Nr70 Dagen D

Nu är jag snart klart med all packning, så nu väntar jag bara på att få åka :D

Jag vaknade tidigt i morsen var med och käka frukost med Viktor innan han skulle till jobbet alltså gick jag upp 05.20 imorse tror jag. Ojojoj vad jag kommer sakna honom men det kommer nog gå bra hoppas jag, lr det är klart det kommer bra tre veckor flyga iväg och så är vi hemma igen :P

Sen lite senare på mrogonen var jag mamma och hundarna ute och gick en runda i det underbara vädert som råder just nu, sen tog vi en kopp kaffe på trappeni  solen <3

Nu vill jag bara komma iväg och få sätta min på planet!! Men Ida kommer nog snart sen drar vi NICE!
Ha det så bra här hemma allesammans, ska försöka uppdatera så mycket jag bara kan ;) kanske tilloch med lägga in lite bilder om vi får ordning på det! ;) (men jag och teknikens under går inte alla gånger så himla bra ihop, men jag håller tummarna ;)

Ciao

Nr69 ...

Sitter fortfarnade här, men NU ska jag upp och packa ;)

Nr68 Dan före dan!

Nu ska jag börja packa, nu på förmiddagen så har jag och mamma varit hos mormor och morfar och käkat semla ;)
Sen åkte vi hem och tog en lång promenad med hundarna sen kom vi in och åt en supergod kylinglasange. så nu känner jag att jag har energi att  tänka och packa! (Så jag förhoppningsvis får med mig all jag vill ha med mig ;)
Jag är som som hälls vill packa precis innan jag åker så jag kan packa ner allt på en gång, för om man börjar för tidigt kan man inte packa ner tadborste hårfön kanske nått som måste tvättas och så, och då är det mycket större risk att jag missar något för då känns det som jag har noll koll ;P Men nu ska jag vara duktig att skriva en lista och sedan bocka av allt eftersom jag har pckat ner ;P Hoppas på att det går bra :)

Önska mig Lycka till ;)

Ciao


Nr67 Till Ida idag

Nu Ligger jag fortfarande i sängen, men ska snart försöka gå upp och göra iordning mig för jag ska iväg till Ida idag. Vi ska färga ögonfransarna och sen ska vi baka bullar ;) Är man arbetslös så är man, kan inte gör nått åt det :P Fast vi ska baka bullar för att ikväll kommer våra hårt arbetande vänner (Anna o Lottis) till Ida, vi ska spla lite Wii och äta gott och då tyckte vi att bullar låter alldeles utmärkt ;)

Nu är det faktist bara två dagar kvar innan planet går, jag får nästa nypa mig lite i armen lite då och då för att förstå att vi faktist åker snart :D Jag ska försöka uppdaterar er så mycket jag kan om resan, här på bloggen :)

Ha en bra dag :)

Ciao

Nr66 Container <3



Min Min Min <3
Märke; Container

Nr65 Fettisdagen!

Japp! Idag får man äta hur många semlor man vill det är det denhär dagen är till för! Jag gillar denhär dagen, skarpt! ;)

<3

Men jag måste nog ut och rör på mig lite så jag förkänar en semla, det skakar ju alltid lite bättre när man är värde det man äter! -Haha..

Igår var jag Ida och Malin B inne i stan fixade det sista in för resan nu tror jag att jag har allt jag behöver, håller tummarna för det vilket fall. Sen så växlade vi pengar, ojojoj vad man känner sig rik växlar in 2000 och får 8000 det tycker jag känns helt okej ;) får vi se hur läng det räcker. Hon vi växlade hos varnade oss för att annvända bankomater. Så då får vi helt enkelt leta reda på en bank om vi vill ha mer kontanter..

Min blogg kommer vara min så kallade "Resdabok" när jag är borta orkar inte göra en riktig.. Tycker denhär duger gott och väl :) Vet ju inte hur ofta jag har tillgång på datoar men ska väl försöka vara duktig och skriva lite så ni här hemma för lite info ;)

Nu är det bara 3 Dagar kvar!och min resfeber är ännu högre nu är tidigare ;P

Ciao


Nr64 Tre rätters!

Idag var det jag och Viktor som stog för maten! Vi slåg till stort och gjorde trerätters till min stackars utarbetade familj efter en veckas semester! ;)

Menyn var:
Förätt: Skagen toast
Varmrätt: Fläskfilé, potatisgratäng o färska champinoner
Efterrätt: Citronfromage

Det smakat förträffligt, och är propp mätt nu!

Jag Anna och Lottis tog en liten sväng ut till Wallby idag och fikade. Dom hade ju inte varit där så jag tyckte allt att det va på tiden att de skulle komma och se hur jag har det på mitt jobb ;) Det var så gott som vanligt..

Ikväll är det Beck, Advokaten som gäller hoppas jag får sällskap och se hela filmen, så de inte somnar för jag vågar ju inte sitta själv och kolla det är jag för harig för..

Nu är det bara 5 dar kvar!!!

Ciao


Nr63 Dop

Japp igår var det dop för lilla Ludvig, Han var så söt så lite gnällig i kyrkan men det här ju bara till och sen är han ju hur glad och snäll som hällst ;) Efter dop et var det ( sorters kakor OCH tårta! Mycket farligt.. Men Myc ket gott ;) SEn åkte vi hem till Lena och Fredrik, best'llde pizza och åt ännu mer onyttigt ;P Inte en helt okej dag vad det gäller mat intaget ;P men men man måste ju få ha några dåliga dagar också.

Vi satt och kkollade på en massa bilder från när dom hade varit i Thailand, det ser verkligen så himla mysigt ut, ska bli sååå skönt nu är det bara 5 dagar kvar!!
Sen åkte jag och Viktor hem till mig och trodde vi skulle få sova efter vi hade kollat lite på melodifestivalen som för övrigt var lika dålig denhär veckan som förra.

MEN precisn när jag somnat ringer telefonen, det är Erik Larsson, Jag la på första gången, han ringde igen så jag svarade, dom vill ka skjuts till Örebro. Jag sa faktist nej var väldigt osugen på att gå upp från den varma sängen och ut i kylan, menf ick faktist lite dåligt samvete ;P Men han ringde igen och då vek jag mig och sa okej ;P SEn när jag gick upp och kom ut till biloen så jag jag att det var hlavt som halvt snö storm ute inte så kul med tanke på att käglan är det krokigase vägen som finns typ, men sakta mens äkert körda jag in dom sen fick jag typ köra 50km/h hele vägen hem då åkte jag dock motorvägen så det var rakt så det var ju skönt :P

Så såg min gårdag och natt ut ;P

Nr62 Kalas :)

Idag ska jag på kals till Emily som har fyllt hela 20 år :) Ska bli jätte trevligt det var väldigt väldigt länge sen vi sågs.. Man jag börjar dagen med att lämna hundarnmar hos Ida (deras officella Dagmatte, idag) Medans jag är och jobbar, sen åker jag tillbaka till Frövi hämtar upp hundarna och ida och kanske anna också. så drar vi till Örebro Till Emily. För hon har ju hunnit flytta också sen vi sågs sist..

Igår blev det färgning a håret och städning av rummet. Det var skönt för det behövdes verkligen både städning och frägning men framför allt städning! Det är så skönt att krypa ner i rena lakan tycker jag :)

Om exakt en vecka så hålller jag nog på att vimmsa runt som en villsen höna här hemma för att hoppas på att jag har fått med mig allt! För om en vecka så drar jag! Ursäkta att jag tjata så himla micket om denhär Thailands resan MEN Resfebern är HÖG redan nu, lr det har den varit ända sen vi bokade resan som är ca 3 veckaor sen nu ;P

Ciao

Nr61 Torsdag

Vad ska hända idag då!? Jo jag ska jobba. SEn när jag kommer hem hoppas jag på att Viktor har gjort mat så det bara är att sätta mig ner :) (Jag kan ju alltid hoppas ;)
SEn är det städning av mitt rum och slinga håret som gäller. MÅste ju vara fin i håret när jag ska på dop i helgen :D Annars hade det känts lite onödigt efter som det blir solblek i Thailand men som sagt måste ju vara fin i helgen ;)

Annars är det väl inte så mycket spännan de som händer ;P Jag har ju självklart lyckats bränna mig på tungan idag med på morgonen te =/. Så allt är som vanligt..

Nu är det bara 8 dagar kvar :D NU kan jag verkligen börja med nedräkning på riktigt :D

Ciao

Nr60 MysPys

Nu har jag precis kommit hem från Fanny. Vi fick super god mat mexikansk kyckling lasange. Så mysigt att träffas det var så läng sen, Moa var också där och väldigt kul att träffa, ännu längre sen jag träffade henne ;) Moa hade varit i Thailand för inte så länge sen så jag och Ida hade utfrågning, och vet inte riktigt om jag blev nå klokara av det ;) Men mycket trevligt va det :D ¨Så lyckade jag med koststycket att glömma mobilen hos Fanny!(kanske inte så förvånande!?) Inte bra! hur handikappad blir man inte !? Jag äger ju inte änns en väckarklocka :S Så Jag har sagt till Viktor att ringa hem och väcka mig hoppas han kommer ihåg det :)

Sen Gick vi till tv och satte oss där och åt ännu mer, nu var det ost och kex som stog på menyn och farligt gott ;)

Men nu ska jag gå och sova!

Ciao

Nr59 Ledig dag

Idag skulle jag och Ida inte till Örebro och fixa lite in för resan. Men det blev inte riktigt så. Eftersom både jag och Ida har lite knapert om jobbtimmar och jobbar extra, så våra chefer kan ringa ca 15 minuter innan man ska innfinna sig på jobbet och undrar om man kan jobba. Självklar säger vi eftersom vi måste ju ta det tillfällen som ges helt enkelt. Och så var fallet i morse, posten ringde till Ida och undrade om hon ville jobba. Självklart säger hon (vilket är HELT förståligt) men på grund av det så är det inte alltid det lättaste att planara något ;) Men som sag vi har ju lite samma situvation jag och Ida och förstår så klart att man måste jobba när man väl får det. Men självklart är det ju typiska när vi hade bestämt. Men vi har ju hela näste vecka på oss att hinna med, det ska nog gå bra :)

Så idag så började jag med en långpromenad men mina små hundar sen blev det lite frulle en kopp te och macka. Tänk att jag alltid ska bränna mig på tungan när jag drickar te, det gör ju så sjukt ont! Att jag aldrig lär mig :/.. Sedan mös jag ner i ett varmt bad med den nya Vecko Revyn som låg i postlådan igår :) och nu sitter jag här.. Jag har blivit lite basatt av den så kallade "Bloggvärlden" Jag kan sitta i timmar och bara läsa en massa olika bloggar -Haha, nörd som man är..

Sen har jag även ett relativt högt kläd-berg som måste strykas, så det blir nog det jag kommer roa mig med att tag nu, farmför någon dålig amrikansk sopa som går på tv såhär dax. Sen ska jag nog börja fundra på vad som ska med till Thailan :D

Endast 9 Dagar kvar nu :D

Ciao

Nr58 Mätt och belåten :)

Nu har jag kommit hem från jobbet lagat mat och ätit mat så nu är jag ganska så nöjd måste jag erkänna. Nu är det bara en promenad som jag lovat hundrana ;)

Maten jag gjorde var sjukt god Kebabwok med vitlöck och massa grönsaker. Jag tycket jag lagade mat åt ett helt fotbollslag men tydligen räcker inte det häller Viktor äter som ungefär 1½ fotbollslag så det är bara att göra lite mer mat när vi har ätit så vi får någon matlåda ;).

Imorgon är det standen som gäller för mig och Ida och sen på kvällen ska vi til Fanny ska bli super mysigt :)

Ciao

Nr57 Hundvakt!?

Nu har det krista ihop sig lite, jag hade räknat lite kallt med att jag kunnde lämna hundarna till mormor och morfar imorgon och sen hämta dm på sönda sen, men så enkelt va det inte riktigt. Så nu har jag ett litete dilemma här hur dethär ska gå att lösa. Men jag hoppas det ordnar sig. Det brukar det göra på något vis :P Jag får väl helt enklet ta med mig dom.
Va trött jag blir det var så bra allt skulle gå så enkelt så bara kronglar det till sig, men som sagt det är väl min valig otur men det brukar ju gå och lösa, dock på ett mer eller mindre smidigt sätt ;)

Nu ska jag vilket fall snart iväg och jobba. Jag har börjat sätlla klockan en hlav timme tidigare än förut och kommit fram till att det är sjukt skönt att ha mycket tid på morgonen, för detf örsta kkan man snooza lite utan att det gör nått och så  kan jag bara ta det lungt läsa lite i tidningen och så, så det är faktist väldigt skönt :)

Ikväll måste det bli en låmgpromenad men mina små hundra, har lixom inte blivit av på två dar så nu måste jag helt enkelt taigen det med dom :P

Ciao

Nr56 Lagad mat

När jag kom hem så lukatde det mat i huset. Konstigt tänkte jag det är ju bara Viktor som är hemma. Men då hade han gjort sig till och gjort mat. INte världens mest avancerade rätt men supergott ändå :) Han är så duktig så :)

Så nu ska jag upp och träna crosstrainer och kolla på tv det är mycke bra som är på tv idag så det är ju idealiskt ;) Sen får jag inte glömma blommorna det är mycket viktigt!!!

Imorgon är det jobb som gäller igen :D I Linde på Titt-In NICE. Men i morgon tror jag dock att det är jag som får stå för maten :P Idag skickade Ida sms och påminnde mig om att det bara är blott 11 dagar kvar innan vi åker :D Jag länktar sjukt mycket nu det ska bli så himla skönt och kul :D:D

Ciao

Nr55 Blommorna!

Nu har jag vattnat blommerna på nedervåningen, dom där uppe tar jag ikväll ;) Nu hoppas jag bara att jag inte har vattnat dom för mycket så dom dör av det istället.. Det är inte lätt dethär med blommer det är ju en hel vetenskap. Tur att det är så fint annar skulle nog jag aldrig skaffa blommor :P

Nu ska jag snart iväg och jobba idag är det Lindesberg och Titt-In som gäller. Hoppas det finns mycket att göra så  tiden går fort, det finns inget värre än att inte ha nått att göra på jobbet, dår går tiden så fruktansvärt sakta.

Ciao

Nr53 Jobb

Nu ska jag snart iväg till Wallby och jobba en sväng, ska bli kul :)

Min alla hjärtans dag kväll var väl sådär måste jag säga började med ett jätteskötn bad och sen jättegott te men sen började jag kolla på melodifestivalen, det försörde hela min kväll! Det är verkligen dåligt, alladeles för lite Björn Gustavsson och alldeles för mycket dåliga låtar  tycker jag! Ne men allvarligt det är ricktigt dåligt! Vad är det för låtar som är med igentligen? Jag har aldrig varit bra på att sjunga men och någon (mot alla odds, dock men ändå) skulle fråga mig om jag ville vara med, med någon av de låtar som sjöngs igår då hade jag tackat nej! Och inte för att jag inte kan sjunga, utan för att det är ju inge bra låtar!

Wellwell, jag hade tur som slapp ta det bestlutet ;) Idag kommer Viktor hem <3, Så han är nog hemma hos mig när jag kommer från jobbet sönt. Slipper jag vara så himla ensam :P

Ha en bra dag:)
 
Ciao

Nr52 Hemma hos mormor & morfar

NU har vi precis ätit super gått som förvänttat ;P
Nu ska jaghar en mobil lektion för mormor, för typ 1000de gången. Viassa saker är svårare än andra att förstå ;)  Men skam den som gar sig, dom är för gulliga :)

Nr51 Alla Hjärtans Dag <3

Vilken härlig dag! Solen skiner det är -12 grader kalt och dunjackan prasslar för det är så himla kalt, Underbart! (Gud va svenska jag är skriver om vädert mest hela tiden, det är verkligen typiskt svenskat ;)

Jag får ju fira alla hjärtans dag lite i min ensamhet. Så idag ska jag vara ute så mycket det bara är möjligt. Jag ska gå til mormor och morfar (ca 7km) för att hämta hundarna och sen gå hem med dom. Då får ju både jag och dom regäl motion, för det behöver jag nog efter att jag varit hos mormor, jag får så himla mycket god mat där :P
Sen när jag kommit hem ska jag nog först lägga mig i ett varmt bubbelbad och sen ska jag mysa ner i soffan med en filt om mig och hundarna brevid mig. KOlla på melodifestivalen och dricka Te. Ganska så mysigt faktist tycker jag.
Men jag kommer ju så klart sakan V. Men jag får göra det bästa av situationen och det kommer nog bli väldigt bra ändå trots allt ;)

Ha en toppen Alla HJärtans dag <3

Ciao

Nr50 Trött

Idag har det varit en ganska så lång dag för att vara mig. Har precis kommit hem från LInde. Det var super mysigt och trevligt att träffa allihoppa :)

Nu är jag alldeles ensam i huset. Det är faktist lite för stort för att jag ska känna mig helt bekväm man har ju inte direkt kolla på alla vrår, men jag har ju klarat det förr varför skulle jag inte göra det nu ;P Måste ju erkänna att mörker är ju inte min favvo, speciellt inte när jag är själv.

Imorgon ska jag till mormor och morfar och käka lunch och hämta hundarna<3 Så det kommer nog ta ungefär hela dagen mormor är expert på att hålla mig kvar så länge det bara är möjligt ;)

Nu är det sängen som gäller för mig!

Ciao

Nr49 Hej Då!

Nu har jag vinkat hej då till familjen... men nu låter det som dom är tillbaka har nog glömt nått ;P...
Japp mamma hade glömt sina ringar -haha Ja ja det hade hon nog inte överlevt en skidvecka utan sina ringar. jaja dom är roliga dom ;)

Japp känns faktist lite jobbigt att dom åker utan mig, jag skulle nog igentligen inte vilja följa med men det är ju så konstig jag har ju alltid följt men förut ;) En ren rutin helt enkelt.

Men idag ska jag jobba halvdag i LInde på Titt-In sen tänkte jag snika mig in hos Ida ett par timmar på eftermiddagen innan jag ska hem till Mattias och Carolina :) Hundrna som är mitt annsvar denhär veckan ska jag köra till mormor och morfar (jag måste ju göra det enkelt för mig ;) för annars skulle dom
får vara inlåsta hela dagen och kvällen, det är ju inte riktigt ett alltenativ om man säger så :P
Sen så har jag även annsvar för blommorna i huset det kan jag säga att det känns lite jobbigt eftersom jag inte har en tillstymmelse till gröna fingrar, så jag få helt enkelt hoppas på det bästa :)

Idag är det exakt två veckor till dagen D´!

Ciao

Nr48 Morgonstud har Guld i munn!

Japp nu är jag redo för dagen sminkad fixat håret och ätit frukost, så nu väntar jag bara på att åka ska snart göra det för jag måste tanka innan jag åker också.

Dethär känns mycket mer som jag, att jag har något att göra om dagarna det är underbart :)

Viktor åker till Sälen idag, hoppas dom har toppenkul! Men det är jag ganska så säker på att dom kommer ha! Det behöver jag nog inte vara så orlig för är det något jag ska vara orolig för är väl om Viktor kommer hem med hela ben lr inte, den som lever får se ;)

Ne nu ska jag iväg! Ciao

Nr47 Onsdag

Idag har det gått superbra att jobba, jag och Pernilla Försökte fixa iordning på baby avdelingenin både flick och pojk efter mycket om och men så fick vi nästa ordning på alltihoppa, det är lite kvar på flick som vi skulle sova på över natten ;)

Sen bar det hem till Nora, jag fick jättegod mat och sen stack jag och berit ut på promenad, sen när vi kom hem började Semestersvenskarna på TV, som jag bara måste kolla på, dom är ju i Thailand jag blir ju inte mindre sugen på att åka dit när jag har sätt detdär det kanjag lova ;)

Idag så var jag och abokade min nagel-tid, tycket att det kanske inte är så smart att lägga en massa pengar på det nu när jag ska resa och så, det gäller ju att proritera helt enklet när man inte har så mycket pengar :) 

Imorgon är det skola och jobb som gäller och fredag ska jag till Mattias (kusin) och Carolina på lite fördelsedagskalas för Mattias ska bli lite trevligt efter som jag är helt ensam öer helgen. Får se va jag hitta på, å självaste Alla <3 dag när jag är Heelt sj ;) Kanske göra något så oromantiskt som att köpa pizza och kolla på film helt ensam -haha det ska nog gå bra :)

Ciao


Nr46 Titt-In

Det är onsdag och jag är uppe relativt tidigt för att vara mig vilket fall. Idag är det jobb som gäller för hela slanten :)

Imorse så körde jag ca 20 min på crosstrainern,vilket var väldigt välbehövligt efter all mat som jag åt igår:P
Ikväll efter jobbet åker jag till Nora och sover där, sen är det skola och jobb i morgon ;)

Ha en bra dag :)

Ciao

Nr45 Myspys

Nu har vi kommit hem från Örebro :)

Jag köpte Hörlurar på WE/JL vita och guld super fina ;) Sen blev det Dop present till Lilla Ludvig :) Sen blev det mysig middag på "Jenssen´s"  Supergott men nu är jag mätt och känns som jag kommer vara det ett par dag framöver.

Nu har jag skrivit ut Biljetterna till flyget <3 Och så har jag köpt solskyddsfaktor det närmar sig, NICE :)

Ihelgen är jag heeelt ensam, Viktor är i sälen mamma pappa o kristian är i Österrika, men jag ska (som det ser ut nu) jobba hela helgen så det gör jag faktist inte så mycket. Och sen så har jag ju faktist mina små hundar som sällska dom höll jag nästa på att glöma bort :P



Ciao

Nr44 Stan

Det blir inge jobb idag det blir att åka in till örebro, ch möta upp min lilla prins så ska vi ut och äta något gott ;) Jag ska med en buss vi 14.05 som jag hällst inte ska missa, får se hur det går med det ;)

<3


Men dom ringde från Titt-In igen och sa att jag får jobba ons, tors, fre och kanske lör, NICE. Inga fel som sagt jag är glad för varja liten timme jag får jobba :)

Nu ska jag packa ihop mitt pick o pock (som inte är det lättaste när jag har tusen saker som ska med, som jag har spritt ut lite överallt) och snart bege mig mot bussen :) Dethär bliev ju en väldig ba vecka det här också inga fel ;)

Ciao

Nr43 Vaknade av mobilen

Japp Titt-in ringde ocj fråga om jag ville jobba, klart att jag ville det men jag har ju inge bil och är i NOra! Det är väl första gången sen jag fick körkort jag inte har tillgång till bil och då frågar dom om jag vill jobba, taskig timeing om man säger så! Så himla typiskt.

Idag var plaerna att jag skulle in till Örebro möta upp Viktor, och fira lite alla hjärtans dag lite i förväg efter som Viktor är i sälen i helgen. Men vi får se, dom sa att dom kanske skulle hämta mih från titt-in om de inte hittade någon annan som kan jobba, så just  nu är min dag lite oviss, men det blir nog bra i slutändan hoppas jag;)

Jag hade även tänkt att ta en lång lång promenad i dag men väntar lite och ser om dom ringer igen och säger att dom hämtar mig ;P Det kommer dom väl anntagliten inte göra men om jag går ut nu så kommer du ju ringa, som alltid min vanliga tur jag har ;P

Ciao

Nr42 Promenad Nr2

Japp nu har jag gått min andra promenad för dagen, superskönt, älskar verklign det här vädret.
Nu håller jag på och läser ett superbra bok Rötter, heter det och är skriven av Axel Haley, helt klart lärvärd väldigt hemsk ,men väldigt bra.

Usch jag har alldeles för lite att göra jag håller på att bli tokig!!

Nr41 Vilken Härlig Dag!

När jag vakande i morse va der strålande sol och Massor med snö ute, idealisk dag enligt min mening, helt underbart. Jag gick upp åt lite frukost och begav mig ut på en gång, och tog en långpromenad i det vackran vädret!


Hur Vackert är det inte, jag var tvungen att ta med kameran ut och ta någa fina bilder <3


Väl påkläd det var ju ca -12 garder när jag gick ut :)

Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen med en filt om mig och läsa bok, just nu har jag ingenting att klaga på ;P Jag hoppas på en promenad till med Berit ikväll när V har träning. Skönt skönt. Annar så är det inte så mycket som händer idag.

Thailands resan närmar sig med stomsteg, bara två och en halv vecka kvar. <3

                                                                                                                                                                        Ciao

Nr40 Skön Söndag

Det har varit en lugn söndag, men betoning på LUNGT. Är lite trött sen gårdagen, då är det väldigt skönt med en bärbar datr då har man allt på magen i sängen man behöver ju änns sitta upp -Hahah är man trött så är man trött..

En anna sak som är väldigt bra  är att det är MASSOR med snö ute :D Så jag har faktist inte bara leget i sängen idag, jag har ju inte kunnat hålla min inne när det är snö ut det är verkligen emot mina principer att vara inne en hel dag när det är snö ute så jag har fått Dragit ut V på två korta med betoning på korta ;) promenader :) Allt något.

Jag har varit ute och kollat lite om utbildningar och så,och jag tror faktist jag har bestämtmig att bli sjuksköterska och sen troligen barnmorska, så nu ska jag bara komma in på de så jag hoppas verkligen att jag gör det :)

Imorgon ska jag fördriva dagen i Nora får jag se vad jag ska hitta på det blir nog en hel del tid ute i snön hoppas jag på vilket fall :)

Ciao

Nr39 Lyckad Utgång :)

Japp det var jättetrevligt igår. Förfesten så va jag väldigt ensam tjej ett tag för Ida hade lite problem med skjuts;) men det gick ju ganska så bra hon kom ju dit till slut. Det var super kul att träffa alla det va verkligen längesen. Jag fick spla lite Wii Bowling mellan alla dessa FIFA och NHL matcher som faktist inte roade mig alls ;) Men det var verkligen en helkul kväll :D

Vi begav oss ner till stan och och skulle gå in på Satin, jag och Ida var lite skeptiska så vi gick och kolla på Stället om det var drag där, vakten sa att det var lungt så då gick vi tillbaka till Satin och gick in där. Det var kanske inte så kul där men då sa Olle (Idas karl) att dom satt på Njuta, då gick vi dit ett tag, där var det verkligen jätte mysigt,så där kommer det att bli fler gånger ;)

Idag blir det lugna puckar framför Tv och datorn för våran skull kanske en kort promenad och jag lyckas få med mig V. Det har ju snöat massor så jag skulle ju vilja ut i snö ett tag :) Så det får jag väl helt enkelt setill att jag får med mig V så jag har någon att kasta snöbollarna på ;)

Ciao


Nr38 Fixa & dona

Nu ska jag alldeles snart börja göra iordning mig inför kvällen bravader. Nu är jag i Nora, Jag och Viktor åkte en sväng och kollade när Kristian hade match, det gick riktigt bra för honom två mål och en assist så det va ju faktist kul att kolla :P.

Men nu ska jag göra iordning mig käka och sen sätta på mig kvällens outefit, vill ju inte riskera att spilla på kvällens kläder det skulle ju inte vars så bra eftersom jag inte är hemme och ta på mig något annat ;). Det bli förövrig Taco till mat ska smaka väldigt gott :)

Nu måste jag kila Ha en trevlig kväll :) för det ska jag :)

Ciao

Nr37 UTgång

Japp idag är det utgång som gäller, är väldigt taggade det ska bli så kul, det var som sagt väldigt väldigt länge sen jag har fått partat loss så det är verkligen på tiden. Vi börjar hos JOhan och jobbar oss utåt ;) Det blir nog Satin vi hamnar, men man vet aldrig vad somhänder på vägens gån vi kanske hamnat någon annanstans. Spelar inte så stor roll bara det blir kul så är jag väldigt nöjd :D

Igår jobbade jag :D Det gick superbra. OjOjOj va mycket fina vårkläder det har kommit det blir väldigt väldigt dyrt att jobba där -haha men det är det värt. Nu ska jag igentligen försöka att hålla i pengarna innan  jag ska till Thailand men vi får väl se hur det blir med den saken, det är ju inte en av mina starkaste sidor, att hålla i mina pengar ;P men men det ska nog gå bra :)

Nu ska jag äta en stor frukost sen ska jag ut och gå en lång lång promenad, det ska bli sköönt ;)

Ciao

Nr36 Jobb :)

Japp jag her precis kommit ur ducshen. Ska upp och stryka en skjorta. det är inte roligt att stryka skjorta det är ett himla pill faktist men brukar få ordning på det till slut efter att jag svurit ett par ramsor ;)

Imorgon är det utgång för heela slandet, är så fruktansvärt taggad efter som jag missade det förra helegn så har jag ju lite att ta igen.

Nu måte jag fixa lite så jag inte blir försenad, det är faktist typiskt mig att tro att jag har all tid i världen på morgonen, lik förbannat måste jag stressa till slut villket fall, att jag aldrig lär mig ;)

Well well Ha en bra dag :)

Ciao

Nr 35 Aj som FAN!

Jag har precis epilerat benen och det är en fruktansvärt smärta man genomliden när man gör detta. Jag vet jag har valt det heeelt själv, men lite fåfäng är man ju det måsta jag väl erkänna. Jag kan bara hålla med min kära Gudmor att det är en riktigt "Helvetesmaskin" kunde nog inte förklarat den bättre själv.
Men Vill man vara fin får man lida pin. Och det är precis det jag har gjort ;)

För övrig så gick provet väldigt bra idag så det är väldigt skönt. Jobba gick också jättebra känndes dock att det var ett tag sen jag var där mycket nya kläder :) Tog hem en Skinnjacka idag, NICE :)

Imorgon är det jobb på Wallby Gård som gäller, Härligt det är sååå mysigt att jobba där :) Det hade kommit en hel del nytt så jag ska få packa upp varor Lovely ;)

Efter jobbet är det raka vägen hem på med det absolut varmaste jag äger och sedan ner till Ishallen och kolla när FFIK möter Nora HC, ska bli väldigt spännande. Hoppas jag får lite sällskap på läktaren från Ida, Anna och Lottis kanske ;)

Nu ska jag lägga mig och läsa bok, MYs.

Ciao

Nr34 Prov

Nu ska jag alldeles starx åka till Skolan och skriva prov. Det känns som jag har kollså det här kommer nog att gå bra, hoppas jag ;)

Sen ska jag få jobba lite idag vilket är väldigt Nice Varenda timme är jag tacksam för ;). Jag gillar torsdagar då har jag ite att göra det är skönt :)

Ne nu ska jag läsa igenom annteckningarna en sista gång :)

Ciao


Nr33 Duktig

Nu har jag varit väldigt väldigt duktig enligt mig själv :) Först har jag pluggat sen var jag ute och sprang skulle ju igentligen gå men kännde för att springa och då får man verkliegn tavara på det tillfället för som kommer inte så offta att man vill springa. Det var verklien superskönt, det var väldigt länge sen jag sprangsist så nu hoppas jag på att jag kanske kan fortsätta med det för det behövs ju! Beachen 2009 komm ju lite snabbare än jag räknat med har ju bara ynka 3 veckor innan det är daxs så det gäller verkliegn att ligga i nu ;)
Sen så har jag pluggat ännu mer och känner att ja har nog gräpp om det nu ska kolla lite till på det sen :)

Och nu börjar jag kolla liet utbildningar det stå mellan Sjuksköterska och Cevilekonom. Ja det är verkligen två väldigt skilda saker men så kan det vara när man är väldigt uppen för förslag :D

Ciao

Nr32 Plugga

Nu har jag setat ca en till och pluggat lite blir ju så himla rastlös på en gång så jag var tvungen att gå ifrån ett lite tag och tänka på något annat. Jag är ju ovan nu för tiden jag har ju inte pluggat på länge nu faktist. Sen är jag så himla dåliga på hur jag ska lägga upp det hela vart ska jag börja hur ska jag gör för att lära mig på snabbaste och besta sättet. Jag har helt enkelt ingen bra plugg-teknik. Men det har ju gott hyfat bra i de 12 år jag pluggat så jag får helt enkelt hålla tummarna för att det går bra nu också.

Annars idag ska jag nog ta mig en riktigt långpromenad är väldig sugen på det faktist.
Det känns faktist lite larvig men jag har ont i armen sen vaccinationen, va klen men är det är ju inte klokt -ha ha.

Anar så är mina tankar väldigt mycket i Thailand just nu måste jag säga. Det ska bli så otroligt skönt och roligt att få kommaiväg och se lite nya saker och testa på lite nya saker som surfa snorkla och så ;) Sen så gör det ju absolu inget att det är ca 35 grader varmt där just nu.. så jag sitter och drömmer mig bort mest hela dagarna.

Ciao

Nr31 Trött

Vill börja och säga att jag slagit stegrekord! Idag blev det hela 20160 steg. Inte illa pinkat.

Kanske inte så konstigt för idag har jag och Ida irrat runt som yra höns i dag i Örebro, vi hade inte alls någon plan på hur vi skulle gå så vi flängde fram och tillbaka ;) Men det gick ju väldigt bra idag, vi åt gott hittade det vi skulle ha och vi blev vaccinerade. Det gjorde faktist inte alls ont att vaccineras, och sköterskan som gjorde det var så trevlig så, så ja och Ida kom ju knappt därifrån ;)


Sen var det planerat att vi skulle hem och boxas men det avrådde sköterskan oss ifrån, det förstår jga faktist för jag blev lixom tung i armen. Så vi tog oss en långpromenad så det var väldigt skönt :)

Nu är jag i Nora väntar på att Viktor ska komma hemm, han har varit i Skulltuna och spelat hockey.
Stackarn åkte hemmifrån vaid ca 6 i morse jobbat hela dagen sedan direkt iväg och spela hockey och kommer väl hem vid 22.30lite väl lång dag för min smak.

Nu ska jag sova, imorgon är det Plugga för hela slanten jag måste verkligen ta mig i kragen ;)

Ciao


Nr30 Vaccination

Japp uppe med tupen är jag för idag ska jag in till Örebro med Ida, vi ska vaccinera oss mot Hepatit A. Hoppas det går bra är ju lite rädd fast ändå inte, man har ju gjort det förr så det ska väl inte vara några problem ;) Sen ska jag väl innhandla lite smått och gott som jag behöver till resa. Sen ska jag även kolla om dom permanenter ögonfransrna på FACE, för det skulle jag villja göra och jag har ju presentkort där så då kan jag ju få unna mig det ;)

Sen ska jag och Ida boxas :D efter det blir det att åka till Nora och lilla Viktor <3 :)

Ciao

Nr29 Vilken härlig dag!

Japp från att vakant i morsen och känt mig ganska så kassa inge jobb inge o göra ganska så dålig helt enkelt. Men det han fort att ändra sig. Jag pratatde med Ida och kolla så hon var vaken, det var hon. Hon kom på den briljanta idén att vi skulle bege oss ut på sjön och åka lite skridskor i solskenet, jag är natuligtvis på.

Jag kom till Ida vi kollade lite res stolar till Thailand. Jag ringde och kolla vad vi skulle vaccinera oss emot, ja ni vet lite såntdär praktist som kan vara bra att veta ;) Sen hittade vi en resa som passade perfekt (Dock krockade det men min och Viktors 1 årsdag men hoppas det inte gör så mycket vi får helt enkelt fira i förskott <3) priset var helt okej. Så vi kom helt enkelt överrens om att vi slår till och det var precis det vi gjorde så vipps så har vi två biljetter till Thailand som väntar på oss. Ganska så nöjda va vi, vi hoppa omkring och skrek av lycka faktist :). Så den 27 Feburari klockan 15.50 drar jag och Ida till Varmare brädgader!

Sen Gjorde vi iordning dångra mackor och åkte hem till Idas mamma som hade gjort Riktig varm choklad till oss. sen bar vi oss ut på sjön och åkte det var riktigt riktigt härligt, jobbigt men härligt. Strålande solsken :D
Vi var ute på sjön i ca två timmar :)

Så har min dag sett ut inget att klaga på faktist :D

Nu ska jag plugga Naturkunskap :)

Ciao

Nr28 THAILAND !

Nu är det bokat den 27/2 Drar jag och Ida till solen ! WEEI !

Nr26

Hade visst hoppat över Nr26, så jag tar det numert nu helt enkelt lkite fel ordning men det ska väl gå bra ändå ;)

Idag så ska jg till Ida vi ska boka resa till Thiland eller nått likanande, vi ska vilket fall ditt det är väldigt väldigt varmt och klart blått vatten så vi kans snorkla lära oss surfa och kanske bli lite brunare än enntväldigt vitt laka som vi är just nu. Så jag håler tummarna för att vi hitta något som fallar oss i smaken så vi kommer iväg någon gång det är verkligen på tiden om jag får säga vad jag tycker :D

Annars har jag en hel del Naturkunska som jag ska plugga till p torsdag då det beryktade provet är och jag håller natuligtvis tummarna för att dety också ska gå vägen. Så jag kan flörta lite men min lilla lärara så jag får ledigt i en susådär tre fyra veckor ;) men vi frå väl se hur det blir med den saken. Nu ska jag nog slänga mig in i duchen och sen ska jag kolla om ida är vaken och om jag kan åka dit är ju faktist lite ivrig måste jag ju erkänna ;)

Sen vill jag även önska Grattis i efterskott Till JOen som fyllde 20år i Går! Och SEn vill jag önska ett stort Grattis Till Emily som fyller 20 år idag :D
Grattis Grattis!
Nu börjar man bli gammal ens gamla klasskamrater får börja gå på systemet, ojoj vart ska dethär sluta !? :D

Ciao

Nr27 På benen igen!

Nu är ja på benen igen känner mig ganska så frisk nu faktist väldigt skönt. Har varit ute och gått en promenda på morgonen men Viktor Nellie och Smilla, mycket mycket skönt men var ganska så trött efter det.

Nuhar jag pratat med Ida hört skvallret från Fredagen, som sagt det blir aldrig som man tänkt sig men men. Vi hoppas på en toppen utgång nästa helg istället :D Sen så bestämmde vi också att vi ska ses imorgon och bka flygstol till Thialand -Weeei det ska bli riktigt nice hoppas jag får ihop det med Naturkunskapen också men det tror jag nmog går att ordna på sitt lilla vis :)

Annars idag kanske jag ska med och kolla när Krsitian spelar hockey annars blir det inte så mycket mer spännande som händer denhär dagen :)

Ciao

RSS 2.0