Nr252 Pysseldag!

Viktor kom hit i mirse och har inte fått en lugn stund sen har kom hit, det gäller att utnyttja arbetskraft! Förs var det en sväng till IKEA igen och sen var det stor handling på ICA, det kostar på att flytta det råder det ingen som hällst tvekan om! Men va roligt de är och va fint de blir men tid tar det som sagt! Jag är inte riktigt klar men nu har vi tagit ledigt för dagen och skålar i skumpa för den nya lägenheten <3



Och nu ska resten av kvällen ska spenderas framför TVn.

Ciao

Nr251 Flytt!

Håller på att flyttar för fullt, det kommer bli så mysigt! Gisses inte har jag förstått att det är så jobbigt att flytta! Nu handlar det desutom att jag fyttar från mitt barn rum till en etta kan inte tänka mig att det är så mycket emot att flytta från hus till hus Gisses bli trött bara jag tänker på det ;)
Kommer bilder senare :) Snart heelt slut på batteri i datorn och laddaren ligger kvar på Idas rum så jag skriver bara en snabbis ;)

Ha en trevlig kväll :)

Ciao

Nr250 Sista kvällen som sambo!

Japp nu är det bara en kväll kvar sen flytta jag till mitt eget! Ska bli jätteskönt men samtidigt tro jag att det kommar kännas ganska så ensamt innan jag bli van, tur att det inte så så långt till varandra, och jag vet med säkerhet att Ida har en bäddfåtölj som man bädda upp på ett kick, som går alldeles utmärkt att sova på,och  nu talar ja utifrån egna erfarenheter :)

Idag har dagen bestått av bara plugg har setat i bibblan i 9 timmar idag, och det hann fasna lite gran på vägen. Hoppas det kommer rätt frågor på tentan i morgon då ska det inte vara några problem ;)
Nu blir det lite tv titta och lite genom gång av anntecknigarna :)

Ciao

Nr249 Lediga!

Nu har jag tagit ledigt för dagen! Puhh! Men idag har det faktist blivit väldigt mycket gjort och tror  till och med att en hel del har sannat kvar i huvudet! Det tackara jag för!  Så nu ska jag ha en välförtjänt TVkväll det är ju Bonde söker fru ikväll! Sweet!
Sen har ja en en påse Ahlgrens bilar här, som troligt vi inte blir så långlivad denhär kvällen! Vilken toppenkväll ;)
Ahlgrens bilar är en stark kandidat till Guds gåva till mänskligheten, dom är gudomliga faktist! Amen!
Ja jag tycker det är lite gott med bilar ;)

<3

Ha en bra kväll :)

Ciao

Nr248 IKEA

Igår efter att jag och Michaela hade setat i biblioteket hela dagen och pluggat och varit duktiga så tycket vi att vi vara värda en tripp till IKEA, så vi packade ihop våra saker och begav oss först ner till stan och kollade lite i affärer och sen vidare ut till Bergvik och Ikea. Jag ska berätta för er minna vänner, när jag kom fram till kassorna så var min lilla gula påse helt TOM! Diseplin skulle man kunna kalla det! ;) Jag får håll mig till på fredag då får jaghandla massor! :D

Nu sitter jag i biblioteket igen, idag har jag bestämmt att det ska vara en riktigt pluggar-köttar- dag så ska jag försöka ta det ganska så lungt i morgon och bara kolla igenom allt och då har jag förhoppningsvis koll in för tentan på fredag :)

Ciao


Nr247 Plugg

Det går som på räls så det är skönt! nu ska jag dock ta en lite pause och gå till skolan skriva ut lite paper och sen ska jag ner på stan och handla lite mat det ekar i vårt lilla kylskåp just nu! Sen är det bara på´t igen, skönt att jag har lite flyt vilket fall :)

Ciao

Nr246 Trött

Nu är jag framme i Karlstad! Nu är det bara att sätta igång att plugga!

Hoppas ni får en roligare dag än mig! ;)

Ciao

Nr245 Packar

Håller på att packar för fullt nästa helg smäller det då flyttar jag till mitt alldeles egna lilla kryp in :) Ska bli såå mysigt att få fixa iordning mitt alldeles egna lilla tillhål <3
Ihelgen har det varit fullt upp massa jobb plugg och packning, nu har jag en väldigt hård vecka framför mig med en massa massa plugg! men som sagt jag har något att se fram emot vilket fall! Sweet!

Nu ska jag äta kvällsmat, det är pappa som står för menyn och det blir självkart korv med bröd, han är en hyvens kock, när det gäller typ korv med bröd jag tror aldrig han har misslyckats med det, det frå jag ändå ge honom lite cread för! haha!
Nu ska jag gå och avnjuta den fantastiska söndagsmiddagen!

Ciao

Nr244 Plugg och Idol!

vilken toppen fredag! ;)

Har precis kommit hem från mormor och morfar där det bjöds på mat, som alltid är det supergott och så är man proppmätt eftermaten så plockar det naturligtvis fram efterrätt! Att jag aldrig kan lära mig att äta lagom så jag kan äta mycket efterrätt!!

Nu är jag hemma och sitter framför TVn och kollar Idol och fortsätta skriva rent lite.


Det är inte bara jag som är väldigt trött på alla mina papper Smilla börjar faktist också tröttna på dom! Äntligen har jag bildbevis på att hunden åt upp min läxa.. YES tyvärr tror jag inte att det fungerar på universitetet, Skit också!

Trevlig kväll :)

Ciao

Nr244 Det kostar att ligga på topp!

minst sagt! idag har jag jobbar i shift med mig själv! Jag jobbar dag och pluggar kväll/natt. ett mycket effektivt sätt så länge man orkar! Har setat nu i 5 timmar och bara skrivit rent antecknar på dator och är inte riktigt klar som sagt det kostar att ligga på topp!!! Men nu ska jag faktist luta mig och jag lär somna inna huvet hunnit nudda kudden!

Natti natti!


Nr243 Världens bästa jobb!

Det har jag och det är att jobba på Wallby Gård i Arboga <3
Hur lyxigt är det inte att jobba i en butika med en massa härliga kläder, skor, inredning osv, jag går ju bara runt och njuter på jobbet! Det blir ju inte direkt sämre med att jag har nog världen bästa chef också! Världens mäst generösa snälla och och roliga. Får en verkligen känna sig uppskattad! Ja jag trivs verkligen på jobbet tur att jag kan åak hem och jobba lite :)
Idag fick jag en jättefin kudda av henne


Av märket Container ett danska märke som mest kläder.

Inte nog med det så fick jag även mig 20 års present idag, jag fick åka iväg till en annan jättefin innredningsbutik och plocka ut saker till min nya lägenhet. Där hittade jag en STOR gla ljusstake, handdukar, små gulliga askar och ett stort alluminiumfat nu är det bara att flytta in för min del ;)

Resten av denhär kvällen blir det väldigt mycket plugg för min del och så ska jag försöka göra en mössa :)

Ciao 

Nr242 På väg hem

Idag har jag tillbringat dagen på Krlstads statsbibliotek tillsammans med Sofia och en herrans massa papper och kompendium i Grunder i Projektledning. Vi var riktigt duktiga idag, vi fick en massa gjort och det känns väldigt skönt!

Nu sitter jag alltså på bussn på väg till Örebro. Den skom kom på bärbardatar är verkligen en hyvens människa och för att inte tala om den som kom på trådlöst bredband. Bra jobbat! Det är världens bästa tidsfördriv på en buss!

Världens nästbästa tidsfördriv är skvaller tidningar. Jag älskar dom, kan bara inte låtabli att köpa dom och otta mig i allt skvaller, fast jag vet % av innehåller bara är hitte på spelar ingen roll!




Som idag tillexempel fick jag reda på att min idol från förr Malin Baryad fick sin andra son den 27/9-09 MIN födelsedag! Såntdär som är bra att veta helt enkelt!

ha en bra eftermiddag/kväll :)

Ciao


Nr241 Onsdag på bibblan!

Även denna dag innledes med en morgon-promenix mycket bra star på dagen!

Idag ska jag möta upp Sofia nere på stan och så ska vi sätta oss på biblioteket nere ppå stan en sväng idag. Hopas vi får lite flyt idag och får lite gjort skulle kännas väldigt bra innan jag åker hem!

SEn går bussen hemmåt 16.40 åker den så ska jag vara frammer i Örebro vid 18 och då ska min lilla prins möta pp mig så ska vi ut och äta något gott. ska bli väldigt mysigt längesen jag träffade honom nu!

Först av allt så ska jag shoppa lös på Bokia, jag ska ha flärpar som man kan sätta i böckerna och en bra penna! Weei! Sånt roligt man fr shoppa när man är student ;)


Ciao

Nr240 ÄNTLIGEN!

...börja jag förstå lite vad handlar om på kusren "Grunder i Projektledning" Bätter sent än aldrig! Som man så kläm käckt brukar säga! Eller jag har väl på ett ungefär förstått va det handlar om men jag har tycket att det har varit väldigt luddigt och otydligt av många annledningar! men nu börjar jag äntligen få grepp om det hela vilket känns väligt bra! Puuh!

Nu är det alltså helg för min del! Eller helg och helg jag ska ju faktist jobba men det är vilketfall helg från föreläsningar.

Nu ska jag snart äta lite mat sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Skulle tippa på några tv program som vanligt :)

Ciao

Nr239 Morgonpromenad

Jag och Ida var uppe med tuppen (07.30 ;) och begav oss ut på en morgonpromenad i det friska vädert! Så himla skön start på dagen! Nu ska vi snart gå och sätta oss i bibblan på skolan och plugga!
Sen har jag föreläsningar från 13-17.
Efter det drara jag hem och packar lite saker som jag ska ha med mig hem över helgen!


Ida o Jag för väldigt längesen <3

Nr238 Power step!

Nu har jag alltså gjort mitt livs första power step pass! det var riktigt riktigt roligt och ännu jobbigare! Nu är jag sådär skönt helt slut i hela kroppen. Sweet
Om jag inte hade förstått bätrte så hade jag nog trott att jag svettades ihjäl idag, det var verkligen väldigt väldigt länge sen jag svettades så mycket!! Det är verkliegn väldigt skönt att svettas när man får göra det, som typ när man tränar! Nog om svett nu! ;)

Nu ska jag bara skriva rent en "Intressentlista" sen sa jag njuta av kvällens kvalitets program som: Färjan 3, Grannfejden och Roast på Bearns. Skön kväll!

Ciao

Nr237 Måndag!

Ny vecka nya möjligheter! Idag ska jag tillexempel testa på Power step med Ida! Ska bli jäte roligt men jag kommer troligvis vara helt död när jag är klar och kommer troligtvis inte komma upp ur sängen imorgon bitta för all träningsvärk!

Denhär veckan är en kortvecka i skolan, där är föreläsninga mån och tis sen åker jag hemmåt på onsdag! Tros-sön ska jag jobba på wallby! ska bli jätte kul var länge sen jag jobbade nu så det känns toppen! Sen ska jag även packa ihop alla saker som jag ska ha med mig till min lilla lägenhet som jag får flytta in i nästa helg <3

Ni får en senare uppdatering sen efter träningspasset får vi se om det var något för mig! Troligtvis inte eftersom det är så myccket att hålla reda på påsamma gång, musik och seg och alt va det är men kul komer det nog att bli det tror jag verkligen!

Ha en bra dag :)

Ciao

Nr236 FBK-BIF

Självklart blev det en vinnst för Fbk med 3-2! Alla fem målen gjordes i första perioden och Färjestads tre gjordes de 5 första minutrarna! Så det var full far från början skulle man kunna säga! Alltid kul att kolla matcher live, det kommer definitivt bli fler gånger :D


Uppvärmning!

Jag och Ida kom fram till att killar i hockeyutrustning är ganska så hett! Bara ett litet konstaterande av oss efter att spelarna hade hunnit vara inne på isen mjaa i ca 30 sek!

Ciao

Nr235 Idol-Mys-kväll

Japp igår var vi hos Sofia, vi gjorde hemgjorda hamburgare (eller Sofia stog för själva hamburgara) och en massa gott till det, och sen var det bara Idol-mys och en massa godis, precis som en slapp Fredagskväll ska vara <3

         

Myckt mat var det och mätta blev vi, men när gosikskålen åkte fram så är det konstigt nog inga problem att få ner lite eller i vissa  fall ganska så mycket av det också.

Idag är det FBK-BIF, nedsläp 16.00 ska bli riktigt riktigt roligt, jga Ida och några från Idas klass :D

Nu är det dax för frukost.

Ciao

Nr234 Vinter?

Skulle nästan kunna tro det! Det ligger faktist några fjun snö utanför! Härligt!


Såhär såg det ut när jag kollae ut i morse, kan sätta ganska måcket på att det är borta innan jag hinner utanför huset tyvärr!

Idag åker mamma och pappa till Cran Canaria och jag är inte änns lite avensjuk!? Eller ganska så mycket!
Det borde finnas en lag på att föreldrarana måste ta med sina barn när dom åker på solsemester!
Mm det var en bra lag, den ska jag jobba mer på! :)

Ha en bra dag!

Ciao

Nr233 Att diska elle inte diska?

Det är frågan!



Efter endel öveväganden blev det till slut;
Diska!

Det kan vara blande det tråkigaste som finns precis när man diskat klart så är det alltid något som ligger där och väntar på att bli diskat en millisikund senare typ.
Jaja nog om disk det blir inte roliagre än så ;)

Idag måste jag säga att jag blev lite mer på det klara, vad det är han vill att vi ska göra så det känns väldigt bra!
Nu väntar en helkväll famför TVn... Själv! Ida är på skolan(!) pluggar som en galning in för tentan imorgon, duktig tjej!

Trevlig kväll :)

Ciao

Nr232 Springtur

Känner mig typ bässt i hela världen nu! har nämligen varit ute på en springtur såhär på morgonkvisten! Inte så skönt när mangör det men när jag väl är klar så är det så sjukt skönt istället! Men det är faktist bättre att springa när man har lite mat i magen bättre att gå en promenad på morgonen inna frukost men men n är det gjort och det känns väldigt bra! :)

Föreläsning 12.15-15 idag också. Det är lite konstig jag har alltid trott att man ska bli klokare när man går på lektionerna, men i dethär fallet så är det verligen inte så, det blir bara mer och mer förvirrande för varje gång! Hatar när det händer!

Ha en bra dag! För det hade jag tänkt att ha :)

Ciao


Nr231 Tjiihoo

Det är demhär två godingarna jag har roat mig med här på förmiddan, en bok om Indevider och grupper och ett kompendium om Grunder i projektledning. Är inte riktigt klara med dom men tanken är att jag ska var det innan jag sommanar ikväll,får se hur länge jag blir klar på bibblan idag.



Helt ärligt så är dethär ingen ämne för mig det är så himmla flummig det finns inget rätt och fel eftersom alla är olika åååå drygt, varför kan inte alla bara vara lika då hade jag vilketfall sluppit dendär boken!!
Idag på föreläsninen är det om grunder i projektledningsmetodik hoppas det bli lite mer spänannde!

Ciao

Nr230 Morgonstund har guld i mun...

In my as!
Jag har alltid trott att jag är en morgonmänniska men det måste helt gått över, det är så jobbigt att gå upp på morgonen nu för tiden! Morgonen blir ju inte dirket bättre när någon ringer ida och väcker oss, så har den ringt FEL, vem ringer fel halv 6 onsdag morgon? En är det som gör det vilket fall!!

Jaja nu är jag uppe och vaken vilket fall. Idag är det Föreläsning 12.15-15 sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på plugga lite kanske eftersom det inte blev så mycket av det igår. Sen är det ju Bonde söker fru ikvälll som jag kommer sitta klistrad framför<3 :)

Igår kväll var jag och Ida en sväng till Mikaéla,den vi gjode tacos och Chokladpuding till efterrätt hur smarrigt somhällst, super mysigt var det :)

Ciao

Nr229 Effektiv!

Denhär dagen var tänkt att jag skulle vara duktig och plugga, men det är helt fantastiskt vad jag hittar på andra grejer att göre precis när det var tänkt att plugga!

Idag har jag gjort följande:

1. Virkat en mössa
2. Virkat en till mössa
3. Handlat mat
4. Tvättat kläder
5. Kommit på hur nästa mössa som jag ska virka ska se ut
6. Läst allas bloggar jag följer minst 5 gånger
7. Varit ute och sprungit
8. Diskat
osv osv

Okej vissa saker är ju faktist ganska bra att jag gjort men det var lixom inte tänkt att göras just idag, utan det var plugget som var ett måste idag, men det märks faktist inte på min lista..
Men nu finns det nog inte så mycket annat att göra än att plugga, det skulle vara att börja på nästa mössa men jag känner att tre mössor på en dag är faktst lite överdrivet.

NU ska jag plugga!

Ciao

Nr228 13 Oktober!

Vad är det för en dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Loppans (Charlotens) födelsedag! Hurrahurrahurra!! 22år Grattis lilla stora syster :)

Annars idag så är det tvättning och plugg som står på schemat, och förhoppningsvis lite Bio ikväll också, om vi kommer överrens om någon alla vill se, det visar sig :)
Biljetter till FBK-Brynäs är köpt YES på löradg klockan 16 smäller det då är det match, ska bli kul var inte på någon match förra året så nu är det verkligen på tiden!

Annars är det nog inte så mycket intressant som jaghar på hjärtat just nu.

Ciao

Nr227 PLugg



På med fovvotröjan jag fått av darlig <3, och börja plugga! Köör ba köör!
Blev tyvärr inte så mycket klokare på lektionen idag, men jobbar på det nu håller tummarna för framgång :)

Ciao



Nr226 Bild

Nu har jag ätligen kunnar ladda upp bilder, det gick inte igår det bara hängde sig, men nu har datorn fått sova lite och är fit for fight igen och nu gick det kalas att ladda upp bilder :)

Såhär blev det alltså min första tavla, kanske inte det finaste jag sätt, men ge mig några veckor ocg ett par tavler senara så ska jag få en fin fin snits på det här :) Kul är det vilket fall :)

Nu ska jag snart gå till skolan, 8-12 är det idag vi ska prata om Återkoppligar, vet inte riktigt vad det innebär men får väl (förhoppningsvis) reda på det idag :)

Ciao

Nr225 Hemma en sväng

Nu är jag hemma igen en sväng innan jag åker tillbaka till Karlstad ikväll. Nu på förmiddagen har jag var så estetsik jag bara kan, vilket inte är min starka sida, men jag jobbar på det ;) Först var jag ute och målade bordet och stolarna jag ska ha i min lägnehet en anndra gång hoppas det räcker så jag slipper måla det en tredje gång, och nu har jag precis sjort en tavla lite svårt att förklara det kommer upp bilder lite senare ;) Så jag har helt enkelt pysslat lite idag vilket är väldigt roligt, skulle ju vara ännu lite roligare om jag var bra på det en jag hoppas på att övning ger färdighet! ;)

Fotbollen igår då, skulle hällst inte vilja prata om det men måste bara säga att jag stängde av TVn när det var 10 min kvar av matchen det var helt enkelt inte så mycket att titta på!! Tråkigt!

Nu ska jag se vad jag ska hitta på för estetiskt kommer säkert på något bra :)

Ciao

Nr224 Nora

Nu är jag i Nora, lr kom hit i går kväll, ska vara här till imorgon. Viktor har precis åt till ishallen där han sa vara hela dagen, det var nått typ av hockyläger i helgen så honom kommer jag nog inte se så mycket av, hoppas han är hemme så vi kan se matchen tilsammans ikväll!! Heja Sverige!
Jag tippar 2-3 till Sverige!


Är han inte hä får jag väl kolla på bilder på honom ;) <3

Igår var jag till örebro och hämtade ut byxiorna jag vnn :D Kul grej, gå in test och ta med utan att ta upp plånboken, det är heltklart shoppning i min smak <3 Mer sånt skulle inte skada!

Ciao

Nr223 Yesyesyes!

Dom ringde från enterteinment igår igen och det var jag som hade vunnit byorna!! YES Kul grej, nu ska jag bara ta mig in till Örebro och testa ut ett par valfria nudie byxer Härligt, perfekt för en stackars fattig student som jag ;)

Idag ska jag och mamma vara här hemma och pyssla lite åka till färgaffärn och köpa färg som ska jag börja fixa iordning gammla möbler <3 ska bli kul kul!

Ciao

Nr222 Kenny begins

Bra start på dagen! annap kommer och väcker mig genon att ringa på, på porttelefonene! Sen gjorde vi iordning en brak frukost med gröt ägg och mackor!
Sen tog vi en lite frukoslur och kollade på kenny begins. En väldigt bra film som man nog kan se hur många gånger somhällst och skratt lite mycket varje gång!

Nu ska jag har lite rundvandring på skolan med Anna och sen ska vi käka lunch och sen har jag lektion. sen styr jag kosan hemmåt, blir alltså ytligare en helg hemma, men nu ska jag försöka renovera lite gammla möbler om jag ska ha i min lilla lägenhet :)

Ciao

Nr221 Bonde söker Fru MYS!

Som jag har väntat på denna dag! Det kan knappt bli bätter faktist. Det är så jobbigt pinsamt att kolla på de stackarna som bara hällst vill sjukna genom jorden, men jag kan INTE låta bli att kolla! Jag kan bara luta mig tillbaka och vara väldigt nöjd att jag slipper vara med :)
Dom som är med är verkligen så himla härligt riktigt bondiga, jag borde inte reagera på det eftersom min lilla pappa är bonde, men bönderna på tv dom spelar en helt annan divisin (bonde-division haha) än pappa, dom är precis som alla tror att alla bönder är! Haha Kan kanske vara för att pappa bara är bonde på sommarhalvåret och sitter på kontoret resten av året men ändå.

Annap är ute på en lite roadtrip och kommer förbi och hälsar på oss ska bli vädigt trevligt MYS :)

Ciao 

Nr220 Fanfanfan!

Det är verkligen en arg dag idag ;)
Men det är faktit inte så konstigt, jag hade ett missat samtal igår som jag inte hörde fast den låg i jackfickan, och så nu när jag kollade upp numret så var det från entertaenment i örebro, affären vi var på VIP-kväll på och de skulle lotta ut ett par valfria nudie byxor, eftersom jag aldrig någonsin vunnit något på det viset så har jag inte ägnat detdär lilla lotteriet en tanke, till nu då när jag förstått att jag kanske missade chansen att vinna för att jag inte hörde telefonene FAAN!
Hatar när det händer!

Tur att anna ringde till mig med en gald nyhet just när det var som mörkast ;) Hon komerhit ikväll YES! Ska bli trevligt :):)

nu ska jag gå till skolan och inte tänka på dedär byxerna jag kanske hade vunnit!!!

Ciao

Nr219 Arg!

VARNING! Ett ganska så argt inlägg ;)


Jo det är nemligen såhär att gargeroben som jag och ida delar på just nu är totalt värdelös, den fungerar inte alls låderna bra ramlar ner precis hela tiden,  så till slut blir det  att man inte orkar dra ut lådan och kolla vad som finns utan man får helt enkelt ta det som ligger överst, och fungerer ju inte i längden det förstår ju vem som hällst! katastrof med anndra ord!


Ja ni ser ju själva det här är fullkommligt ohållbart! dock vet vet jag inte vad jag ska göra för att lösa dethär STORA problemet! Visst detta kan nog klassa som ett I-Landsproblem, men det spelar ingen roll, det är lika irriterande ändå!
Ne nu ska jag ut och gå en promenad och tänka på något annat ;)

Ciao

Nr217 IKEA

Nu ska jag och ida till IKEA och bara TITTA får inte köpa än även om det kommer klia i fingrarna men vi har inte så mycket plats eller snarare ingen plats att läga grejer vi inte behöver :)

Ciao

Nr 217 Sovmorgon

Skönt att det är vardag igen så jag får ha lite sovmrgon! När det är helg så är det så mycke som ska hinas med och upp och jobba på morgonene men nu när det är vardag och jag går iskolan har jag lite sovmorgon Sköönt!

Idag börjar jag 12.15 i morgon 13.15, japp det är ett hårt liv vi lever vi stackars studenter!


Det finns fler som inte uppskattar tidig morgon, Smilla<3

Mjaaa nu lir det lite te och sen krpa ner i sängen en sväng till :)

Ciao


Nr216 Mjölk

Har precis spilt en massa mjölk på mig, om det inte var nog med det så passade jag på att spilla på mig när jag har en trörja som det är handtvätt på! Toppen. Det är ju inte direkt så att jag äger många tröjer med handtvätt, men en äger jag och den lyckades jag även spilla ner. 10 poäng till mig!

Jag hatar när DE händer!

Nr215 Helgen

det har varitt fullt upp i hegen som vanligt så jag har varit väldigt dålig på uppdatering, ber om ursäkt för det med väldigt lätt hänt ;)

Här kommer min helg i bilder skulle man kunna säga



Fredags kvällen spenderades med Malin B och anna P vi var på VIP-kväll på entertainment, en klädaffär i Lrebor med väldig ycke snyggt, så det var ju självklart livsfarligt att åka dit, det slutatde med att jag bel ett bra byxor och en kofta rikare, mycket nöjd med mitt köp, vilket anna och malin och var om man kollar på bilderna ;) Efter lite shopping var det tänkt att vi skulle gå på någon typ av förfest och sen ut på krogen. Dock hittade vi ingen (lr vi letade faktist inte så mycket) förfest så det blev en enkel lite förfest i en riktigt Anna, malin lottis och cili anda! Härligt! Och som vanligt var förfesten MYCKET roligare än själva krogen! att man aldrig lär sig !


Storasyster var ju även hema över helgen, henna han jag inte med att träffa så mycket men hennes lilla hund däremot hade jag lite kvalitetstid med. Lilla Harry <3
Lördagen var det Jobb som stod på schemat sen åkte jag direkt till Nora och firade Lars som fyller år, det kännde som jag åt preis hela den kvällen och det var nog nästa så det var också. Men allt var så himla gott!


Söndag var det också jobb, men det var lungt en stund mitt på dan så jag passade på att göra klart Malins mössa som har tagit lite tid att göra klart men nu är den färdig, ganska fin tycker jag faktist :)


Sen var det även 1års kalas för världens goast lilla Kille (han till höger) Här sitter han hos morbror Viktor :)

Något jag glömde skriva som nästan var det viktigaste av allt är ju att jag fått en lägenhet!!! ÄNTLIGEN det blev den lillA 25.8 Kvadrataren <3 Härligt!!
Idag drar igen en nu kurs "Grunder i Projekt ledning" ska bli spännande och se vad det är för nått börjar 12.15 idag.

Ciao





Nr214 Tentan är avklarad!

Äntligen! Och det känns till och med Bra! Bättre start på helgen finns inte! Nu ska jag ner på stan och vänta på bussen för att sen åka hem.

Utgång med brudrana I LIke <3

Ciao

Nr213 disco fest

Ida är på disco fest och jag sitter och pluggar! minst sagt orättvist!


Såhär snygg var hon när hon gick! Jag vill också :(

och så har jag hunnit med att färga håret också, det blev INTE bra glömde bort tiden och vipps så blev jag platinablond! TYPISKT! Hatar när det händer ;)

Ciao

Nr212 Oktober

idag är det den 1 okober och regnet slår mot fönstert, nu är hösten här ;) Jag inte så mycket för jag ska sitta inne hela dagen och plugga var det tänkt. Känns faktist väldigt bra måste jag säga, men får väl inte hoppas för mycket förståss!

Sitter här och läser sammanfattningen av någon himla kotler som har ljugit ihop en hel bok på 900 sider ENGELSKA (han snackar toligtvist engelska annars kan jag inte för mitt liv förstå att han skrev på engelska) men sen finns det nog en tok som är lite dummare än honom, för han bestämmde sig för att göra en sammanfattning på svenska och fick troligt vi inte många ören för den ioförsig hjälteinsattsen, så kan inte nog tacka det puckot som verkligen kännde för att göra en sammanfattning på denhär mördar boken <3 utan den jag varit såå down!



och så börjar troligtvis budgivningen idag, håller alla tummar jag har för att det ska gå bra! :)

hej svejs

RSS 2.0