Nr25 Det blir aldrig som man tänkt sig!

Ja jag skrev ju sist om hur mycke kul jag skulle göra och hur taggad jag var. men det blev ju inget med det jag blev sjuk! Jag som trodde jag hade klarat mig från att bli sjuk men chi fick jag, sov ingenting på natten till fredag och hela dagen igår låga jag helt deckad. Nu mår jag mycket bättre men kännde att det kanske inte är så bra att jobba ändå, jag kanske smittas fortfarande jag vet inte...

Det jag är mest ledsen för va ju så klart utgången igår, hade verkligen sett fram emot den har ju inte varit ute på hela januari så det var verkligen dax och alla var ju med och så blev det såhär :/ men men det får helt enelt bli fler gånger och hoppas på att det inte dröjer så länge denhär gången bara ;)

Annars idag ska jag nog gå ut en sväng få lite frisk luft det ska bli väldigt skönt sen ska jag ring och kolla om Viktor vågar sig hit ;) Vi får väl se :)

Ciao

Nr24 Stegrekord!

Nu har jag jag slagit mitt stag rekord äm så länga har jag gått hela 12350 steg. Bra jobbat till mig själv ;)

Nu har jag precis kommit hem från Linde efter lektionen åkte jag direkt till ishallen för att kolla när lillebror spelade hockeymatch dom förlorade med 1-0 men tyckte faktist dom var väldigt duktiga ändå.

Skolan har gått jätte bra idag, det går ganska så sakta fram så det är väldigt skönt en liten mjukstart kan man säga ;) Vi fick dock reda på att det vankas ett prov nästa vecka minder roligt, men jag tror nog att det ordna upp sig ganska så bra det också :) Håller tummarna för det vilket fall :)

Morgondagen längtar jag väldigt mycket till :D Först ska jag och mamma ha en liten "Mor o Dotter dag" Vi ska åka in till stan kolla lite handla lite mysa runt mycke :) Sen på kvällen bär det av till LInde och Fanny så ska i käka Tacobuffé på Folkan (igan;) sen drar vi hen till Fanny och ska ha lite försenat Julklappsbyte med Brudarna ska bli såå kul :D Sen blir det Party Party Tåget till örebro. En helt idealis dag enligt mig faktist.
Jag har dock inte köpt någon julklapp än men det är ett av mina uppdrag som jag ska utföra imorgon :D

På lördag ska jag till Wallby och jobba ska bli jättekul. Containers vårkollektion har kommet så det kommer vara livsfarligt. Men jag måste ju faktist ha en kläning Till Ludvigs dop ;)

Nu ska jag läsa lite Naturkunskap och sen ska jag sova :)

Ciao

Nr23 Hemma hos Fanny

Japp jag klarade mig väldugt lindrigt undan från sjukdom måste jag säga lite illamående var allt pch det var nog faktist bara inbillning. (peppar peppar ta i trä ;)

Torsdagar är bra dagar då har jag och göra vilket fall först är det skola sen har jag gått runt sjön med Fanny och käkat och sola :) Nu sitter jag och kollar på när Fanny står och viker kläder :)

Nu längtar jag jättemycket till i moron då är det julklappsbyte och utgång. Ne nu ska jag till skolan igen!

Nr22 Sjukstuga

Det råder Magsjuka  i mitt hus. Viktor började, än så länge så har jag klarat mig men det är väl bara en tidsfråga antar jag :/

Nr21 Bilder

Tänkte lägga upp lite bilder från nu och då ;)

Kan va bland det godast som finns, jag som bakat dom så sen som i dag. Mammas kommentar när hon hade ätit den : "Det är var det godaste semlan jag ätit i mitt liv" hon är ändå 47 år gammal så hon måste ju vet vad hon snackar om. Så det är nästan så jag blir lite mallig -Haha

Jag och Erik-bestis på studenten <3

Jag o Anna-Bestis på studenten, Lovely <3


Sjung om studentens lyckliga dar ;DPaketöppning på studenten, också Lovely<3

MIna små juveler, Nellie (mor) och Smilla (dotter) <3 (O nej öronen ska inte stå upp som dom gör på Smilla men dom gör det ändå ;)

Smilla och brosan Morris inte så osöta.

Jag på Ayia Napa, kan var en av de bätter veckorna i mitt liv, Det störrsta bekymmret den veckan var väl att jag var en aningens solbrännd (som ni ser) men det känns som att man kan stå ut med det ;)

Fast mitt ansikte ser helt ihoppskrynklat ut så har jag det ganska så bra där, en lunch i Bad Gastein (Österrike) 2008.

Lillebror, Jag o Storasyster, Bad Gastein 2008.

La Familja <3

Nr20 I <3 H&M

Idag när jag skulle hämta posten så var det en väldigt glad överrskning som låg där, Mitt efterlänktade H&M-paket :D Det kan verkligen förgylla en dag :D

Det jag hade beställt:
 *Två par sandaler
 *Silverarmband
 *Tunika
 *Väska
 *Linne
Dock ska jag lämna tillbaka linnet det var inte alls som jag hade tänkt mig. Men annars är jag verkligen helnöjd :D

Ciao

Nr19 Design

Ja som ni ser håller ja på oc fixar lite med designen på bloggen jag har tagit hjälp av "Designadinblogg.se" som har varit till stro hjälp men får lixom inte till det där sista som tex att får statistiken lite snyggare och dagens namsdag lite snyggare också men nu har det tagit tvärstopp för mig så jag måste nog lämna det ett tag och sen komma tillbaka och se om jag kummer uinderfund men det då ;)
Om det är någon som vet fårn ni gärna berätta det för mig :)

Annars så har jag börjat med ordförståelsen på Högskoleprovet det gick faktist lite bätter denhär gången än förra så det är väl bara att nöta på.

Nu ska jag ta en promenad med hundarna hoppas på att det inte är så himla halt idag :)

Här är Smilla (min lilla ögonsten) 6 veckor, tänk om de kunnde vara så söta jämnt ;)


Smilla valp


Ciao

Nr18 Bonde hitta Fru

Åå så gulligt Magnus och Emma har gift sig. Jag grät när Emma sjöng för Magnus i kyrkan, så blödig är jag;) jag gissar på att jag faktist inte va helt själv om det häller ;) Men hur fint va det inte!?

Ojoj jag ska också ha ett stort bröllop med vit klänning och bröllopstårta :)

Nr17 9001 steg

Än så länge har jag kommit upp i 9001 steg helt okej tycker jag och dagen är ja faktist inte slut ;)

Nu har jag setat här farmför datorn ett tag och kom på att jag måste öva på högskole provet som närmar sig. Så jag googlade och hittade en sida där man kunnde ladda hem det och skriva ut det, sagt och gjort det blev en lite nätt bunt på nästan 1cm med papper som jag ska ta mig igenom i morgon tänkte jag. Så min morgondag är säkrad skönt ;) Så önska mig Lycka till ;)

Nu ska jag nog laga lite mat kycklingwok står på menyn ska bli väldigt gott (hoppas jag).

Ciao

Nr16 Halkigt

Idag skulle jag var aduktig och ut och gå en långpromenad men mina små hundar, för jag vill ju komma upp i mycket steg nu när jag har stegräknare ;) Jag tog på mig regnställ och min älsklings gummistövlar (Röda från Esprit;) Efter som vädret inte va det bästa. Så började jag gå och kom fram till ganska så snart att om jag fortsätter gå så kommer jag inom en väldigt snar framtid att slå omkull och det hade jag faktist ingen större lust med. Det var verkligen ren is och sen lite regna vatten på det det kan typ inte bli halare än så. Så jag lommade hemmåt och var sådär små besviken när man hade tänkt att vara duktig så går det inte som man vill inge kul :P men men ska köra lite på Crosstrainern framför tv istället inte så kul men det är ju motion men sen vet jag ju inte riktigt om det räknas som steg men det kanske inte spelar så stor roll :P men tävlings mnninska som jag är så vill jag ju att stegräknaren ska visa en mycket hög siffra ikväll när jag ska gå och lägga mig men jag får väl se hur det blir med den saken.

Förövrig är det ganska så lugnt i mitt liv nu alla jobbar utom typ jag har lite halv ångest över att inte göra nånting, kanske inte så konstigt efter som att jag är van att tiden inte räcker till så det är en liten omställning från att ha för lite tid till för mycket, jag måste säga att jag trivs faktist bätter med att ha lite för lite tid. Säger jag nu vilket fall, men vi får väl se sen när jag kanske pluggar heltid och jobbar extra då kanske jag inte har riktigt samma åsikt som jag har nu -haha

Idag ska jag änen göra klar Isad mössa som jag har lovat och gjort till hene typ hela vintern men den som väntar på nått gott vänta ALDRIG för länge ;) Brukar jag säga. Jag är ju en riktig lite virk nörd jag har väl tusen mössor som jag jag har gjort och inte hunnit använda lite synd jag får väl helt enkelt börja sälja dom ;)

WellWell Nu ska jag träna lite crossntarinet framför SATC-Filmen <3

Ciao

Nr15 Snö

Jag älskar snödet finns absolut inget mysigare när det är minst en meter snö och åtminståne -10 grader. Men vad är det för mening men den typ av vinter vi har i Sverige nu förtiden då är det bara mörkt, balskigt, blåsigt och väldigt väldigt tråkigt.  Då käner vilket fall jag att då kan det lika gärn få bli vår med en gång. Och det är det som är det läskiga jag har aldrig i hela mitt liv tyckt att vi kan skippa vintern! Jag har kanske insätt att vintarna kommer aldrig bli som när man va liten när pappa skottade uppen superstor snöhög med traktorn och den lekte vi "Heren på teppan" HELA vintrana. Man bruka ju säga det att hoppet är det sista som överger en och i dethär fallet så har nog mitt hopp och en riktigt vinter försvunit lite.

Men sen så är det ju alltid lika skönt och mysigt när våren kommer men det skulle ju ändå kännas trevligare med vår när man har fått haft en riktig vinter. Tur att jag vilket fall en gång det här året fått åkt till funäsdalen och busa av mig i snön och kyla och fått åka lite slalom, om jag inte hade fått gjort det vet jag inte riktigt vad jag skulle ta mig till. wellwell nog om det det vara bara en lite parentes om det väldigt tråkiga vädret som råde just i detta nu ;)

Snart ska jag till Vitors moster och fika det ska bli mums sen ska jag och Viktor(!) laga mat det ska bli spännande och se hur det går det var något nytt som jag aldrig ätit så får vi se hur det slutar det vet man aldrig när man har Viktor i köket ;)

Ciao

Nr14 Lördag

Idag var det upp tidigt för att Viktor skulle till kumla och hjälpa hans kusin att bygga övervånging. Jag förjde med dit en sväng och kollade hu de bodde sen gick jag till Lena och vi te sen vidare till marieberg en sväng.

Det blev en hel del saker inhandlade bla en Stegräknare så nu ska här gås mycket så jag kommer ppi en massa steg :) Sen köpt jag en klocka en stor klocka :) maskara och fundation och en jättefin bolero :)

Sen bjöd Vikrors kusin Anna på mat mycket gott smakade det :)

Sen va det hem till viktor köka mat en sen en semla det kan nog var guds bästa bakverk det finns abbsolut inget som smakar godare än semla så är det bra, så nu är det en väldigt jobigt tid för mig för att det finns ju verkligen semlor överallt nu och jag som igentligen inte ska äta så mycket sånt men jag har gjort en egen lite regel som lyder: "Man tackar ALDRIG nej til semla om det bjuds" och just den regeln är jag väldigt bra på att föla tro mig ;)

Nu är klockan 19.50 och det känns som att klockan villket fall är två timmar mer än vad den är för att jag är så trött och seg men å andra sidan så gör ju inte det så mycket för det är ju trots allt helg :P

Ciao 

Nr13 Mitt nya liv!?

Haha  jag råkade ju nämna att jag skulle börja mitt nya liv nu när jag startade bloggen. Med det nya livet menade jag alltså träna lite flitigare och kanske äta lite nyttigare. men det är väl sånt man säger efter nyår och sådär. Menmen helt bra har det väl inte går men sen kan jag inte säga att det har gått helt dåligt häller, så det går väl väldigt väldigt sakta och kanske lite osäkert framåt, men alltså inte jättedåligt men kanske inte riktigt som man hade hoppats på ;)
Men skam den som ger sig så jag kämpar på :)

Imorsen började jag dagen men den lång promenad men min så hundar. Sen gjorde jag i ordning en supergod blåbär o banan smootie som jag verkligen kan rekomendera ;) Sen tappade jag upp ett varmt bad och låg och läste skvallertidning. Ja en bättre star på dagen kan man knappt tänka sig enligt min mening :)

Sen ska jag iväg och kolla när Kristian (min lillebror) Spelar hockey och efter det ska jag till Linde och käka Tacobuffe (kanske inte det idealiska för mitt så kallade "nya liv" Haha) men mendet ska bli mycket trevlig, efter det blir det att åka till Guldsmedshyttan och kolla när V spelar match sen blir det att åka till Nora så helgen blir nog att spenderas där :)

Ciao

Nr12 Handboll

Ja nu funderar nmi säkert på vad jag gör här när det är handboll förfullt på tv ;) Men det är så enkelt att jag tycker inte det är nå spännande när man vet att de redan har gått vidar då gör det mig det samma att kolla på det faktist men det verkar inte resten av familjen (som är hemma) tycka för dom sitter som klistarde så jag får ju helt enkelt roa mig så gott jag kan här och det är ju inget större problem ;) Har några räkningar som jag ska betala det är ju väldigt roligt ;)

Nr11 Skola

Tidig morgon för mig som inte är van.. Har precis ätit lite frukost och ska fixa det sista med håret sen finns det inge återvändo det är bara att ge sig ut i kylan ;)

Lite tråkigt cshema har jag så jag har ett "litet" hål på ca 4 timmar idag och det är lite förlångt för att jag ska känna att det är värt att åka hem så jag får se vad jag ska hitta på, det blir troligen och promenad runt lindesjön det skulle inte vara några fel faktist :)

Ciao

Nr10 Förlust

Det blev frlust fö V med 0-5 så det va ju inte allt för kul . Nu ska jag gå upp och hämta ett päron och lite vindruvor som jag ska mumsa på medans jag väntar på att V ska komma hem. När han kommer hem så är det Viktor-time för han är nog inte på sitt allra bästa humör när han kommer hem.

Imorgon blir det Kvalitetstid med Mormor, hon är ju alldelse själv nu när Morfar är på larsarettet så i morgon ska ska jag och Mormor laga och äta tacos och prata skit, det ska faktist bli helmysigt :)

NattiNatti

Nr9 Naglar o Hockey

Idag har jag äntligen fått fixa min naglar det var verkligen på tiden! Dina som gör mina naglar är nog best ivärlden på att fixa naglar och så är hon nog världens gulligaste också :) Så jag är väldigt väldigt nöjd :)


Efter det var jag och hälsade på morfar på lasarettet skulle inte vara där så länge men det blev 3h. Vi hade mycke att diskutere ;) Han får snart komma hem det är väldigt skönt. Han håller ju på att bli tokig för att han inte får ut och gå hans promenader ;)

Fortfarande ont ihalsen :/ missbrukar halstabletter. så det blir ingen boxning för min idag :( men hoppas jag repar min till i morgon så jag kan träna då :) Idag blir det nog en promenad i sakta gemak:)

sen blir det iväg till Carlsson arena och kolla när lilla viktor har match hoppas dom vinner det brukar de dock inte göra ;)

skrev ju tidigare att jag skulle försöka snygga till bloggen men det ser ni ju själva att det inte riktigt gått vägen för mig,men skam den som ger sig.. Jag har alltså inte gett upp, jag har bara lagt projektet på is ett liet tagtlls jag känner att jag och mitt tålamod spelar i samma serie igen :)


Nr8 Ont i Halsen

Ont i halsen kan väl vara bland det värsta som finns!? Speciellt när det snöar ute och jag bara vill ut och leka i snön. Jag kan ju inte sitta inne en hel dom och kolla ut på det underbara vädret hur sjuk jag än är! Jag började med en kortis promenad, va helt slut efter det men kännde att jag inte riktigt nöjd med mitt fris-lufts-intag så jag böjade skotta uppfarten, vilket var ganska så onödigt för att det är snart lika mycke snö där igen men då fick jag ju vilketfall vara ute ett lite tag till :) Man får inte vara dum :)

Nu ska jag försöka snygga till min blogg lite (önska mig lycka till) Jag har ingen anning om hur jag ska gå till väga.Jag har kollat runt på en massa andras bloggar och dom har så himla mycke snygga saker och finesser, tex så man ser hur många som har besökt bloggen och sånt det tycker jag skulle vara jätte kul att ha men har inte en anning hur jag ska göra, någon som vet får ju gärna hjälpa mig :)

Sen ska jag nog faktist städa upp lite på Vs rum det ser faktist lite ut som ett bombnedslag och det har jag nog bara mig själv att skylla faktist lite jobbigt men inte så mycket att göra åt ;)

Ciao

Nr7 Fullrulle

Nu har det varit fullrulle ett tag börjar med torsdag, då började jag skolan. Det var faktist väldigt nice, Niklas min gammla kalssis var också där så det här kommer gå väldigt bra, då har jag någon som jag kan jobba med :D Sen var jag och hälsade på Fanny vilket var mycket mycket trevligt det var alldeles för länge sen vi såg ;)
Sen var det iväg och gör några labbar i N20 på lindeskolan. Det var så hemskt när jag klev in i N-huset (mitt "hem"hus när jag gick på gymnasiet) det känndes inte som att jag hade varit därifrån det luktade exaktlikadand där inne som det alltid har gjort fick faktist lite rysningar =/ Men själva labben isig var heelt okej :)

I fredags så var jag på formex mässan i Stockholm (Älvsjö) med Wallby gård. Det var väldigt väldigt nice vi gick runt och handlade in en massa saker som vi ska ha i butiken väldit väldigt mycket fina saker blev beställda så det var värkligen jätte roligt! Vi kom dit vi 10.30 sen var vi kvar där till 18.00 så va han med att handlan in en massa saker Tex Åre Choklad, Loxwood, AnnaO och såvidare:)

I går alltså lösdags så började jagmed att joba på Titt-in till kl 14 sen åkte jag direkt till Nora bytte omlite sen åkte ja och hjärtat in till örebro vi skulle se på bio den nya wallander (som för övrigt var väldigt bra även fast varken linda eller stefan är med länger) men vi började ute på marieberg hittade ett par väldigt väldigt fina jeans till V eller vi och vi det var jag som hittade min karl är inge vidare värst bra på att shoppa, tur att jag är så duktigt så det räcker åt oss båda ;)
Sen åkte vi in till stan och åt mat på Efesos (grekisk resurang) Super Mysig och självklar väldigt väldigt gott :)
Mätta och belåtna bar vi oss av till Bion och avnjöte en mycket se-värd film.

Nu länktarjag till den 27 Feb då är det premiär sör Stig Larssons Film den första av tre jag länktar!

Ciao

Nr 6 Unga mödrar

Nu liggar jag och kollar på "Una Mödrar" som går på kanal 5, Ganska så farsinerande hur dom klarar av allt det där, de är ungefär lika gammla som jag eller kanske yngre och är mamma förstår inte hur dom klarar det Bra jobbat måste ja säga, inget jag skulle klara av vilket fall det är eett som är säkert!

Lasangen jag gjorde blev faktist väldigt god måste jag säga, 10 poäng till mig ;)

Nu ligger jag här i sängen heelt ensam V har träning så nu ska jag ligga och kolla på en massa halvbra serier och vänta på att han ska komma hem, helskinad hoppas jag. I månags när han kom hem från träningen hade han en jack i läppen då han hade fått en puck där stackarn =/

Imorgon är dagen D då börjar jag skolan, Igen, Då drar det igång Naturkunskap B. Det var bara 4 eller5 stcken som skulle läsa det så vi får väl se hur länge det håller i sig ;) Jag få hålla tummarna för att det är någon vettig person som ska läsa det, då blir det nog genomlidligt ;)

Är lite sugen på att hitta en sistaminuten till solen en vecka bara för att hitta på nått roligt har man inget jobb så får man helt enkelt roa sig på annat sätt, Alla sätt är bra utom dom dåliga;)

Nr 5 Promenad o Lasange

Idag när jag vaknade var det strålade solsken utanför Underbart. Så jag började med att äta lite frukost och göra dagens suduko (som för övrigt är ett måste för mig på morgonen kalla mig nörd men sån är jag ;P) sedan ta men lång härligt promenad med min iPod (min älskade vän som alltid är vid min sida -haha) det var väldig väldigt skönt har nemligen en anningens träningsvärk sedan gårdagens bravader då tänker jag inte på GH spelandet utan på boxningen ;) men det är skönt med träningsvärk på ett sätt måste jag säga, känns att man har jobbat lite :)

Idag har jag fått ett mycket tungt annsvar på min axlar jag ska göra mat till Viktors familj, och det är inte så lätt när man vet att hans mamma redan gör världens godaste mat. Vilket fall så valde jag Lasange och hoppas på att jag har all tur på min sida med matlagningen i dag :) Men det ska nog gå bra det tror jag :)

Jag återkomer om resultatet:)

Ciao




Nr 4 Högskoleprov, Boxning och en skadad nagel!

Idag när jag satt vid datorn kom jag på att Högskoleprovet vankas snart och skulle kolla om jag kunde anmäl mig till det, nej det kunnde jag inte ja var hela 2 dagar för tidigt ute inte förens på torsdag fick man anmälsa sig så då får jag väl lungna mig då ;) men vilket fall när jag satt där stog det att man fick testa på att göra ett prov och det gjorde jag så klar! Det börjae med orförstenåelse Jag tycket själv att det gick bra men när jag fick se resultatet så måste jag nog ändra mig jag fick ynka 10 rätt av totalt 40 vilket jag tycker känns lite sådär ;P(kanske ganska förstårligt-haha) sen fortsatte jag med mattedelen, matte som alltid har varit lite åt min starka sida tänkte att det här kanske ska gå lite bätter, men chii fick jag det gick dock lite bätter än ordförstelsen men det säger ju inte så mycket men efter det kännde jag att det här blir jag inte ett dug klokare av, utan gick därifrån och tänkte "Bättre lycka nästa gång"

Sedan bar det av till Frövi hem till Ida. i spelade lite GH, sen gick vi och handlade lite mat, swichade vi ihop en supergod Kyckligsallad sedan bar det av till boxningen :)

jag och Ida det stänninga radarparet på Boxningen i Frövi Judohall, Det gick super bra till en början sen hännde det det som inte fick hända jag bröt en nagel inte så skönt blödde som bara den, inte så snyggt är det:S Som tur är har jag ju tid nästa vecka för att fixa naglarna så det ska det nog ordna upp sig;) men åter till träningen jag och ida ägde mattan som vanligt ;) men kul är det och trött blev jag :)

Nu sitter jag i Viktors varma och sköna säng nytränad och nyduschad och ganska så nöjd över lag :) Nu ska vi slå på en bra film som vi kan somna till :)

NattiNatti


Nr 3

Jahopp idag var ju tanken att jag skulle umgås lite med mormor inne i Örebro men så blev inte riktigt fallt, hon blev sjuk :/. Så nu sitter jag här och bara rullar tummarna ändå jag som trodde att min dag var kirrad. Men nu kommer hela dagen att gå åt till att vänta på att det blir kväll så jag får boxas lite :)
Men jag ska nog faktist pallar mig ut på en promenad med mina små moster, Smilla o Nellie <3.

Ganska så söta monster tycker jag <3

Idag stog det i mitt horoskop att jag skulle jobba hårt och att jag skulle få mycket gjort, det känndes faktist lite som ett skämt, men men jag ska ju vilket fall spela lite GH alldeles i min ensamhet men det ska nog bli toppen det. För det måste jag verkligen öva på har nemligen ingen störrre talang på det och det känns ju ganska så viktigt att man har det, haha.

Jaja så ser min dag ut, återkommer nog om hur träningen gick. Jag kommer antagligen inte komma upp ur sängen i morgon jag är så fruktansvärt otränad just nu tror aldrigt att jag har varit så här dåligt tränad men det är ju bara att jobba på det mitt nya liv skulle ju börja den 1 januari men det datumet blöev dock flyttat till den 12 januari alltså igår ;) men nu är jag mer taggad en någonsin att få ordninmg på min kropp så det här ska nog gå bra jag kommer raportera hur det går ;)

Nr 2

Nu är det väldigt snart dax för mig att sova ska in till stan med min lilla mormor i morgon så då blir det ingen sovmorgon.
Men jag måste vara vaken ett litet tag till tills Viktor ska ringa<3. Stackar har träning för fullt just nu inte så avensjuk på honom måste jag ju erkänna ;)

Imorgon kväll ska jag faktist träna lite cardi boxing med Ida det ska bli väldigt väldigt roligt det var längesen. Se n efter det blir det att åka till Nora :) 

God Natt

Nr 1

Nu ska vi se vet inte riktigt vilken blogg i ordningen som jag startar upp, men nu tänkte jag faktist ta mig i kragen och skriva här och faktist göra det minst ett par gånger i veckan :)

Jag Har ganska så mycket tid att slå ihjäl nu också jobbar bara lite extra så vissa dagar sitter jag och rullar tummarna heeela dagarna så då kan jag ju kika göran sitta här och srikva av mig lite och hoppas på att kanske någon som vill läsa ;)

Som sagt så jobbar jag lite extra på en klädaffär Titt-In heter den där har dom lite allt möjligt tex Only Vero Moda och EDC Esprit, men där finns det även barn dam och herr kläder sen jobbar jag även på en latbutik som heter Wallbygård som måste vara världens finaste butik, där finns kläder, skor, inredning, blommor, porslin, lampor osv i div märken som tex Hunter, Container,Marlboro classic, Anna O, Loxwood osv. Där går jag bara runt och myser när jag "Jobbar" ;)

Och mitt senaste projet är att jag ska läsa kursen Naturkunskap B på komvux. Det gör jag för att min tanke som det ser ut just nu är att jag ska läsa vidare till sjuksköterska och sen tror jag att jag vill läsa vidare till barnmorska. Så om att går som jag tänkte mig så har jag och göra fy fem år här framöver.



 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0