Nr300 Sista November

Idag är det verkligen den sista November jag har genomlidigt årets absolut tråkigaste månad och årets mysigaste månad är på G December, Julmånaden Sweet <3

Idag har det varite en lååång dag, var uppe vid Universitetet vid 8.45 och åkte där ifrån vid 18. Tyvärr så var inte föreläsningen så särskillt bra föreläsning idag, förelsaren kan sin grej ingen tvekan om den saken man han bara rabblar och kan inte direkt lära ut och det är ju lite synd eftersom det är lite det han har i uppgift att göra.
Jaja får helt enkelt sätta sig ner och läsa också men det blir det ingent av idag, för nu blir det chill framför TVn

Lediga imorgon så då ska jag tvätta och så är det självklart Julkalendern 7.15 får man INTE missa, hoppas det är bra, vi pratatde om det i bilen hem från skolan idag att det borde verkligen visa Sunes Jul igen det skulle helt klart göra succe utan tvekan! :)

Såhär ser jag ut i lugg :)

Ciao

Nr299 Helgen!

Väldigt dålig uppdatering under helgen, det ber jag om ursäkt för.
Men det har varit fullfart, som vanlig typ ;)

I fredags kväll var Michaela här och vi gjorde en super god middag och så kollade vi på Idol och bara hade det mysig ;)
Fredag natt kom Viktor hit och på lördag blev det först en sväng till IKEA köpte adventsljus och lite annat, vilket det jämt blir när man går på IKEA "Man ska bara ha en sak" och det slutar met att det blir en halv kundvagn typ.
Sen styrde vi kosan mot Löfbergs Lila Aren och kollade när FBK vann med 5-1 mot Södertälje, och igår kväll var vi till Sofia på liten glögg-kväll också supermysigt :) (Det blev många "Mysigt" med det har varit en väldigt Mysig helg:)

Idag är det 1a advent och jag har en masa ljust tända sååå mysigt!
Men tidigare idag var vi ute på stan och har faktist innhandlat de första julklapparna, så nu har jag börja komma in i Julstämningen Älskar det!

Men nu ska jag nog snart sova, tidig morgon imorgon, föreläsning REDAN 9.00 på morgonen, Phuu ;)

Ciao


Nr298 Helg!

Nu är det alldeles strax helg! Såå himla skönt!
Ikväll ska jag och Michaela laga mat dricka vin och kolla på Idol, ska bli mysigt, så får vi se om vi fortsätter ut eller om vi blir kvar hemma det får vi se;)
Sen ikäll/natt så kommer min lilla Viktor, så ska vi ha en myshelg, vi ska nog börja kolla lite på julklappar och sen ska vi ut till Löfbergs Lila Arena kolla match FBK-Södertelje ska bli KUL :)

Jag klippte mig igår och det sista jag sa innan jag gick hemifrån var att jag ska vilket fall inte klippa lugg för jag vet ju att jag tröttnar på det på en gång, men när jag sitter där i stolen och kollar i spegeln så ser jag och hör jag mig säga; jag vill nog ha lugg, hmm det blev det också, det är ju jättekul att göra något nytt och tycker att det är väldigt fint, men inte ritkigt min grej men nu har jag det och tycker att det blev bra :) Får vi se hur lång tid det har innan jag flätar in det i en fläta!

Ciao

Nr297 Spinning

Nu har jag gjort två spining pass på två dagar, konstigt med tanke på att när jag cyklade hem från träningen igår så tänkte jag : Det detkommer jag inte göra om förrens jag glömt bort hur jobbigt det var.
Kort minne skulle man kunna säga!
Men det är ju såå skönt nr man är klar det är det man får ha i bakhuvudet när man sitter där på cyckeln, svätten rinder och ont i rumpan har man :P Härligt!



Ciao

Nr296 Torsdag

Japp idag är det torsdag och börjar fundera på vart dehär veckan har tagit vägen då, jäklar var fort veckorna går, snart är det jul :)
Började morgonen med en promenad i konstant motvind! Nu har jag precis käkat en dunder frukost, och nu ska jag diska (gjorde inte det igår, fösta dagen sen jag flyttade hit jag inte diskade) och fixa lite för snart kommer Michaela och malin hit så blir det lite plugg var det tänkt :)

Sen i eftermiddag ska jag till frisören och klippa mig, japp ni läste rätt jag ska klippa mig!! Det är bara ca ett år sen jag gjorde det sist så jag tycket att det var på tiden nu faktist! ;)

Nehepp disken väntar!

Ciao

Nr295 Hmm

Idag hade vi som sgat Skaeståndsrätt på föreläsningen, och har som föreläser för oss är så Sjukt bra! Man märker verkligen vilken skillnad det blir när läraren är intreserad och pedagogisk! stort plus till honom!

Ucsh fy och blää fick ett vidrigt telefon samtla från pappa idag, Charlottes lilla vovve Harry blev överörd idag och dog :,(
Lilla pojken han var ju bara valp :(:(
Så jag toalt bröt ihop så himla vidrit och orättvist, tycker så himla himla synd om min lilla(stora)syster så nu skickar jag alla tankar ner till Lund och henne <3<3<3

RIP <3 :(

Ciao

Nr294 Lön/Bidrag/Lån

Idag är det den 25e oh varje 25 är ju väldigt väldigt välkommen, speciellt efter denhär månaden med flytt och juridik litteratur, så denhär månaden her kännts väldigt lång ret ekonomiskt. Men nu är det lite mer slantar kvar på kontot ett tag me troligtvis inte så länge till efter som jag ska ut och handla julklappar på lördag.

Det är tur jag har Wallby så jag får jobba några timmar då och då det blir mycket mycket bättre då :)

<3<3<3

ör övrigt idag är det Skadeståndsrätt på schemat 12-15, sen lite plugg i bibblan innan jag får lov att åka hem och äta och sen iväg på träning, är riktigt taggad!
Jag skulle dock ut och promeera imorse men det blev inge med det, stängde av väckarklockan och sov 1,5h till istället mycket skönt var det.

Nr293 24 Nov

Nu har jag varit och tränat och nu står lasangen i ugnen, skönt, ska jag kolla igenom lite plugg och sen blir det en lugn kväll i TVsoffan (som vanligt)

Imorgon är det föreläsning 12-15, sen tänkte jag och Malin vara duktigt att vara kvar vid universitetet efteråt och plugga lite och sen tänkte jag gör mitt första pass på nJoy oc jag dra till med ett dubbelpass på en gång ;) Det blir först spinning och efter det core (bål styrka)Käner mig riktigt taggad ska bli KUL :)

Gick en sväng på stan idag med malin och kom på att det är EXakt en månad till självaste Julafton och jag har inte köpt en enda julklapp, olikt mig, förra året vid denhär tiden så hade jag nog näsan köpt alla juklappar.
Men imorgon kommer det pengar och då är det på tiden att börja köpa lite klappar :) Ååå det är så himlaroligt älskar att köpa julklappar :)

Nu ska jag äta :)

Chingeling <3

Nr292 Plugga

Jag började även denhär dagen med en promenad, mycket skönt!

Nu ska jag packa ihop mina böcker och cykla till Malin och där ska vi plugga som galninga, förhoppninsvis, kan ju alltid hålla tummarna för det.

Ciao

Nr291 Wallby

Lite bilder




















Här går alltså jag runt och myser när jag jobbar :)

Ciao

Nr290 Många bollar i Luften

Japp nu är det mycket på G tur jag är tjej och klarar av att gör mycket på en och samma gång :)
Just nu lagar jag mat, plockar upp nya varor i skåpen, bloggar, kollar på Tv osv.

Duktig är jag allt och nu tycket jag att jag var värd att hoppa i det skönaste som finns; Nya tubsockor, vardagslyx <3



Chingeling :)

Nr289 ICA Maxi

Nu ska jag alldeles strax bege mig mot ICA Maxi Bergvik och storhandla! Jag fick väldigt passade en rabbat check på 10% på hela köpet, toppen! :)
Lite roligt, har aldrig tror jag använt en rabbatcheck innan jag blev student, ganska så korckat nu när jag förståt hur bra dom faktist är! Man lär sig något nytt varje dag!

Det var ju  tänkt att jag skulle träna idag också får se hur det blir med den saken om jag prkar det när jag handlat och konkat hem allt, kanske får bli min träning för dagen :)

ne nu måste jag kila

Ciao

Nr288 Promenad

Jag började måndagen med att inte kolla ut genom fönstret utan tog på mig kläder och gick ut och gick, jag kännde på mig att om jag hade kollat ut först så hade jag aldrig kommit ut! Men när man väl är ute och går är det ju så himla skönt!

Nu har jag precis äit lite frukost och nu ska jag kolla igenom vad det är på föreläsningen idag, det är Konsumenträtt.

Senare ikväll sen ska jag lägga ut bilder från Wallby :)

Ciao

Nr287 Söndagsångest!

Ligger och kollar på Filip och Fredrik och känner att söndagsångesten är Total!
Men snart är det fredag igen, denhär veckan ska innehålla en massa plugg och träning! Det ska bli en bra vecka helt enkelt!

Heja heja!

Ciao

Nr286 Helgen

Ojojo vilken helg, som jag skrev förut så skulle jag på Gala i tageborg (Säffle).
Vi var alltså bjudna till så kallade "Familjen Pyssel-pucko" (Fam Schlegel(?)-Karlsson, på Näset)
Alltså en årlig tradition"Julpyssel" som är grunden till denhär helgen, men som alla år har haft lite olika temean och utmaningar under kvällens gång, i år var det 20 ås jubileum och det blev såklart Gala, smoking och allt va det innebär!
Men först när vi kom dit var det lunch för alla (25 pers) och efter det var det pysseldax, det fanns hur mycket olika pyssel somhällst man kunnde göra, för min del blev det en hel del julkort gjorda, när vi roat oss med det i 3-4 timmar var det ombyte till Galakläder ch så var det lite fråge tävling och och diverse prisutdelningar! ;) 

Efter det var det midda och sen rundade vi av kvällen med lite lekar som varade till tre på mogonen, det gäller verkligen att ta vara på tiden när vi väl träffas eftersom det inte ä jätte ofta, men va himla kul det är! Fullfart skulle man verkligen kunna säga!


Ungdomsbordet (Vi 20+ började faktist fundera på vad vi igentligen skulle behöva göra för att platsa vid Vuxenbordet men kom inte fram till något bra svar! Hmm)


Pysselbordet


Pyssel


Galaklädda, Jag och kusin Ebba






Nu har jag kommit hem till lägenheten och landat i verkligenheten igen, imorgon är det föreläsning 12-15 sen blir det nog en sväng till nJoy och sen börja handla för just nu ekar det i mitt lilla kylskåp!


Nr285 Wallby

Idag har jag spenderat min dag på Wallby gård, alltså på jobbet. Var riktigt kul, väldigt länge sen jag jobbade, alltid så himla mysigt att vara där :)
Idag hade det kommit två PALLAR med en massa saker, så det var iprincip det vi roade oss med idag plocka upp en massa fina saker hela dagen, och så möblerade vi om litegrann , ska nog ta lite bilder och lägga ut så ni får se hur det ser ut :)

Idag var det tänkt att jag skulle till Nora efter jobbet, men eftersom min lilla bil inte är hundra så vågar jag inte åka till Nora fall den inte startar i morgon när jag ska till jobbet, men det hade nog inte blivit något Nora vilketfall för när jag skulle köra hem idag från jobbet så var det kolmörkt, spöregn och jag hade inga glasögon (dom glömde jag ju såklart kvar i Karlstad!), jag var alltså minst sagt en trafikfara idag så jag hade nog inte kunnat tagit mig till Nora oavsätt!
Så kan det vara imorgon blir det förhoppningsvis lite hockey tittande i Kungsör när Viktor spelar, om det är någon som vill med och kolla och kan köra ;) annars får jag åka i tid och snigla fram :P

På lördag är det Gala i Tageborg! (återkommer om mer info ;)

Nu ska jag slänga mig i Tv soffan en sväng!

Ciao

Nr284 Strax åka hem

Nu sitter jag bara och väntar på att få åka hem nu , men min buss går inte förrens vid 21.40. Nu sitter jag och kollar på Bonde söker Fru och funderar på om jag har pakat ner allt jag ska ha med mig, svaret på den funderingen är väl troligtvis: Nej, jag har säkert glömmt hälften!

Ciao

Nr283 TENTARESULTAT!

Japp, idag när jag var på väg till mitt skåp på gymmet för att hämta mina kläder för att åka hem, så tänkte jag att hoppas hoppas att jag inte fått något sms där det står att tenta resultatet har kommit ut, men vad är det jag ser när jag tar upp mobilen?
Jo dethär:


Tack för den Michaela! ;) (stvårstavat namn men tror det är felstavat på mobilen;)

Jag bostavligen spragn ut till cykeln och trammpade hemmåt, jag hade högre puls på vägen hem än vad jag hade på hela gympasset!
självklart hade jag stängt av dator så det tog en himla tid inna jag kom in på internet och fick reda på resultatet... G blev det riktigt riktigt skönt slippa göra om den, speciellt för att omtenten ligger på en lördag, en lördag efter våran Julsittning/utgång Så jag säger tack och bock, och firar det med ett gäng skumtomtar och lite julmust :)
SWEET!

Ciao

Nr282 Blå himmel!

Äntligen! Nu var det världigt väldigt länge sen jag såg blåhimmel! Det är faktist väldigt uppiggande, ska stax ta cykeln till nJoy och träna :)
Annars idag är det en massa plugg och sen är det föreläsning vid 15-18 ikvälll och sen 21.40 tar jag bussen hemmåt igen, det blev en kort visti i K-town denhär gången, ska hem och jobba lite på Wallby ska bli riktigt skoj! :)



Ha en bra dag :)

Ciao

Nr281 Julmys!

Nu kan jag faktist inte hålla mig längre, ikväll har jag bjudit hit tjejerna och det blir julmust, peppearkakor och Juleskum, verkligen på tiden tycker jag :)

  



Nr280 Skrivare

Om jag hade gaft en skrivare så hade mitt liv varit mycket lättare! Specisellt idag, vi har nämligen "mellanmanssrätt" imorgon och då var det en massa papper som man ska ha till imrogon och då tänkte jag att jag ska vara duktig och skrva ut dom och läsa igenom dom till imrogon, allså för att kunna göra det måste jag upp till Universitetet för att kunna skriva ut och en massa pengar kostar det också! Typiskt, det hade vara så tids besbarande och pengar med för den delen!

Jag har kommit på lite saker jag önskar mig i Julklapp

*Skrivare
*Dammsugare

KUl gerjer! NOT men heltklart nödvändiga!

Nu ska jag sätta mig och vara duktig och läsa igenom domdär himmlans pappren så jag inte tog en tur till universitetet i ondödan för det vill jag inte vara med om! ;)

Ciao

Nr279 Träning

Träning är verkligen bra för kropp och skäl, man kan ju inte må bättre än när man precis har tränat klart och känner sig så där sjukt duktig!
Som idag när jag hade tränat klart och hoppade upp på cykeln och skulle trampa hemmåt, så börajde det att regna, men jag tycket bara att det "känndes friskt" HA då ska man verkligen vara posetiv och jag blev lixom förvånad över min egen tanke, men det känndes ju sjukt skönt ;)

Men nu börjar TV-kväll och nu skulle ag kunna döda för att ha en Julmust i kylen och en påse Juleskum, men tyvärr finns inte det så jag får klara mig utan!

Trevlig kväll :)

Ciao

Nr278 Ny vecka!

Åkte tillbaka till Karlstad i morse, åkte direkt upp till Universitetet för att ha en föreläsning och nu har jag precis kommit hem till min lilla lägenhet :), men ska dock snart sticka iväg igen, till njoy och träna lite riktgt taggad! :D

Helgen där hemma har varit riktigt lugm och skön, inte gjort något speciel bara njutit a att inte göra någon nytta alls
<3!

dag var det tänkt att jag skulle gå och vaccinera mig mot svinins men så blev det inte riktigt, lyckade självklart glömma bort det, Jobbigt, för nu kommer mamma hinna tjata ett X antla gånger till, jag som hade tänkt göra det och slippa det tjatet, men får nog stå ut med det ett litet tag till, Det man inte har i huvet får man ha i tålamodet, skulle man kunna skoja till det lite ;)

Ne nu ska jag iväg och svettas lite! Hej svejs!

Ciao

Nr277 Hockey

Nu ska vi åka in till Arboga och kolla på lite hockey, dock blir det utan lillabror på is för han lyckade få en spricka i handleden igår, typiskt jag som ville se när han spelade! ;P
Sen ska vi handla lite inför lussebullsbaket som vi ska ha idag <3 Mysigt!

Lugn och skön söndag Love it! :)

Ciao

Nr276 Lördag

Nu är det snart slut på en väldigt lugn och skön lördag! :)
Som började med en sväng in till Örebro med V, jag fick en iCurl (lock/platttång) och Viktor köppte sig ett xbox så nu är det väldigt svårt att få kontat med honom just nu.
Men väldigt snart blir det sovdax för min del ska bli väldigt väldigt skönt! :)


Så nu hoppas jag på att jag ska bli lite fin i håret ;)

Imorgon hoppas jag att det blir lussebulle-bak, det är verkligen dax att baka det nu!

Ciao

Nr275 Dragskott!

Jag och Viktor låg och kollade på Idol igår sista delen när vi skulle få reda på vem det var som åker ut, och rätt som det var så var det väldigt när att jag fick en rakhöger (typ).
Frågar på skarpen vad Han håller på med, hans svar var: men jag drog ju ett dragskott!
Han sov och spelade hocky alltså! Hmm vad är det jag är tillsammans med? Sommnra under Idol !? ;)

Nu ska vi alldeles strax åka in till Örebro en sväng och sen är det hem till mig som gäller!
Det har förövrigt kommit snö här, men det är 2,5 grader varmt så den ligger nog inte jvar så himla länge till :(

Ciao

Nr274 Hem till Gården

Sitter och kollar på 4:an och det är hem till gården, det kan nog var typ världens sämsta serie utan att överdriva, och det är typ den ända som man kan stå ut med att ha på i bakrunden , då kan ni ju tänka er vad det är för mög på de resterande kanalerna så här mitt på dagen. Riktigt kasst!
Tur att jag ska gå snart så jag slitter kolla på det :P

ska alldeles strax dra till skolan :)

Ciao

Nr273 Första passet avklarat!

Japp nu är första passet på njoy avklarat riktigt skönt var det, dock kommer det nog inte vara lika sönt imorgon, för jag skulle kunna tänka mig att jag har lätt träningsvärk imorgon! Men det är det värt måste jag säga!
Nu ska jag hitta på nogat att laga iordning till mat och sen är det en sväng upp till skolan som gäller, och ftere det så åer jag hem till Örebroska bräddgarder, ska bli mysigt åker till Nora idag och hem hem imorgon :)
Jag har sån tur så Viktors kusin som bor här i Karlstad ska också hemåt så då fick jag åka hem med dom! Toppen för det går inte så mycket bussar på eftermiddan.

Nä nu ska jag hoppa in i duchen och  fixa mat :)
OBS. jag ska inte fixa mat i ducshen utan jag ducshar först och sen fixar mat! ;)

Ciao

Nr272 Sweet

Idag var föreläsningen alltså 15-18 och det var en superbra föreläsning, med en jättebra lärare! Vekligen interssan och tydligt så man fattade verkligen va det handlade om (vilket inte är självklart alla gånger! ;)
Det var Avtalsrätten vi hade idag (inte Allmänarätten som jag skrev i förra inlägget) Så det ska bli ganska så kul (!) faktist att gå på föreläsningen i morgon som är fortsättning på föreläsningen idag :) Härligt!

Imoron ska jag inviga mig gymkort ska bli riktigt kul är väldigt taggad! :D

Nu ska jag kanske popa mig lite popkorn och kolla på Mammas pojkar ;)

Ciao


Nr271 nJoy!

Nu jäklar finns det ingen återvändo längre, jag är härmed ägare av ett gymkort på nJoy vilket betyder att framöver här kommer bli en hel del träning! Härligt!!
Det är både gym och en massa gruppträningar, ska bli skit kul är riktigt taggad nu (hoppas det håller i sig bara)!
Det fina i kråksången är ju att nJoy finns ju i örebro med så jag får träna där hur mycket jag vill också, kanoners i sommar när jag är hemme kan jag träna där istället!



Idag har jag föreläsning 15-18 Allmänrätt, usch konsitga tider, men snart är det helg och då ska jag åka hemmåt :)

Ciao

Nr270 Böcker

Nu har äntligen några av böckerna kommit! Skönt, känner att jag behöver ha med mig Lag boken nu så man lär sig lite hur man ska annvända den!



En lite bok hög dock har som sagt inte alla böcker kommit än, så nu har jag något att roa mig med ett tag!

Idag när jag var ute och sprang så kännde jag att det faktist börjar bli väldigt kallt och kom fram till att ett Gym kort är ett måste om jag över huvudtaget ska komma på tanken att motionera, tänkt och gjort, jag skulle åka till kasernhöjde där Njoy ligger och jag kollade en buss och det gick en buss dit, kalas tänkte jag och gick till bussen, men sen trodde jag kanske att där bussen släpper av mig ligger väl njoy där nåonstan så jag såg det, mne tydligen inte jag vimmsade runt där men kännde att det var till ingen nytta så jag gick hem och tog reda på lite mer info om hur man hittat dit så jag ger det ett nyy försök imorgon, Så himla typiskt; Fort och fel!
Men nu vet jag vilket fall vilken buss jag ska ta för att komma till Willy´s Toppen, Alltid något! :)

Ciao

Nr269 Europarätten

Idag är mitt mål med dagen tt jag ska bli en hejare på Europarätten! En av alla rätter som man ska kunna när man är klarmed den här juridik kursen!
Sen ska jag även ut på en springtur var tanken och sen har jag tvätt tid i eftermiddag/kväll!
När jag ser dagens schema såhär svart på vitt så känns det som jag har lite att jobba på så det är nog bara att sätta igång!
Jag är aningens sur på Lycknis, där jag beställt alla böcker som jag ska ha, för det första har dom inte kommit än, vilket dom verklign borde ha gjort vid den här tiden, och så har dom inte skickat alla böcker så det är några som fattas, vara en av dom böckera som jag behöver NU! Och det kostigaste av allt är ju att den finns på lager dom har bara inte skickat den!! LIte irriterande! Hoppas verkliegn att det andra kommer idag för Lag boken sklle jag verkligen verkligen behöva imogon!
Få hålla tumarna helt enkelt!

Ciao

Nr268 Svininfluensan

Det är ju en massa snack om Svininfluensa just nu, ska man vaccinera sig eller inte är den stora frågan!? Det är det att jag hade faktist bestämt mig för att skippa det, sjutton jag klara mig väl utan det tänkte jag! Dessutom har jag hört att om man tar sprutatn så finns det risk får att man får feber i typ tre dagar och det vill jag ju inte riskera!
Men så har mamma ringt och tjatat på mig två gånger och hon brukar inte göra sånt om det inte är nödvändigt! Och så sa även min syster igår att det är väl okej att man själv blir sjuk men då får man helt enklet tänka på alla andra som man kan smitta, så okej jag ska vaccinera mig. Men inte just nu har inte riktigt tid att ha feber faktist (om det skulle vara så att jag fick det efter sprutan)
Sen har även mormor hunnit ringa och säga till mig att jag MÅSTE vaccinera mig, så som sagt, jag ska göra det! :)

Ciao


Nr267 Cykeltur

God morgon!
Nu ska jag alldelse strax bege mig ut på en lite cykeltur, jag tror nämligen att jag har hittat en jätte bra runda runt en liten sjö, men är inte hundra på att jag kommer runt hela så jag testar med cykeln för det går ju lite snabbare, så tråkigt att vända om man inte kommer runt, då tar det sån himla tid om man går då är cykeln alldeles utmärkt! :)

Sen är det upp till Unviversitetet som gäller och vi ska lära oss att söka lagara i databaser eller va det var, nått sånt var det, visra sig om inte annat :)
Efter det är vi hembjudna på äppelpaj till Michaéla som skulle vart i söndag men som aldrig blev av så det blev idag istället :)
Så måste jag ju skriva en lite rad om min lilla Idol Zlatan! Fyra guldbollar, behövs inte sägas så mycket mer ;)

Ciao

Nr266 Ullared

Sitter och kollar på Ullared nu jag blire bara helt farsinerad av hur folk är! Vad jag har förstått så är det bara en massa skit eler 98% av allt där vilketfall men ändå kommer folk ut med TRE-FYRA fulla kundvagnar för flera tusen med typ bara en massa skit, farsinerande ändå, det måste vara så att när man kommer innanför dörrarna där så blir man lite hög på prislapparna eller något i den stilen! Konstig, vet inte riktigt om jag vågar åka dit någon gång för troligtvis kommer jag ockå komma ut (jag tror kanske inte riktigt att jag går så bananas att det blir tre-fyra men) En pruppfull skulle absolut inte förvåna mig!



Ciao


Nr265 Ledig måndag!

Det borde vara obligatorsikt för alla att vara ledig måndgar det finns ingen bätter dag att vara ledig på måste jag säga, fast ifs så är ju halva grejen med att vara ledig en måndag är att de allra flästa andra jobbar, så kanske inte obligatorskt för ll men kanske alla som pluggar!? ;) Skönt är det vilket fall hela dendär måndags ångesten är helt som bortblåst! Det käns inte alls lika tungt att böra veckan på en tisdag, kontigt hur det är! :)

Nu sitter jag vilket fall och laddar i för en dag med en hel del pluggande, juridik står på schemat, hoppas verkligen att min böcker kommer idag skulle behöva dom nu!
Jag laddar upp med en super god smoothi med banan hallon och naturell yoggie, så nu kommer det gå gallant hela dagen ;)


Rosa och fint i min rosa fina lilla mixer :)

Igår var det alltså sista av snittet på Ensam mamma söker, och det var ju så gulligt, har nog i ärlihetens namn tyckt att det varit lite väl stor ålderskillnad på Helena och Oscar men hur kära var dom inte då!? sjukt gulligt vilketfall måste ja ju säga! :)

Ha en bra dag :)
Ciao

Nr264 Repriser

Idag har jag ägnat precis hela dagen åt att kolla på en massa repriser på typ. Idol, Mammas Pojkar och Bonde söker fru samtliga av dom programmen har jag reda sätt när dom var i veckan snacka om bortkastatd tid! Men ändå kan jag inte riktigt sluta kolla häller. Konstigt! Det är kanske för att jag ite kräver så mycket just idag bara det är något som rör sig och låter så är ja nöjd ;) Lite slö-titta med andra ord :P

Snart kommer Michaéla hit på te och macka så ska vi kolla på Ensam Mamma söker, och det är vilket fall inte någon repris! ;)


Ska testa kanske testa Ängelholm teet jag fick av Lottis i går :)

Ciao

Nr263 Söndag!

Idag är det söndag och jag är lite trött och sliten efter går kvällen! Det var en super trevlig kväll igår och jättekul att få träffa lilla Lottis från Skåne! Jag och Ida lagade till en brakmiddag till Lottis, hon hade setat i bilen hela dagen och tog en lite exrta sväng på typ två timmar, så det var hon värd ;)
Det serverades Potatisgretäng kött och bearnesås och en mycket god sallad, och vi var bevisligen inte vana med så stor tallriar som jag har för vi la på alldeles för mycket och åt självklart upp allt så vi hamnade i någon typ av paltkoma efter maten.
Men vi nöjde ju natuligtvis inte med det vi lyckades trycka i oss lite marängswish efter det också, så jag rulla fortfarande fram och är inte det minsta hungrig!

Resten av dagen kommer jag nog göra precis så som man ska göra på en söndag, inte göra nåntin hänga i soffan och kolla på en massa repriser som man redan har sätt en gång i veckan. Sweet!

Ha en bra dag :)

Ciao

Nr262 Handlingslista

Det finns mycket att lära så här i början med eget hushåll. Som tillexempel inköpslista. Det svåra är inte att skriva dom det har jag verkligen fått in snittsen på men att föjla dom sen när jag väl är på affären är betydligt svårare, jag bruket oftast inte ens ta upp och kolla på lappen, vilket också resulterar i att jag alltid glömmer nånting! Jag vet inte riktigt vad som är så svårt att ta upp och kolla på den där rackars lilla lappen men jag gör det ju inte vilket fall, där har jag helt klart någat att lära! ;)

Nu ska jag var lite huslig och förbereda lite in för kvällens meny ;)

Ciao

Nr261 Idrottshall

Igår var alltså vi upp till Universitetet och kikade på lite foltboll :) Och så fort jag kommer in i hallen och känner dendär lucket som finns i typ alla idrottshallar så kom jag väldigt fort farm till att det var alldeles för länge sen jag var i en idrottshall! Dendär lukten luktar inte gott men man har ändå saknat den lite en lukt som är typ blandnig av svett och damm eller nått, och när vi sat och kolla kom jag och Sofia fram till att vi kommer ju kanppt ihåg hur det känns att få ett såntdär vidrigt bränsårlängre häller! Herregud det är längesenjag spelade fotboll! Så det var lite fotbolls nostaligi i går helt enkelt! :)
Så vi får nog helt enklet styra ett damlag för att spella med killarna så skulle vi nog inte ha så många hela korsband eller ledband i fötter och knän över huvutaget och det skulle ju inte vara så bra! ;)

Nu ska jag och ida iväg och handla lite på ICA Maxi, och Lottis är på väg hit från Skåne, det kommer bli en bra kväll dethär :)



Ciao


Nr260 Storkok

Japp storkok är det man ska göra som student det är billigt och sparar massor av tid!
Storkok i all ära, MEN om man inte äger en frys är det faktist inte så brilljant som det skulle kunna vara! Eftersom då kan man inte gör några olika rätter frysa ner och sen har lite typ av variation på intaget av mat, men nu gör jag storkok så måste jag äte upp allt samma vecka, så denhär veckan har jag äteit spagetti och köttfärssås typ 5 gånger och har en portion kvar i kylen, är inte jätte sugen på den protionen just nu måste jag säga!

Så om det är någon som har ett LITET frysskåp står och sammlar damm är jag intresserad att köpa ;)

Nu ska jag snart upp till Universitetet en sväng kolla lite fotboll och sen blir det troligtvis att gå hem till Michaela och kika lite Idol kanske får se va som händer :)

Ciao

Nr259 Snö hemma!

Jahopp här har jag flyttat till karlstad för att få bättre vinterer (typ!? det kanske inte riktigt var av den anledningen jag flyttade hit men hade allt små förhoppningar att det skulle bli så vilket fall!) men vad hör jag då? jo att det är snö hemma i Gnälbältete men inte här!?!? Trött jag blir!
Det är fortfrande små små snöflinger som irar runt i luften men inte en gnutta snö på marken :/

Idag har jag föreläsning 15-18 första riktigt Juridik lektionen, hur ska det gå har jag inte hunnit fått hem mina böcker än men dom kommer förhippningsvis på måndag!

Ha en bra dag :)
Ciao

Nr258 Snö!

Nu är det faktist små små (men naggande goda) snöflinger som irrar runt i luften , nu hoppas jag på mer sånt!

Snart kommer Ida på besök ska se vad jag skulle kunna bjuda henne på, riskakor har jag ju hemma vilketfall ;)

Idag har det varit en väldgt seg dag är väldigt trött! Jag var in en sväng på Clas olsson idag det är ju ändå en rolig affär även fast man inte behöver nånting (inte för att jag går dit för att bara kolla brukar faktist ha ett ärende dit som typ batterier som fallet var idag) så hittar man ändå en massa bra saker som man har klarat sig alldeles utmärkt utan ända tills man ser att det finns, men kanske inte änns visste om att det fanns men när man får reda på ATT det faktist finns så kan man inte förstå hur man har klarat sig utan det innan! Konstigt!

Ha en bra kväll :)

Ciao

Nr257 Hål i plånkan!

Ja det är precis vad Juridik kurser ger; Hål i plånkan!!
Jag har precis beställt hem böcer för 1800 rikstaler!! Sjkt mycket måste jag säag och då har jag redan köpt en bok innan och så är det några kvar som jag väntar lite med! Usch roligare saker har man helt kart gjort för 1800:- hoppas att jag får använding av dom nu så dom inte bara blir liggandes!

Själva kursen värkar vara ganska så tuff, men väldigt intresant det gäller som sagt att vara med från början och läsa böckerna (och hellst förstå dom också) ojoj, hon påpekade flere gånger idag att det är en "helfartskurs" alltså är det 40 timmars veckor! Och ja, jag tror på henne när hon säger det så nu gäller det att rycka upp sig och plugga på, hon var så snäll att berätta att förra året var det 11 av 68 som klarade tent första gången!!!!! Ja det ger ju en helt klart en tankeställare! Så nu är det som sagt FOKUS! :)

Ciao

Nr256 Juridik!

Nu kör vi! Juridiken börjar alltså idag, lagboken ska man ha med sig till varje lektion puh den är inte så lätt att bära runt på, kanske dax att införskaffa sig en ryggsäck annars kommer ja snart att bli sne, och hur skulle det se ut !? ;) 

Ha en bra dag :)

Ciao

Nr255 Tv kväll

Måndagar har blivit min favorit tv kväll det är en massa bra som man bara kan kolla på utan att behöva tänka nånting för att förstå, sånt gillar jag! Som typ idag är det premär för Ullared,utifrån reklamsnuttarna att dömma kommer det vara en kanon serie typ som Färjan Sweeet :)

Nu ska jag bara luta mig tillbaka öppna bilpåsen och njuta av "Skit program" som min lilla mamma hade kallat det :) Skönt att ha en egen tv och inte behöva slås om kontrollen varje gång man vill se nått bra, det har blivit väldigt mycke svårare på senaste år när min LILLA lillebror börjar få övertaget på den fysiska sidan han brottar ner mig med en arm :/ då är det inte lätt att hålla koll på kontrollen !

Imorgon börjar Juridiken och då är det Fokus som gäller!!

Ciao

Nr254 Ny vecka!

Måndagmorgon och spöregn... Härligt nu kör vi ;)
Denhär veckan börjar juridiken, ska bli spännande och se vad det är! Har hört att det är en mördar kurs, får se vad jag tycker, dock är det ingen föreläsning idag första är imorgon!

Igår när Vitor hade åkt hem fick jag et lite kryptiskt sms av honom att jag skulle kolla i skafferiet. Snäll som jag är så gör jag som jag blir tillsagd


Han hade smuglat in en påse bilar till mig<3. Han känner mig mycket väl, vet precis hur han ska charma mig ;) 

Ha en bra dag :)
Ciao

Nr253 Sjuk?


Börjar känna mig lite febrig och allmänt seg :S Har inte tid med det hoppas att jag kan sova bort det inatt!

Här har vi lite bilde från mitt lilla krypin, jag är dock ingen vidare fotograf men hoppas ni ser vad der föreställer på bilderna ;)











Som sagt så är det ganska så litete så det behövs inte så många bilder för att visa hur jag bor :) Men såhär ser det ut, börjar få ordning på dethär lilla stället :)

Ciao







RSS 2.0