3

Ciao

Nr321 MYS!

Åå så fort jag kom hem så fick jag dendär härliga julkänslan <3
Och massor av snö är det och riktiigt kallt! jag bara länktar tills jag får dra på mig termobyxe och jacka och ut och slänga mig i snön (ja jag har mitt baranasinne kvar).

Nu ska jag strax sticka iväg till Wallby, hoppas det har kommitine n massa nytt :)
Ciao

Nr320 På väg hem

Sitter på bussen på väg hemmåt igen.
Nu är det Jullov såå himla skönt!

När jag kommer hem ska jag mysa ner i TV soffan med mina små hundar och kolla på Bonde söker fru, ska bli nice! Imorgon är det jobb som gäller hopas det 'r många som ska julhandla såCiao det blir full fart :D

Ciao

Nr319 Sista dagen!

Nu är det sista dagen i Karlstad för i år faktist, har föreläsnig vid 10-13 sen ska jag hem och packa ihop det sista, ska bli spännande och se hur jag ska få med mig allt hem, jag kommer nog se ut lite som en packåsna när jag promenear ner till bussstationen.

Nu är det faktis helt vitt på marken, hur mysigt det är det inte!?
Det ska bli skönt att komma hem och få lite julstämmning, jag har lite dåligt med det här i lägenheten, det ända julpyntet jag har är en disktrasa som det står God Jul på ;)

Ciao

Nr318 Dubbelpass

Nu har jag precis kommit hem från nJoy, idag var det tänkt att jag skulle köra ett spinningpass. Men ja var där så tidigt så jag han med att köra Body pump innan, men det är något jag inte kommer göra på ett tag FY va jobbigt det var, på BP var det mest armara/axlar och jag tänkte att det annvänder man ju inte när man cyklar men det fick jag reda på att det gör man visst det, jag var helt skakis :P
Men riktigt riktigt skönt nu när det är klart, var nog mitt riktigt pass för dethär året, för imorgon åker jag hem och då blir det nog inte så mycket spinning en promenad på sin höjd ;)

På vägen hem var jag lite social jag patade med Viktor sen pratade jag med Loppan och efter det blev det litet samtal till Lottis! Länge sen jag pratade med henne hon kommer upp på Torsdag så jag hoppas jag kan smita från Jobbet ett sväng och säga hej innan hon drar till Isalnd!

Nu är det bara tre timmars föreläsning sen drar jag hemmåt, ska bli skööönt, ska börja packa lite det är väldigt mycket som ska med hem, var och lämnade en påse med jacka och skor till Ida som ska åka bil hem ;)

Nu ska jag duscha, koka en kopp te  och sen blir det Bridget Jones dagbok, en gammal klassiker ;)

Ciao

Nr317 Vardag!

Nu är det vardag igen, och jag har verkligen haft en toppen helg!

lördagskvällen var verkligen en 10 poängare, träffa alla tjejerna och full fart var det från 18-02.00 Härligt! :D
Tyvärr blev jag ju kameralös i fredags så det blev inga kort knäppta, jag tror inte det var någon som var där som hade en hel kamer, vi går hårt åt dom helt enkelt ;P

Igår var det precis som en söndag ska vara LUGN! Jg och Viktor hade Wallander maraton på TV och så gjorde vi faktist inge mer ;) Idag åkte jag tillbaka till Karlstad hade inga föreläsningar idag, men nu har jag precis kommit hem från gymmet och ska snart en sväng till Ida och hälsa på :)

imorgon är det föreläsning 15.18 och på onsdag 10-13 sen åker jag hemåt igen på onsdag eftermiddag, då åker jag hem för julen. Så det blir verkliegn en kortis sväng hit :)

Idag är det bara tio dagar kavr till självaste julafton och det ligger snö på marken <3

Ciao

Nr316 Kalas!

Nu är det lördag och idag är det ingne vanlig dag för det är fira-AnnaP-dag idag! :D

Är färdig fixad för kvällen ska värma upp med en kopp kaffe och en saffransskorpa men mamma och Viktor, sen bär det av till Storgatan 7 (Japp det finns en storgatan i Fellingsbro, konstigt men sant) och mat och en massa kul tjejer! :D Kommer bli kalas!

Cingeling ;)

Nr315 Kalas!

Igår var det lltså Julsittning på Tempe här i Karlstad, och det var start 17.30 så det blev en väldigt väldigt tidig för fest, som jag började med mig självhär hemma när jag gjorde iordning mig ochsen fortsatte jag till Malin och Emma och sen gick vi till Sofia :) Där han vi dock inte vara så länge för då var vi tvungna att gå för att vara i tid, på förra sittningen vra vi lite sen så kväll började då med en utskällning och det ville vi inta ha en repris på ;)

Väl på Tempel va väl maten sådär och kaffet kallt, men mycket trevligt folk och mycke drag. Men vi var färdig ätna och kolara vid typ halv 9 och då känndes det väldigt lång att vara kvar där till 2 när det stänger så vi givk hem till Sofia igen och tog en liten mellan-för-fest (och så hann vi se vem som vann Idol, inte så otippat dirket) och sen begav vi oss tillbaka till Tempel igen!
Kort sagt en mycket mycket trevlig helg, med dck liite många så kallade "fadäser" det började medatt Sofia spillde ut typ 10 värmejus stearin över hela sig och halva köket, men det tog vi reda på, på mella-för-festen, och sen så råkade jag och Michaela krngla till det så min lilla kamera ramlade i marken och paja, hela objektivet var helt sne. Men det är sånt som händer helt enkelt ;)

Jag, Malin o Emma

Nu håller jag på att tömma kylskåpet, så det blev Spagetti och köttfärssås till frukost ;) Nu ska jag springa ner till bussstationen och hoppa på bussen och åka hem till nästa kalas :D

Ciao

Nr314 Grattis!!!!

Vill börja med att säga GRATTIS AnnaP 20 år äntligen! :D Imorgon blir det party party!

Nu sitter jag på skolan väntar på att föreläsningen börjar, var här lite tidigare eftersom jag skulle skriva ut lite papper till föreläsningen men var visst lite väl tidig ;)

nu är det väldigt snart helg och ledigt, skönt, men det kommer bli en helg med fart! Härligt :D

Nu ska jag gå och leta reda på salen där vi ska vara :)

Ciao

Nr313 KLAR!

Vi blev klara med Rättfalls analysen idag, så himla skönt, nu är det bara tre föreläsninngar kvar sen är det LOV sååå skönt.

Nu sitter ag och väntar på att mammas pojkar ska börja, det är ju sista programet ;) Det blev ingen afro dans för min del idag det var så sen och jag ville ha träningen överstökad, så jag körde ett konditions pass för mig själv, gick riktigt bra :D

Imoron är det först föreläsning 10-13 sen är det fort hem svida om till kvällens festblåsa och sen till Sofia på förfest, vi ska vara vid sittnigen redan vid 17.30, så morgondagen kommer troligtvis gå i ett :) Härligt!

Nu ska jag nog sätta mig och virka lite, har lite att virka innan jul ;) Kulkul!

Ciao

Nr312 Rättfallsanalys

Ja jag vet det är ett himla tjat om den just nu, men nu är det faktist inte mycket kvar på den hoppas jag! Jag ska upp till skolan nu, eller snart, så ska vi göra det sista nu förhoppningsvis, så vi kan lämna in det och nästan ta lite jullov, vi har bara tre föreläsningar kvar och sen är det ledigt i TRE veckor ska bli såå himla skönt! Dock ska jag jobba från tros nästa vecka til Julafton på Wallby men det är bara mysigt nu när det är juletider :)

Igår blev det glöggkväll hemma hos Michaela, och några till ur klassen, super mysigt var det, och som vanlig alldeles för mycket gott att äta :P
Men idagblir det nJoy vilket fall, tänkte testa på Afro idag, har aldrig gjort det men det ska vara någon typ av dans tror jag ;) Se om det är någon som fått dåligt sammvete och lämnat tillbaka mina skor, kan ju alltid hoppas men troligtvis inte!

ha en bra dag!

Ciao


Nr311 Heldag

Idag blir det en riktigt heldag uppe på Universitetet, först nn på morgonen ska vi jobba med grupparbetet (Rättfallsanaysen) 10-14 och sen 15-18 är det föreläsning med världens tråkigaste gubbe så då gäller det att kämpa för att hålla sig vaken och kämpa ännu mer för att lära sig någonting! Heja heja!

Sen får vi se hur det lir ikväll om det blir glöggkväll eller om det blir gymmet det visar sig!

Till helgen blir det full fart framåt! på frdag är det Julsittning med våranförening och några till på Tempel här i karlstad, riktigt taggad faktist!
Och sen är det upp tidigt på lördag och ta bussen hem till gnällbältet och 20 års kalas för AnnaP  också riktigt taggad!! :D Det kommer bli toppen helg helt enkelt!

Ida, Jag och Anna <3
Vi ska ut och röja i helgen Sweeet :D Det var verkligen länge sen!

Ciao

Nr310 ...

Jag har inte riktigt surat klart än, men nu ska jag försöka lidra det lite med pepparkakor och mjölk, får se om det blir bätter efter det :)


Ja det är många pepparkaker, men det var ju faktist mina favorit skor som blev stulna också!

Ciao


Nr309 Åååå SUCK!

Nu har jag precis kommit hem från nJoy det blev ett spinning pass idag! Skönt!
När jag sen var klar och skulle trampa hemmåt glad och ganska så näjd över mig själv måste jag ju säga, men det gick väldigt väldigt snabbt över, jag skulle ta mina skor, och då finns dom inte kvar där!! Åååå nått Jävla pucko (rent ut sagt) tog sig friheten och ta med dom hem, mina älsklings snekers skor från Nike:(:(, sen när jag hade gett upp och leta så kom det en tjej till som hade blivit av med sina skor precis samma model som minna, ganska så glasklart att det inte är någon som hade tagit fel utan ville ha dom helt enket!

Åå vad ledesn jag bilr på den människan som har mage att göra så, dumma dumma dumma :((!!
Det är ju inte riktigt så att jag har råd att köpa ett par nya och det finns nog inte exakt dom jag hade :( ååå nu är jag faktist väldigt arg!!

Jaja hoppas hon gillar dom för det gjorde jag!

Nu ska jag sura lite till och sen ska jag göra mat och kolla på TV!

Ciao


Nr308 Rättfallsanalys

Japp nu sitter jag här på skolan igen och pular lite med rättfalls analysen vi ska alldeles strax träffas i gruooen och gå igenom vad vi kommit fram till coh inte kommit fram till och så ska vi försöka få ordning på allt ihoppa, kan bli spännande väldigt spännande faktist :)

Jag skulle köpa dom sista julklapparna idag var et tänkt men när jag skulle köpa det jag hade tänkt ochvar säkar på att det skulle bli bra så fann det inte riktigt det jag ville ha, så himla typiskt, får nog handla de sista i Örebro på lördag när jag kommer med bussen från Karlstad :)

Ne nu måste jag kila :)

Ciao

Nr307 K-town

Som sagt är jag tillbaka i Karlstad, och nu har jag komit hem till min lilla lya :)

Nu har jag pecis lagat mat till ty ett helt fotbollslag, så nu vat jag vsa som kommer stå på menyn denhär veckan; Spagetti och köttfärssås endast och bara det blir det nog till och med, omväxling förnöjer, INTE på vinkelgatan 3 :)
Mamma om du läser så hopas jag du fattar peken, JAG VILL HA EN FRYS NU! :)

Idag har dragit igång med rättfallsanalysen idag och det känns som vi har lägen under kontroll vi ska ses imorgon en sväng också :)Sen blir det även en sväng till nJoy och täna lite, blev väldigt lite av det i helgen.
Sen ska jag nog fixa de sisa julklapparna imorgon :)

Nu ska jag äta pepparkakor och dricka mjölk :)

Ciao

Nr306 Skola

Nu är jag tillbaka i Karlstad och sitter på skolan och väntar på att Föreläsningen som börjar om 30min den är i tre timmar sen ska vi sätta oss och börja på veckans lilla projekt som består av en Rättfallsanalys, vet knappt själv vad det är men hoppas det blir lite klarare idag under dagen :)

Helgen där hemma har varit toppen, i lördags gjorde jag tillexempel mitt livs billigaste julshopping, jag hade nämligen lämnat kvar VISA-kortet i Karlsatd upptäckte jag när jag kom till Marieberg, det var tur att jag hade Viktor med mig som kunnde lägga ut så länge ;)
Alla julklappar är nu klara förutom till Viktors, känndes inte så kul att han skulle betala dom :P haha ne då det var tänkt att fixas här i Karlstad :)

Nu tar jag tre djupa andetag och kör igång en troligtvis ganska hård vecka! hejaheja

Ciao

Nr305 Mys

Åå det är veerkligen skönt att komm ahem lite då och då trivs väldigt bra här hemma :)
Idag har jag gjort lite julgodis och saffransskorpor, och sen har jag mamma och hundran varit ute i skogen och plockat lite lingonris som vi ska göra kransar av sen.

Sen har jag även hunnit med en bastu idag också, och ikväll ska jag roa mig med att kolla på hockay inne i Örebro, viktor spelar. Heja heja ;)

Ciao


Nr304 Home sweet home <3

Åkte hem igår, och det är så himla mysigt att vara hemma litegrann, speciellt när det är så härligt väder ute! Började dagen med en långpromenad till mormor och morfar lånade deras bil (har inte riktig orkat byta däck på min lilla bil) och åkte ner till samhället tog svinis sprutan, min lilla gudmor ordnade lite åt mig, det stod nämligt; Tillfälligt slut på vaccin på dörren men hon kunnde fixa fram ett till mig så nu är jag vaccinerad också, finnemang! Sprutan gjorde inte änns lite ont men får väl se om jag blir sjuk eller får ont i armen av den, det visar sig!

Sen åkte jag tillbaks till mormor och morfar blev bjuden på mat och fika och allt möjligt alltid lika trevlig :)

Nu har jag precis kommit hem och kom fram till att det har inte blivit så mycket plugga av så nu satte jag på bastun och ska ta med min lite böcker och läsa lite, sköönt!

och ikväll blir det nog att baka lite saffrans skorpor, Mysfacktor HÖG <3

Ciao

Nr303 Kallt!

Nu är det väldigt kallt ute! Härligt!
Ska snart sätta på mig min dunjacka och promenera till nJoy, jag måste nog ge upp cycklen väldigt snart för denhär säsongen, för nu börjar det faktist bli halt och det skulle vara så onödigt att halka omkull, det gör ONT!
Men i dag har jag ganska mycket tid på mig också så jagkan gå utan att känna mig stressad

Jaghar föreläsning idag mellan 15-18 och sen kommer troligtvis mamma hit en sväng hon har varit hät på kundbesök tror jag :) Trevligt trevligt!
Det blir ändrade planer ill helgen, det vra tänkt at jag skulle vara kvar och att viktor skulle komma hit men jag åker hem istället, ska vara hundvakt åt mina små monster <3

Nellie

Smilla

Ciao

Nr302 Världens bästa Granne!

Idag när jag skulle gå ner i källaren för sista gången och hämta kläderna som hade hängt på tork, så fort jag öppnade dörren var det som att kliva in i en vägg av nybaktabulla-doft. Då gick jag och svor en ramsa och tycket att det borde verkligen finnas en lag på att om man bakar bullar i lägenheten så det luktar ända ut i trapphuset så måste man bjuda!

Inte så mycket med det jag gick och hämtade tvätten är jag stog och vek ihop kläderna kom det en liten gumma och började prata lite, huur gullig somhällst, och så säger hon det jag inte trodde skulle komma "Jag har precis bakat bullar vill du ha några stycken?" Självklart kunnde jag inte tacka nej och fick några stycken.
Det kännes lite som gud hörde min lilla ramsa där ;)

Dom var gudomligt goda och nu är dom slut :P jag har ju ingen plats i frysen så jag vill ju inte att de ska ligga och bli torra :P



Cingeling


Nr301 December <3

Nu är det äntligen december nu är det bara kyla och snö som fattas en det verkade som att det ska bli kallt senare i veckan :)

Idag var jag uppe med tuppen, hade tvätttid vid 7 och se när jag satt igång första maskinen var det första avsnittet på Julkalendern, och det måste jag säga att den vara under all kritik! Dom har verligen börjart spår ur! Det var mycket bättre förr på min tid ;)

Idag är det plugg som gäller och sen ikväll tänkte jag masa mig iväg på spinning :)

Ciao

RSS 2.0