Nr136 Mors dag!

Grattis lilla Mamma på mors dag <3

Idag var det faktist ganska så jobbigt på jobbet, var aningens sliten faktist, men som tur va så va det mycket folk så jag hade å göra, så jag inte riktigt han med att tänka på hur trött jag är!
Men när jag kom hem och skulle försöka ge mig på att kolla på TV då var det som dömt för att misslyckas, och det gjorde jag också natuligtvis! ;)

Nu ska jag mysa ner i TV soffan och hoppas på att det visas nått se värt! :)

Ciao


Nr135 Uppe med tuppen!

Japp nu är jag upp, inte riktit vaken men  uppe är jag så jag ska nog kunna ta mig till jobbet ;) Gårdags kvällen va mycket trevligt, kul att träffa lite folk som man inte trfäffat på länge :D
Men idag är de inte lika roligt faktist lite tungt är det måste jag ju erkänna! Men det blir nog bra får helt enkelt tänka framåt som typ till imorgon för då är jag ledig <3 :D

Ha en bra dag! Ciao

Nr134 Utgång!

Nu sitter jag här hemme redo för att åka iväg, Men anna sluter inte förens 6 så jag var i lite väl god tid faktist men men så kan det vara ;)
Vi får se vart denhär kvällen sluta ska bli spännande vi har inte riktigt fått tag på någon som vill köra oss, men i värsta fall får vi väl ta en taxi helt enklet!
Ha en trevlig kväll :)

Ciao

Nr133 Lördag!

Igår var det jobb för hela slanten! Det var fullt med folk hela dan så det va super kul :D Hoppas det blir det idag också! för tiden går ju såå mycket snabbare när man han nått att göra ;)

Sen ikväll är det utgång som gäller, ska bli sjukt kul det var länge sen jag va ute med brudarna :D Vi startar hos Ida o ch sen vidare till Örebro (om vi hittar någon som vill köra in oss vill säga, men det ordnar sig nog ;) Och sen är det upp tidigt i morgon för att öppna på wallby ;) som sagt det är full fart på mina helger! Dock är det här siste helgen jag ska jobba sen så blir det att jobba i veckorna istället ska bli skönt faktist :D

I torsdags så fixade jag Viktors presenter, är mycket näjd faktist hoppas han gillar det med för det skulle ju vara roligt ;)

Nu ska jag göra iordning frukost och sätta mig ute i solen <3

Ciao

Nr132 Nya skor :D

En bra start på dagen måste jag säga, fick ett litet infall och började med att beställa hem ett par skor såhär på morgonkvisten ;D Bättre start får man leta efter, helt klart ;D


Dom här skönheterna köpte jag! Hoppas jag kan gå i dom bara men det är väl bara att öva lite?! ;) <3


Nu ska jagsnart till Linde och ha min siste Naturkunskap B lektion! Ska bli skönt. Fast det har ändå vait ganska så kul, det är ju väldigt interssant det vi lärt oss, det hör nästa lite till allmenbildningen faktist ;) Så jag hopas att jag blivit lite mer allmenbilda nu ;)
Efter skolan tänkte jag slänga mig in till Örebro och fixa Vktors presenter, han fyller ju faktist 20 år nästa Onsdag!! Så det är bäst att ha det avklart, ifall jag skulle få jobba nästa vecka så jag inte kan åka in och fixa det då!

Och efter stan blir det hem till Ida i Frövi och kolla fotboll det är derby ikväll Förvi-Fellingsbro!! Mycket spännande ;)

Ciao

Nr131 Dagen!

Idag har jag jobbat på skola, jag var en riktigt fröken idag, hade hand om en hel klass helt själv! Bra jobbat av mig måste jag säga. JObbade från 8 till 13 och efter det var jag heeelt slut!
Ja jag är bara imponerad av alla lärare som orkar med alla dessa barn som bara suger energi ur en ;) Men det är faktist ganska så kul men som sagt JOBBIGT!

Ikväll har jag och berit varit ute på en runda golf ;)

Ciao


Nr130 Mulle, Världen mesta häst!

Ååå jobbade på fritids idag och då låg det en "Min Häst" tiding framme och då kunnde jag ju inte låta bli att blädra lite i den, det var verkligen min favorit tidingn när jag var liten! Så bläddrade jag fram till "Mulle- Världens mesta häst"  det kan nog vara världens bästa serie! Så det blev lite nostagi på jobbet idag! Härligt! :D

Det blev ingen golf idag så träligt väder, tänkte att jag skulle ut och springa istället, men det belv inte de häller för jag somnade vid halv 7 så jag fick förbli slappis idag, men nån dag åste man väl få vara det också ;)

imorgon är det jobb på Järntorgsskolan i Nora, yttligare en ny skolna med massa nya barn och namn och komma ihåg =S Jag som va dålig på namn inna har vekligen fått det bevisat nu att jag verkligen är kass på att komma ihåg namn. men "Du där i röd tröja" funkar faktist också ;) 

Ciao


Nr129 Team Ölöppnarö

Team Ölöpnarö, från i lördags


Nr128 Sol<3

Nu har jag precis sprungit en runda! Det var väldigt länge sen jag gjorde det sist, och det känndes verkligen, det var jobbigt ;) men nu är det skönt när man är klar :D
Nu är det klarblå himle ute så jag ska ta en bok och lägga mig och njuta på gräsmattan <3

ciao

Nr127 Lön!

Idag är det löning! så nu har jag fått lite välbehövliga slantar! Skönt ;)

Idag så är jag i Nora och har inget speciellt på schemat ska nog snart ge mig ut på en spring tur! Sen är det golf ikväll som gäller ;)
Golfen igår var verkligen det värsta jag varit med om, met gick så sjukt dåligt så jag vet inte vad jag håller på med! det gick ju såå himla mycket bätter i början! det är ju väldigt konstigt tycker jag! men skam den som ger sig! Ska dit ut idag innan viktor kommer och stå o nöta på rangen, för jag vet ju att iners inne kan jag ju, det är ju nästa det som är det mest irriterande faktist! ;)

Midsommar är väl så gott som bokad också känns väldigt bra :D Det blir troligtvis Smögen <3 kul att test nått nytt, vi har ju varit i Grebbestad två år ;) men det är samma gäng plus några till :D Det kan inte bli tråkigt!

Ciao

Nr126 Helgen

Nu har jag varit dålig på att skriva men min helger går lite i ett skulle man kunna säga så har inte haft så mycket tid över faktist!

Ifrdags så var det först jobb hela dagen sen var det ombyte utav kläder och iväg till Lottis på 23 års kalas, men djungel tema! Super trevligt vi började med att käka Mycke sen gjorde vi iordning oss för farmer golf*  i regn så vi såg ut som ett gäng dagisbarna med regnkläder och gummistövlar :D och när vi väl kom till farmer golfen så hade de precis stäng så det var bara att vända igen oc åka hem, så vi tog några kubb matcher istället! Båda matcherna vanns av Ölöppnarö Det vill säga mig ida och annap! Sen var det efterrätt och lite dans! en mycket trevlig kväll :D

Igår var det också jobb som stog på schemat! SEn smet jag lite tidigare från jobbet så jag skulle hinna in till stan och kolla på kusin Gustav som skulle på bal, alla var så himla fina man länkat en aningens tillbaka till förra året när man fick se dom ;)
Och sen efter det så var det hem och byta om och sen var det kalas för morfar som har fyllt år ;)

Fullt upp helt enkelt! Nu ska jag snart till jobbet igen och sen åker jag till Nora så får vi se vad den nya veckan har att bjuda på ;) Utgång nästa lördag är väl det som är bestämt än så länge :D

*Farmer golf: Farmergolf är en typ blandning mellan Golf och krocket, man har en klubba med en träsko på som man ska slå på bollen och ner i ett hål. ;)
Ciao

Nr125 Golf, Marieberg o Kumla

Idag så började vi dagen med att åka ut till golfen, dock blev det ingen runda för det var fullbokat så vi fick nöja oss med att sta på rangen och slå lite, vilket är väldigt väldigt behövligt! För jag her en fruktansvärd svack just nu ;)
Och jag belv väl inte så mycket klokare efter det men men jag försökte ju vilket fall ;)

Efter det åkte vi direkt in till Örebro närmare bestämt marieberg där vi träffade ida och käkade lite och sen fixade vi present till Lottis eftersom vi ska på kalas till henne i morgon :D

Efter det åkte vi till kumla, och lämnade paket till vitors farbror som skulle ge det till Viktors nya lilla kusinbar LIsa :) sen åkte vi till Fredrik Lena och Ludde. Mycket trevligt dock var inte Ludde på något solskenshumör, men han va så trött ;) Men vi satt där ett bra tag och pratade om allt möjligt :)'

Nu har jag precid kommit hem ska snart köra på min kära föräldrar och sen blir det nog en sväng till Frövi och Ida och hälsar på en sväng :)

Ciao

Nr124 Onsdag!

Idag är jag ledig och har hitentills inte gjort något utav värde alls faktist, men har inte ångest för de utan det känns ganska så skönt, vet ju om att jag har en hård helg fram för mig med mycket jobb och massa kalas! Hård me rolig med andra ord ;)

Det ända vättiga jag ska göra idag är nog att spela golf! Hoppas verkligen att det går bätter idag än vad det gjorde igår då gick vi nog till världshistorien för att vara sämst! Inte så bra med anndra ord!

Imorgon är jag och viktor lediga tillsammans (Korsi taket) så vi ska först spela golf på förmiddagen och sen tar vi en sväng in till örebro som det ser ut nu, ska bli mysigt :)
Men nu skajag fortsätta att göra ingenting! :D

Ciao

Nr123 Ändrade planer!

Nu var väl tanekn att jag skulle vara på väg till Gbg men så blev det inte riktigt! Ändrade planer helt enkelt!
Så nu ska jag käka frukost sen ska jag slå en pling till Ida så tänkte jag våldgästa henna ;) Det är ju alltid trevligt! Jag tror närmare bestämt att vi ska försöka sno ihop en Thailensk delikates ;) får se hur det går! 
Sen senare ikväll så blir det golf :D

Idag ska Viktor kolla på en lägenhet inne i örebro håller alla tummar jag har för att den är fin :D

Ciao

Nr122 Knep och knop!

Nu har jag som ni ser fixat lite på sidan, jag har nog setat här minst en timme och bara pillat med dethär det är faktist lite kul när man har all tid i världen att fixa och dona lite, jag är dock inte så super bra på det men rosa är ju fint så det blev helt okej ;)

Nr122 Huslig!

Idag är jag hemma och är ledig och då tänkte jag att jag skulle vara huslig precis hela dagen!
Jag började dagen med att städa mitt rum, som var lika välbehövligt idag som vanligt! Det tog en timme att bara plocka undra saker så jag sen kunnde damma och dammsuga, så håller jag på och tvätter och nu ska jag gå ut och hämta rabarber och ska göra saft!
Mer huslig än såhär tror jag knappt att man kan vara :) Lr jo jag ska nog styka lite kläder också! (Där kom pricken över i helt enket!)

Imorgon ska jag till Göteborg! Jag ska dit med Eva, vi ska på inköp av Container kläder, ska bli riktigt riktigt kul, men det gäller att hålla i plånboken, det är ett som är säkert! Det är Jul kollektionen som vi ska beställa <3

Ha en bra dag :)
Ciao

Nr121 OjOjOj!

Vilken kväll det var igår!
Vi tog bussen från Charlotte in till Parantesen (Tvån lägenheter som ser ut som en parantes, som bara studenter bor i) Charlottes´en klass kompis bor där(inte så avensjuk efter som folk var inte blyga där utan alla var överallt så hålla städat på rummet var väl inte riktigt att tänka på! så sjukt grisigt faktist, men som sagt så gör ju inte så så mycket eftersom jag visste att jag inte skulle städa idag! ;) så vi gick först dit lämnade alla kläder och korkade upp på riktigt. Sen var det full fart vi gjorde en lite dans uppvisning som dom hade övat på långa men som faktist inte var sårskillt svår ytan jag kunnde kolla en gång så kunnde jag också vara med och dansa ;) Sen så bar det ut på gården där det var Dj och tjockt med folk och där stog vi och hoppa från typ 23-04 för sen var det bråttom för dokna stängde 4, sen var det taxi hem!

Ja studentlivet är ju något som jag helt klart skulle kunna finna mig i ett par år utan att må dåligt det råder det ingen somhällst tvekan om! Och fler på hälsningar av mig i Lund får dom nog räkna med ;)

Sen idag så kom familjen och hämtade uypp oss så åkte vi och köpte super god pick nick och satte oss i stadsparken i Lund och mös i solen helt klart bra avslut på en väldigt bra helg <3

Ciao 

Nr120 Utgång!

Nu sitter jag i charlottes lägenhet igen ;) nu håller vi på att göra iordning oss för kvällens bravader och nu ska vi slänga i oss en varsin kopp kaffe och hoppas att vi piggnar till lite har varit väldigt seg idag ;)
sen blir det kalajs för heela slanten :D

Ciao

Nr119 Lund

Nu sitter jag i charlottes lägenhet, ska hämta lite gräjer för kvällen. Då vi ska ut till morbror där vi ska grilla och kanske bada om det inte blåser för mycket! ska bli nice!

Vi har shoppat lite i lund nu, jag köpte en skjorta och en tröja.. båda randiga! ;)

Ciao

Nr118 Semester!

Nu har jag kommit hen från skolan! Provet gick helt klart över förvänta som det känns nu, så nu kan jag verkligen ta semester och njuta lite av skåneland! Härligt!

Ciao

Nr117 Lund <3

Idag åker hela familjen till Lund och hälsar på kusiner och syster! Ska bli så skönt! Jag satt och räknade lite i almanackan i morse och kom fram till att jag bara varit ledig 5 dagar sen den 1 April! Så nu ska det bli skönt med en 100% ledig helg! Skönt!

Men innan jag får åka har jag ett Prov som ska göras, tyvärr har jag inte ängnat det så mycket tid som det var tänkt från början tur att jag har några timmar mitt på dan och nöta in allt! Håller tummarna! :D

Ciao!

Nr116 Pass 2

Nu har jag precis kommit hem från första jobb passet för dagen som jag trodde skulle var det ända jobb passet denhär dagen, men så var inte riktigt fallet! Chefen ringde och fråga om jag kunnde jobba på ett annat dagis på eftermiddagen, eftersom jag är sämst på att säga nej så sa jag, att det inte var några problem! Så klockan 14.30 börjar jag igen!

Barn kan verkligen dra enirgin ur en är heelt slut har jobbat i fyra timmar! ;) Men dom är ju bra gulliga också många av dem :) TUr är väl det!

Nu ska jag ta en powernap :)
Ciao

Nr115 Dagis!

Nu ska jag alldeles strax åka till jobbet, som är ett dgis idag ;) Ska bli spännande hoppas det r snälla barn som går där :D
Sen hoppas jag att solen stannar kvar hele dagen för jag sluta vid 1 och då var tanken att jag ska sätta mig i solen för jag behöver verkligen få lite sol! Är ju lika blek som jag var innan jag åkte till Thailand nu och det är inte bra!
wellwell det är bara att hålla tummarna :D

Ikväll sen blir det yttligare en golfrunda :D

Ciao

Nr114 Fotboll

Igår var det Örebro SK- Hammarby IF som stog på schemat, efter som jag är tillsammans med en biten Hammarbyare så stog vi i klacken! Full fart va det, men det gick ju inte så bra för hammarby ändå! Typiskt! ;) Ne men dom spelade faktist riktigt dåligt för att ha detdär som som jobb måste jag säga.

Nu sa jag iväg och jobba snart på min efterlänktade lediga dag, men som sagt så blev det inte änns lite ledig utan jag ska till Linde och jobba på titt-In! Och i morgon ska jag jobba på dagis, det ska faktist bli kul! Mella allt jobb så ska jag hinna med och plugga på ett prov som är på torsdag, och är väldigt viktigt att det går bra så ¨jag får ägna men lunch t det i dag och eftermiddagen imorgon ;)

Ciao

Nr113 Jobb och Grill!

Imorse vaknade jag väldigt tidigt typ 2 timmar innan klockan ringer och var super pig! Så det var ju bara att gå upp och göra nått, det jag gjorde var att öppna min naturkunskaps bok (eftersom jag har prov på torsdag) och kollade vad jag skulle kunna, men stängde den lika fort igen, jag var inte riktigt redo för det så tidigt på morgonen ;)
Så nu är jag klar för att åak och jobba men är som sagt ut i lite god tid men det är rätt så skönt faktist!

Ikväll kommer Karolina, Mattias och Elsa och ska grilla Mycke! :) Ska bli trevlig hoppas lilla Elas inte är så blyg ;)

jag har även kommit undetfund med att men så kallade förkylning är ingen förkyling utan det är pollen allergi! Det är inte roligt jag nyser som en galning mest hela tiden!

Gårdags kvällen var lika mysig som vanligt! Dock blev det väldigt väldigt kallt och stå och kolla på fotboll så jag anna och lottis gav till slut upp och åkte och köpte godis ;) Men sen så glömmde jag det vktigaste av all dom skulle ju färga mitt hår men det blev aldrig riktigt av helt enklet! Typisk!

Ciao


Nr112 En liten tanke!

Idag la mamma märke till våran lilla hylla vi har i duschen där vi ställer shampoo, balsam och tvål! Vi kom fram till att det var fruktansvärt äklig! Och då blir jag lite fundersam, hur kan den ha blivit så äklig, den är ju ändå i duschen där ska det väl vara rent!?
Sen började vi räkna på när vi satte upp den och kom fram till att det var väl 12-13år sen så det kanske inte var så konstigt att det inte var så fräsch! Men ändå lite konstigt, för när man kommer ut från duschen så känner (vilket fall jag) mig väldigt fräsch och ren, och det är nog det som är sjäva tanken med att duscha, som jag har förstått det vilket fall ;)!
Wellwell nu är den vilket fall borta och det känns ju skönt ;)

Nr111 Bättre!

Nu mår jag mycket bätter! Skönt! Har inge ont i halsen alls dock lite täppt i näsan med det är inte så farligt!
Nu ska jag snart hoppa in i duchen och göra iordnong mig för att åka till Wallby och jobba! I helgen är det jag och Lisa som jkobbar Eva är i Skåne! Men det ska nog gå bra en då ;)
Efter jobbet drara jag direkt till Frövi kolla lite fotboll med Ida anna o lottis och sen blir det lite mys hemma hos Ida efter det. Jag tänkte sätta någon av dom i lite arbete jag behöver nämligen slinga mitt hår! ;P

Så ser min dag ut :)

Ciao

Nr110 Sjukling!

Idag så vaknade jag och hade sjukt ont i halsen! Me tog en stor mugg med honuns vatten så känndes det lite bätter! Åkte iväg till skolan! Sen till jobbet och då kännde jag att jag verkligen inte skulle orka vara kvar till kvälllen för att gå på sista lekionen känndes som jag hade feber så jag besämde mig för att åka hem!
Så nu är jag hemma och laddar batterierna för att jobba hela helgen!

Ciao

Nr109 Ledig dag!

Imorse vaknade jag med huvudvärk och halsont! Då valde jag att stänga av mobilen så ingen under några omständigeter bli väckt av typ vikariepolen! Och somnade om igen. Och det visade sig att jag gjorde ett helt rätt i den saken. För när jag vaknade och slog på mobilen igen hade jag ett antal missade samtal!
Men idag så bestämde jag mig för att sattsa på att bli klar med uppsattsen och sen ta det lite lungt, för jag har jobbat sen förra måndagen och har jobb till nästa måndag så jag tycket jag kunnde vara ledig idag ;)

Nu är jag nästan klar med uppsattsen ska bara fixa till så det blir perffa (hoppas jag) sen kom jag på att jag har typ 40 fråger om arvsanlag också som ska vara klar till imorgon så vi kan rätta dom för att sen kunna plugga på dom till nästa torsdag när det är prov på det!

Nu sitter jag ocj kolla på Robbinsson från i Lördags! Skönt ;)

Ciao 

Nr108 Titt-In

Nu är jag redo för att åka och jobba dock är jag lite tidig ska ju inte vara där förrens om en timme, det är ju typiskt att man går upp för tidigt! Men då han jag ju med att skriva lite här också det är ju bra försås ;)
Knä uppsattsen är så gott som klar villket är väldigt skönt, ska bara finputtsa lite på den ikväll/imorgon :)
Golfrundan igår började sådär, precis när jag kommit ut till golfbanan kommer det en riktigt regn skur så jag blev riktigt blöt innan jag kom till unndsättning i bilen! Men sen slutade det regna och solen orkade sig fram så det blev riktigt behaglig faktist! Och själva spelat får jag väl vara nöjd med ;)

Ciao

Nr107 Ledig dag?

Trodde jag ja! Ne klockan halv 8 i morse ringde telefonen och det var jobb på Åsskola som vankades, dock bara 3 timmar så det var ja faktist ganska så skönt! Tanken var att jag skulle skriva knäleds uppsatts idag, eftersom jag inte har gjort det inna när jag har sagt att jag ska göara det! Men när jag slutade gick jag faktist raka vägen hem och började knopa ihop den lilla uppsattsen som  snart ska vara klar.

Snart ska jag till golfbanan och möta upp Viktor. så håller vi tummarna för att det inte börjar regna för det skulle vara så tråkigt tycker jag ;)

imorgon är det Titt-In som gäller, och dom har kommit på att det ska öppna 9.30 på morgonen istället för 10.00 det kan va den dummaste idén jag varit med om, med tanke på att jag då måste gå upp den hel helv timme tidigare på morgonen och det är ju ingen hit tycker jag!

Ciao

Nr106 Dresskode: Mys!

Nu ska jag snart iväg till Lottis, vi tjejer ska bara träffas och umgås kolla på film och äta gott, ska bli mycket trevligt! Och det bästa av allt är att dersskoden är: Myskladär! det kan vara det i särklass bästa dersskoden som finns! Tack Lottis! ;)

Igår vad det Valborg! Det firade jag hemma men lite kompisar, en grill och ett gäng roliga lekar :D Mycket trevligt enligt mig, dock var vi helt slut vid typ halv 1 så då gick vi och la oss. Det gjorde inte mig nånting eftersom jag skulle upp och jobba idag!

Imorgon är det också jobb och sen är det 30 års kalas för min kusin, så jag har verkligen säckat schema denhär helgen, så det är som det ska vara ;)

RSS 2.0