Nr358 Proffersinal Skills

Idag klockan 23.59 är sista minuten vi har möjlighet att lämna in en uppsats i kursen Proffersinal Skills och jag har precis gjort det, vi har ju bara haft sen första veckan på oss att göra det, känner verkligen vilken farmförhållning jag har! men nu är den klar och inlämnad känns skönt! :)

Nu har jag kommit hem till min lilla lägenhet, kände det när jag kom in i lägenheten att jag verkliegn gillar min lägenhet det är ju väldigt bra, ska bara ficka ett soffbort, matta och lampa sen är det klart.. Typ ;)

Imorgon ska vi  träffas i gruppen och skriva lite om "Lättbetong" låter ungefär lika spännande som jag tror att det är, men det kan väl inte vara så svårt vilket fall :) det visar sig om inte annat :)

Ha en trevlig söndags kväll :)

Ciao

Nr357 Wallby

Nu har jag kommit hem från jobbet, har varit väldigt mycket på jobbet idag, hur kul somhällst! Vi har smygtit igång med REAn idag och jag har sat på Halva priset lappar på alla klädesplagg (så nu kommer jag drömma om små oranga lappar) och så ha det varit en massa handlings sugna människor, kul när det är mycket att göra.
Imorgon hoppas jag det blir samma tillstrmnog som det var vid sommar rean då det var foclk utanför och väntade innan vi som skulle jobba äns hade kommit dit. Kul kul!

Nu blir det Lt´s Dance och sen  Solsidan, härligt Fredagskväll ;)

Ciao

Nr356 Hem ljuva hem!

Nu har jag kommit hem hem till landet ;) Kans väldigt skönt att komma hem en sväng träffa nina små monster till hundra och andas lite lantis luft, Love it!

Nellie och Smilla äter rester från pizza.

Idag har jag setat och knopa lite med uppsatsen som ska lämnas in på söndag, vet inte riktigt vad det kommer bli när jag är klar ska bli spännande att se ;P

Igår var Jag Viktor och Lars på NetonNet, Viktor skulle ha en ny dator, det blev en HP laptop jätte-jättefin var den. När jag ändåå var där tänkte jag kolla vart dom har gjort av min kamera, men det hade dom ingen anning om (otippat men dom skulle ring och kolla odag och sen höra av sig till mig, så det gjorde dom det idag och det visade sig att de hade skickat kostnadsförslag TVÅ gånger men jag har inte fått nått, men vilket fall skulle det kosta 800:- plus moms plus frakte och allt va det var så det skulle bli en bit övet 1000:- så det var u bara att skrota för det finns ju billigare som är lika bra att köpa nya, lite konstigt men men så kan det vara, nu ska jag bara bestämma mig för vad det är för någon jag ska ha..

nu sitter jag och väntar p att Robinsson ska börja :)

Ciao

Nr355 Campusbokhandeln

Ja Campusbokhandeln vi har på Universitetet är mycket bra, den fungerar som så att man kan lämna in sina gammla böcker som man inte behöver och så kan man köpa begagnade som andra har lämnat in, mycket SMART, och mycket billigare. Jag lämnade nämligen in två böcer strax innan jul och nu fick jag ett mail om att de hade sålt den ena så de skulle sätta in lite kroner på mitt konto, smidigt den ända jag behöver gör är att lämna in böckerna, finemang tycker jag!

Idag är det mycket mycket bättre med foten Skönt, nu känns det inte så omöjlig att kunna vara me på Afron på måndag, håller alla tummar jag har!!

Lite blå och Väldigt svullen, men på bättringsvägar, mina knölar både på ut- och innsidan är lite inbäddade skulle man kunna säga ;P

Nu har jag precis setat och knåpat lite med uppsattsen som ska vara klar och in lämnad senast Söndag, ska bli spännande och se om jag får ihop 1000 ord, är uppe i drygt 400 och känner mig klar, hmm det får mycket ordbajseri för att komma upp i dom 1000 orden tror jag :P

Ha en bra dag :)

Ciao

Nr354 Nora

Nu är jag i Nora igen, blev en kortvisit i Karlstad denhär veckan, hade bara en lektion i morgon och så kan jag ju inte träna just nu plus att det skulle bli snöoväder imorgon och jag var tvungen att ta med bilen för den ska besiktas så jag smet helt enklet hem idag, mycket skönt. Ska försöka skriva en uppsatts om hur med personliga utvecklig har sett ut under den fösta terminen på Universitetet, typ , såå sjukt himla flummigt, och det är inte äns obligatoriskt men bra om man gör det, så jag ska nog göra den, även fast det inte är riktigt min melodi och hålla på med såndär flum enligt mig eftyersom jag inte funderar så mycket på såntdär, och sen ska dom dessutom sätta betyg på det!? lite konstig tycker jag.
Fick en fråga va det var jag pliggade, det är inte juristlinje (Tackar gud för det;) ne jag läser Fastighets ekonomi, något jag verkligen kan rekomendera.

Idag är det tisdag vilket betyder SEmla i Fam Janssons familj, I Love it! ;)

Nu ska jag pussa lite på Viktor innan han ska iväg på Träning.

Ciao

Nr353 Måndagkväll

Skönt värsta dagen på veckan snart över, och det som är kvar av dagen måste ändå vara den bästa delen av måndagar, en massa bra på Tv :P Skönt..
Ha legat med min himmla fot i högläge hela eftermiddagen/kvällen, och det gör precis lika ont som innan, (jag vill gärna ha snabbt resultat hällst på en gång!) jag är såå dålig på att göra illa mig, för jag klarar inte av att inte klara av det jag brukar klara av himla irriterande. Jaja nog tjatat om foten, nästa måndag är det jag som är på Afro pass igen!

Nu tänkte jag dela med mig lite bilder från besöket i Kumla i Lördags.

Viktor o Ludvig <3

Lillalilla söta Hugo!

Ciao

Nr352 Surt..

..sa räven..
eller Cecilia När hon gör världens dunder vurpa på väg till bilen och pajar foten fullkommligt!! Ååå så irriterande, ligger här med min stackars lil(l)a fot i högläge och har riktigt riktigt ONT! Jag har vrickat min fötter Många gånger men dethär var något utöver det vanliga, Sjuukt ont!
jag var helt säker på att den var av först, eftersom jag trodde jag visste hur det känndes när det "bara" är vrickad.

Jag som verkligen hade kommit igång med träninge ordentligt nu efter jul och börjar springa längre, så händer dethär, såå tråkigt!
Det är ju Afro ikväll som jag missar också, sanneligen tröttsamt!

Alltså stackars stackars mig! ;)

Chingeling

Nr351 Helgen!

Tentana, har jag ingen aning om hur den gick, känndes ganska så bra när gick där ifrån men sen har jag kommit på en massa jag glömmt skriva, så jag är väldigt osäker på hur det gick, men det visar sig, den 15 feb närmare bestämmt ;)

Helgenhar varit hur bra som hällst, jag fck ju träffa lilla Hugo igår, sååå söt, och precis som en liten bebis ska var han åt och sov, smidigt ;) Så fick man busa lite med Ludvig också så himla Goo kille det också ;)

Idag åkte jag hemmåt vid 3 tiden och sen åkte jag direkt till nJoy och nu sitter jag här och laddar in för en bra TV-kväll En annan del av köping och johan Falk skönt :)

Ciao

Nr350 2h

Nu är det bara två timmar tills jag troligtvis sitter i tentasalen och bara väntar på att få skriva!
inte långt kvar alltså, men nu gör jag allt som står i min makt för att tänka på något helt annat än just tenten, eftersom jag har ju fem timmar på mig att tänka på den sen, men det går sådär, tankarna halkar in på juridik hela tiden, ska bli såå skönt att få den avklarad, och nu är det inte långt kvar!

sen efter tentan ska jag ta min lilla golf och åka till Nora, där jag ska spendera min helg, ska bli väldigt väldigt skönt, ladda batterierna för att sedan köra igång med byggnadsteknik på måndag, ska bli riktigt riktigt skoj!

Ha en bra dag :)

Ciao

Nr349 One day to go!

Nu är det bara en dag kavr sen är det tenta daxs, sen ska ni få slippa allt tjat om juridik på ett tag, jag lovar ;)
Igår var jag uppe vid universitetet och pluggade , men idag sitter jag hemma och nöter in det sista in för morgondagen!
Det ska bli såå himla skönt att får den här himla tentan gjord!

Som sagt är det inte mycket spännande som händer i mitt liv just nu, det är lixom bara plugg, hoppas det blir lite mer fart sen igen efter helgen ;)

ha en bra dag!
Chingeling<3

Nr348 Trött på Juridik!

Idaghar jag och Micahela setat upp vid universitetet och pluggat, humåret går verkligen i vågor, vissa studenr känns det väldigt bra,  det som och tre sekunder senare känns det som jag har noll koll, ja jag vet inte riktigt, men en sak vet jag och det är att jag vill få denhär himla tentan överstökad!

Idag fick jag böckerna till nästa kurs Byggnadsteknik, ska bli såå kul! Men första kommentar när jag slog upp boken var: "Ååå det är ju bilder i boken", det är man verkligen inte så bortskämd med nu efter juridiken, inte så mycket bilder i Lagboken. det får en lite att tänka på när man var på bibblan med skolan när man gick på lågsatdiet och man letade efter en bok med myckt bilder så det inte var så mycket att läsa, lika uppskattat nu som då med bilder i böcker alltså ;)

Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, hade tänkt gå till nJoy men orkade helt enkelt inte får ta iegn den imorgon :)

Ciao

Nr347 TRööööttttt!

Ucsh, när klockan ringde i morse, trodde jag inte att det var sant! Men det var det, och min högsta önska var då att jag fick dra något gammalt över mig och fortsätta sova, Men det blir inget med det idag ska jag vara uppe vid Universitetet och plugga..
Börjar verkliegn tröttn på att tenta plugga, det får en lite att länkta efter en föreläsning!? Konstig men sant! Sk bli riktig skoj att få börja med Bygnads teknik nästa vecka :)
men nu är det inte måga daga kav det rä bara att jobba på!
Heja heja!

ha en bra daga!

Ciao

Nr346 fullt ös

idag har det varit fullt ö sen 7.30 när klockan ringde i morse, det var varit plugg precis hela dagen och det känns faktist bra, vet inte om jag ska njuta av det eller om jag ska vara orolig för att jag är så lung!? Vet inte men just nu känns det riktigt bra men hinner nog på panik några gånger till innan Fredag.
sen gjorde jag en supergod paj, jag hade lite kylskåps tömmning, så det var crabbstick, räkor, campinoner och brocolie smakade huur bra som hällst :D

efter det bar det av till nJoy och ett afropass stod på schemat, riktigt riktigt kul idag igen, får se om jag får lika mycket tränigsvärk som efter föra veckan ;)

Nu ska jag sätta in framför TV och ta det lungt en sväng :)

Ciao


Nr345 Afro

idag är det Afro igen :D men det är inte förrens vid 18.30 tills dess ska jag plugga (otippat!?). Nu på morgonen/förmiddan sitter jag här hemma och sen vid 14 har vi bokat ett grupprum uppe på Universitetet, då ska vi träffa några stycken för att gå igenom en gammal tenta som vi har gjort och se om vi har kommit fram till samma svar, lite dummt att mn inte får med facit på de gammla tenterna så man vet om man har gjort helt fel!

Nu är detbara 5 dagar (med idag) tills tenten 4 pluggdagar och den femte dagen är det Tentan, jag länktar så till jag är klar, då ska jag ta min lilla golf och åka hemmåt på en gång, för sen i helgen ska jag få träffa lilla Hugo <3 ska bli jättekul :)

Ciao

Nr344 Helgen

Denhär helgen har varit en mycket bra helg!

Igår var det alltså hockey match, FBK vann med 5-2, mycket mål och Publikrekord så det var fullfart i hallen, mycket mycket roligt!
sen åkte vi hem och gjorde iordning en mycket god middag och sen begav vi oss ut på stan och gick till "Table" tror jag att det hette och lika trevligt det ;)

idag har jag Pluggat och sen har jag varit iväg och tränat en sväng oh nu börjar det brinna i knutarna, för på fredag är det tenta och då ska jag vara vass på Lagboken och jag är inte riktigt riktigt så vass som jag skulle villja så jag har lite att jobba på! Men måste säga att det känns helt Okej, men så ska man ju ha lite tur med att det kommer rätt frågor på tenten som jag kan svara på ;)

usch det är bara tenta tenta tenta som snurrar runt i huvet ska bli så skönt när den är gjord, slipper man tänka på det ett litet tag, och det vore ju inga fel att känna att det gick lite bra.. Jaja

Nu ska jag somna till Johan Falk Vapenbröder
Nattinatti

Ciao


Nr343 Hockey

Nu är det löradg och nu ska jag och Viktor ut en sväng på stan först var det tänkt, möter upp Ida och olle där, sen efter det ska vi ut til Löfbergs Lila kolla på match och sen hem till mig och laga lite god mat, så är tanken och sen får vi se hur det blir ;)

Gårdagen var väldigt trevlig, måste göras om :)

Ha en bra lördag :)

Ciao

Nr342 Lugn utgång

idag blir det en lugn utgång för mig och Michaela, hon kommer hit först en sväng sen ska vi gå ut och sätta någonstan ta ett glas vin, kolla på folk och snacka skit ;P ska bli väldigt trevligt tycker jag :)


Trevlig kväll :)

Ciao

Nr341 Paragrafer§§

Det är en himla massa paragrafer man ska hålla reda på nu in för tentan, och man har jag haft en överstrukningspenna och stukit över allt som man verkligen måste ha koll på, men nu när jag bläddrara runt i boken skulle det nog varit smartare att stryka över det vi INTE ska ha koll på för det är väldigt mycket vi ska ha koll på ;)
Under denhär kursen har jag haft slut på 3-4 understrycknings pennor, har nog aldrig haft slut på någon sån förut ;)



heja heja
Nu är det snrt helg, några timmar plugg och sen lite träning i kväll sen ska jag ta helg för en dag :D Härligt :D

Ciao

Nr340 Torsdag

Bara en dag till Fredag och då kommer mitt lilla hjärta Viktor hit :) Sen på Lördag är det hockey  i Löfbergs Lila som gäller, med Ida och Olle :D



idag är det plugg som gäller, jag ska till Michaela idag så ska vi sitta där och plugga, och sen om vi är riktigt duktiga så ska vi unna os en tripp till IKEA, det är lite våran grej att åka dit och bara strosa runt lite grann, mycket trevligt tycker vi, när man inte har några Måsten ;)

mamma var här igår, mycket mysigt, vi började med att gå en svng på stan kikade in lite REA det är ju fortfarande en massa REA kvar, klara en aningens i fingarana måste jag erkänna ;)
Sen gick vi hemmåt och gjorde Tacopaj och sen sommnade vi framför TV:n ;)


Nr339Mamma

Idag få jag besök av lilla Mamma, hon kommer hit ikväll och ska sova här för att jobba här ikarlstad imorgon :)

Idag är det plugg som gäller (ovanlig) men idag stannat jag hemmai min lilla lägenhet och sitter här, orkar inte gå utanför dörren ;) TRäningsvärken har faktist lugnat sig litegrann, så träningen igår hjälpte nog lite grann det var ju skönt ;)

 Mamma o Pappa på Julafton <3

Ciao

Nr338 Typiskt bra

Idag har det vart en typiskt bra dag, dagen började med att jag väcktes av ett sms från Viktor där det stod att en liten Hugo kommit till världen Typiskt Bra <3
Sen var det genomgång av övningstentan, och jag blev faktist inte självmordsbenägen efterden, det känndes faktist väldigt bra. Typiskt Bra!
sen efter det satte jag och Michaela oss i Bibblan och pluggade vidare började göra en gammal tenta, gick ganska så bra faktist, sakta men säkert ;) Typiskt Bra
Efter det fick jag ett mms på lilla Hugo Typiskt sjukt Söt <3
Efter det åkte jag iväg till nJoy och försökte träna bort den olidliga träningevärken jag fått efter Afro dansen igår, det blev 30 min på X-trainern och 30 på löpbandete. Typiskt Bra!
Och nu väntar en kväll framför TV:n Typskt BRA :D

Så ser en typiskt bra dag ut för mig ;)

Ciao

Nr337 Hugo

Inatt har det faktist kommit en lite Hugo till världen, Grattis Lena o Fredrik och inte för att tala om STOREbror Ludvig :) <3

Nu ska jag alldeles strax fixa iordninge mig lite för att sedan roa mig en heldag uppe vid universitetet, nu är det verkligen hårdkörning som gäller Heja Heja!

Afron igår var huuur kul som hällst men riktigt riktigt jobbigt,och jag ska väl erkänna att jag har träningsvärke både lite här och där ;) men kul var det och det kommer bli fler gånger :D

Ha en bra dag!

Ciao

Nr336 Afro

Nu om ett litet tag ska jag iväg och träna på nJoy idag är det afro dans som står på scheemat, skulle ha testat det förut en gång men det blev aldrig av, men idag är det dax, ska bli riktigt spännande att se vad det är för något :D

Redovisningen idag gick som på räls, bra feedback fick vi också, så det känndes väldigt bra, nu är det bara tentan kvar som man ska klara av nästa fredag då är det dagen med stort T, Tentadagen ojojoj ska bli sännande och se hur det går, ska jobba stenhårt på det så det ska gå bra. jag bara SKA klara den! ;)

Nu ska jag göra lite omelet och sen dra iväg och träna :)

Ciao

Nr335 Frys

Som jag sagt förut har jag en alldeles för lite frys och fortfarande inte haft en stor bil så jag kan åka och köpa ett, men nu när det är så kallt utanför så har jag kommit på en annan lösning:


Japp jag börjar känna mig som en riktig uppfinnar-Nisse, det är dock så att det är bara bra om det är några minus grader utanför annars är det ganska så värdelöst faktist! ;)
Känner mig nstan lite som min kära farfar var, han var nog största Uppfinnar-Nisse jag har träffat, han kom alltid på små bra lösningar  som gjorde vardagen mycket bättre, jag känner att det är jag som har ärvt det från honom <3 :)

Nu ska jag upp til skolan har redovisning, hoppas det går bra :)

Ciao

Nr334 Semla o Rättfallsanalys

Här med är Semel-säsongen invigd! Idag har jag Äntligen ätit min första semla,det var sjukt gott, men den var från Ica så det var ju inte riktigt toppklass lite torr faktist ;P Men jag hinner nog få några goda iår också, om inte annat för jag väl göra egna ;)

Nu har jag precis skrivit stödord till våran redovisning av Rättfallsanalysen som vi har imorgon, och nu ska jag läsa igenom de andra gruppernas Analyser och komma på en fåga till varje som vi ska ställa imorgon på redovisningen.

Senare ikväll sen är det en massa bra på tv som En annan del av Köping och efter det är det Johan Falk efter det sommar jag nog gott ;)

Ciao

Nr333 Plugga!?

Idag var det tänkt att jag och Ida skulle ha en riktig pluggar dag, det går sådär för mig, Ida är väldigt duktig och sitter och oluggar jag är dock inte riktigt lika duktig :S

Ska ta tre djupa andetag och köra på det sista innan vi tar kväll, då blir det taco, robinsson och Johan falk :)

Ciao

Nr332 Fredag!

Äntligen fredag brukar det vara men just nu känns det som att jag är inte ledig förens tenten är gjord och det är den 22 jan, Heja heja!

Igår var jag iväg till nJoy, tr'nade lungt och försiktigt, idag drar det igång på riktigt de ska bli et dubbelpass med Body pump och spinning, då får man känna at man lever igen Skönt!
Sen ikväll kommer Viktor hit, och imorgon ska han vara min och Idas slav precis hela dagen vi ska itta och plugga och  han ska göra det vi säger til honom att göra ;P

Nu ska jag strax gå till bussen fr en föreläsning ich sen ska vi planera lite i gruppen vi ska nämligen redovisa Rättfallsanalysen på måndag.

Chingeling!

Nr331 HM

Nu har jag precis klickat hem lite prylar från HM, man blir lite gladare då, det blev ett par Jeans shorta och en bikini nu när det är -15 så blir det ju faktist lite att man länktar lite sol och värme, menjag får nöja mig med att köpa kläder till det för nu blir det ingen resa vilket fll, det är snart ett år sen jag och ida åkte till Thailand jag skulle kunna göra ganska så mycket för att göra om det, men som sakt inte nu! :P



Ser ju onekligen ganska så varmt och skönt ut på bilden, och sen kollar jag utanför fönstret och där yr snön, också mysigt men sol är ju inga fel ;)

Idag är det föreläsning 15-18 och efter det blir det en sväng upp till nJoy för första gången i år :)

Ciao

Nr330 Trött

klockan är 19 och jag är trött skulle hellst vilja gå och lägga mig, det är verkligen en omställnig från jullov till tentaplugg, det råder det inget som hellst tvivel om! Nu är det bara 16 dagar kvar till tenetn och det är väldigt lite dagar met tanke på hur mycket det är som ska in i huvet på dom dagarna.
det är så typiskt man tänker innan varje kurs att nu ska jag vara så duktig jag ska skriva rent efter varje föreläsning bla bla bla... det är väldigt mycket lättare sagt än gjort, haha jaja så kan det vara ;)

Det blev för övrigt ingen semla för min del idag dom hade inte det på fiket vi skulle fika på! DÅLIGT! :P

Nu ska jag springa ner och hämta den sista tvätten som hänger på tork, sen tänker jag nog faktist ta kväll framför TVn med en Stor kopp Te <3



Ciao

Nr329 Fika

Nu har jag setat och pluggat en sväng här på morgon/förmiddan, så nu tycket jag helt klart att jag har gjort min förtjänt av lite frisk luft och en fika nera på stan.
Det är ju fatist så att jag har sätt att det går att köpa semlor nu ÄNTLIGEN! Jag har längntat sen ja mars förra året typ, det finns ju ingen bätter än semlor! (som om det inte skulle vara nog med all julmat!?)
det är ju röd dag idag så nJoy hade inte öppet så då kan jag unna mig en semla, för imorgon drara det riktiga livet igåg igen hmm får vi se hur det går med det :P

nu ska jag kila, för sen måste jag hem har tvätt tid också, bissy bissy ;)

Ciao

Nr328 Tillbaka till verkligheten

Japp nu är det slut på det roliga nu är det allvar som gäller, jag  kom tillbaka till Karlstad igår och det blev en stor fixa-och-dona-dag igår, men idag var det Universitetets bibliotek som gällde, Juridik tenten närmar sig mer stormstag, vilket inte känns nåå bra alls, som sagt jag vill bara få Januari överstökat och hoppas på att tenten går bra. Ska bli väldigt kul att läsa lite Byggnadsteknik sen är aningens trött på juridik just nu. Men det är bara att köra på!

Mitt lov då, det var varit ett väldigt väldigt bra lov, mycket umgås med familj, mycket mat lite skidåkning lite jobb, och inget plugg, så på det stora hela så har det varit riktig bra lov.
Jag var som sgat i Sälen över nyår, med ett gäng knäppgökar jag aldrig träffat förut (eller jag kände Loppan, samantha och henke) men de andra 7 var helt nya ansikten, alla var hur trevliga som hällst och stugan vi bodde i var toppen och backarna var perfekta det ända som var lite dåligt var temperaturen som var ca -16, vilket är på gränsen till kallt, men jag kan bara tacka min älskade dunjacka utan den hade jag frusit ihjäl, minst!

Min kamera är fortfarande på lagning så det har inte blivit så mycket bilder tyvärr men nu borde den snart vara klar :)

Ciao :)

RSS 2.0